Şimdi Ara

47LM660s sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2012 Ağustos'da almış olduğum 47LM660s model 3D TV bundan 3 hafta önce arızalandı. Aşağıda resimlerini paylaştığım gibi, ekranın sağ tarafında daha yoğun olmak üzere sağdan sola düz çizgiler mevcut. Çizgiler siyah olarak başlayıp, devamında beyaza dönüşüyor ve sol tarafa ilerledikçe kayboluyor. Ürünü hepsiburada.com internet sitesinden almıştım. LG yetkili servis garantili ve garantisinin dolmasına yaklaşık 6 ay vardı. Ürünün kurulumunu da yine LG yetkili servis yaptı. Arıza üzerine yetkili servise ulaşmaya çalıştım, hiç bir numarası sinyal vermedi. LG müşteri hizmetlerini aradım, durumu özetledim, fakat adıma herhangi bir kayıt bulunmadığını belirttiler. (Benim çok değerli Kastamonu LG yetkili servisim bilgileri girmemiş) Neyse, arıza kaydımı oluşturdular, müşteri hizmetlerinin beni arayacağını söylediler. Nihayet bir kaç gün sonra yetkili servisim lütfedip beni aradı. Ürünün arızasının ne olduğunu sordu (sanki teşhisi ben koyacağım), anlattım durumu, tamam ürününüz değişecek dediler. Gelip bakmayacak mısınız diye sordum, gerek yok dediler. Değişim raporunu yazacağız bir haftaya onaylanır ve 20 gün içerisinde değişir dediler. Günlerce bir daha haber veren olmadı, en sonunda ben tekrar LG Müşteri hizmetlerini aradığımda, ürünün değişim raporunun onaylanmadığını ve tamir edileceğini söylediler. 11 Şubat 2014 tarihinde rapor tutulmuş, 03/03/2014 tarihinde bu bilgi bana veriliyor. Evime gelmeden, ürünü incelemeden, arıza tespiti yapılmadan, sadece benim beyanıma dayanarak nasıl olur da böyle bir karar verirler anlamış değilim. Kabul etmedim tabii ki, ürünün değiştirilmesini istedim. Bakalım ne olacak.

TV'nin şu anki durumu şu şekilde:

47LM660s sorun yaşıyorum 47LM660s sorun yaşıyorum 47LM660s sorun yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gianno -- 4 Mart 2014; 20:20:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.