Şimdi Ara

48 bin TL ye Vectra B satılan bir ülkede yaşamak nasıl bir duygu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
11.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene evvel 14.000 liraya sattıydım tühhh bilseydim beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kafayı yemişsiniz.Bu arabanın en temiz tüm Dünya da 1400-1500 euro

Alıntıları Göster
    1500 euro desek, vergisi otu pisliği ederi en fazla 30k yapar.
    Satmak için ilan koymuyorlar, ilan süresi bitince de bir daha göremeyeceksiniz. keriz avına çıkmışlar.
    Paralı yapsınlar siteyi, piyasa bir anda normale dönecek göreceksiniz.

• 2000-2001 model arabanın ederi 35' i geçmemeli yani aşırı değerli klasik veyahut premium olmadıktan sonra. Ben de aynı model Alfa 156 aldım kapalı garaj arabası 26 bine o bile fazlaydı. Anladık temiz ama 35 falan verdikten sonra model yılı yüksek araba alınır. Ne kadar düşük km dahi olsa bir ömrü var bütün parçaların.
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Bu konudaki bütün postlarınızı yukarıdan aşağıya itina ile okudum. Bu ülkede eski araçlara bu kadar para bağlanmasının sebebi malesef sizin gibi kendini bilinçli sanıp da aslında en bilinçsiz(yanlış anlamayın, hakaret vs... için söylemedim, gerçek neyse o) olan tüketiciler. Sokak hurafelerine gerçek sanıp inanıyorsunuz, sonra 20-25 yıllık bu araçlara dünya para veriyorsunuz. Verilen para bizi bağlamaz o sizin zevkiniz ama buraya bilgi almaya giren insan da yanlış bilgi alıyor.

• Vectra B deki mühendislige saygı duyarım zamanında 0.28 sürtünme katsayısı olan ve çekis kontrolü standart sunan yakısıklı. Donanımı zengin bi araçtı 15 seeneee bindik tık demedi ihtiyactan sattık hala yad ederim 2001 güvenlik paket diye satılan vututu kasa civic bu fiyata hatta dahada fazlasına alıcı bulurken kimse ses çıkarmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 29 Mart 2019; 1:23:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Bu konudaki bütün postlarınızı yukarıdan aşağıya itina ile okudum. Bu ülkede eski araçlara bu kadar para bağlanmasının sebebi malesef sizin gibi kendini bilinçli sanıp da aslında en bilinçsiz(yanlış anlamayın, hakaret vs... için söylemedim, gerçek neyse o) olan tüketiciler. Sokak hurafelerine gerçek sanıp inanıyorsunuz, sonra 20-25 yıllık bu araçlara dünya para veriyorsunuz. Verilen para bizi bağlamaz o sizin zevkiniz ama buraya bilgi almaya giren insan da yanlış bilgi alıyor.
    ister yukarıdan aşagı ister istersen batıdan doğuya doğru oku.

eski araçlara para bağlama meselesi senin algından ibaret.

şuan 0 km 2.0 passat mondeo vs. en az 200 bin civarı doğru mu?

75 binde 2.0 vectra ise sadece 45 bin lira. ne kadar ucuz öyle değil mi?

bak değerli dostum.

türkiye faizler ve katma değer üretim şekli türkiye'de otomobilin dünyada helikopter sahibi olma algısıyla neredeyse denk.

ayrıca piyasa denen şey arz ve talebın birleşmesiyle oluşuyor. araba az talep çok.

türkiye'de bu üretim ve bu faiz yapısı olduğu sürece, alttan genç nesil talep yaratmaya devam ettiği sürece ikinci el değerli olacak.

lütfen yazmadan önce biraz derinlemesine düşünelim.

• Bildigimiz Türk Lirası olarak yazmış dimi Fiyatı Bence 0 fazla yazmış olabilir 4875 tl yazmak istemiştir o arabaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kafayı yemişsiniz.Bu arabanın en temiz tüm Dünya da 1400-1500 euro

Alıntıları Göster
    O konuda haklısınız.
  • vay be

bu vectra neymis ya boyle. ustelik 20 yasinda

kullanmasam inanicam nerdeyse
  • Herkeste yeni araç her zaman iyidir mantalitesi oluşmuş , degil be kardeşim degil.
    Bende araç alırken seçenekleri önüme koydum , fiat gerçekten otomobil yapmıyor.
    X markanın 2000 modelleri fiatın 2012-2013 araçlarına koyuyor her bakımdan.
    Fiat egea , palio , albea , linea , punto gibi araçlarda çukurları içinde hissediyorsun. Motor sanki yan koltukta oturuyor öyle bir yalıtımı var.
    Gögüs zaten çin malı oyuncak gibi , takır tukur.
    Sonra 62 bine sıfır araç aldım diyorsun. Aslında araç almıyorsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kasa 2.0 motorlari su kaynatmakla meshurdur ve sık sık sanayiye gider elektirik tesisat sistemi ile ilgili bi yanlışlık var üretim kaynaklı. Alan kisi kac paraya alirsa alsin bunu bilmeli, bunun yerine temiz bir vecta c2 kasa oneririm, hem daha yeni hem daha konforlu 1.6 105 ps olacak tabi. Veya 2 kasa onceki avensiste olabilir hem sorunsuz hem konforlu. Ben 35 ten yukari vermezdim bu araca, ederi bu degil kesinlikle.

• Bu arabaya bu fiyat nedir ? İnanamıyorum....

• Zamanında astra f, vectra b ve vectra c araçları aldım ve toplamda 5 yıl gibi bir süre kullandım. 3ünde de elektronik arızalar silsilesi yaşadım. Genel olarak kullanımlarını ve özellikle vectraların konforlarını çok beğenirdim. Ama sanayideki ustalarla gitgide samimileşmeye başlayınca bi aydınlanma geldi ve opele tövbe ederek vedalaştım.

Sonuç olarak bu araba tabiki bu parayı etmez ama adam benim malım bu fiyat demiş işine gelmeyen almaz. Bu adam da tek başına piyasayı belirleyemez. İnternet geniş bir mecra. Bir ilana bakarak endişelenmenin yeri yok diye düşünüyorum.

• Biz hala yanlış şeyi tartışıyoruz. Kimisi vectra b çok güzel viraja giriyor demiş kimisi dolu paket bu demiş araba diri duruyor bilmem ne demiş. La siz ciddi misiniz arabayi okula verseydiniz şuan diplomayi almıştı çoluk çocuğa karışmak üzereydi. 24 ay yemeden içmeden çalıştığını biriktiren bir asgari ücretliye bu araba mi layık şimdi? Bunlari bu paralara satanlar kadar bu paralara alan bizlerde de hata var. Dogan sahin 15 bin ediyor diyenler ve alanlara da diyecek söz zaten yok. Bırak 15 bini 500 tl den fazla etmemesi ve hatta trafige cikmasi yasaklanmasi gereken bu yürüyen hurdalar 3 5 apacinin kendi kendine piyasa oluşturması sonucu 15 binlere satiliyor ve satici da sacma sapan arabasini dogan 15 benim ki o zaman bilmem ne eder diye koyuyor geciyor. Seversin binersin sana göre eski d yeni c b den daha iyidir de bizim derdimiz sen o eski d ye 48 bine binme, 10 15 bine bin(olmasi gerektigi gibi) ama sen yok ben cok guzel viraja girem yok cok güvenli diye diye gezmeye devam et yakinda ayni paraya sifir egea mi alsam vectra b mi alsam diye gezersiniz.

• Muadillerinin çoğu bir iki kere motor yaptırmış yada hurdalık da yatan bir model bayasız,kazasız ,çiziksiz ve düşük km , bence 44 000 ederi var merak etmeyi alıcısı cıkar .
    Burada fazla diyen arkadaşların çoğu bu araç elinde olsun aşağı yukarı bu fiyatları yazar alıcı ve satıcı psikolojisi değişkendir
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Viraj var viraj var hafif viraja şahin ilede gir 205 lastik tak gram kaymaz

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

he kardeşim he. iki tane test koy. şu yıldız bu yıldız geç bunları.
    ben arabaya bindiğimde hissettiğim tokluğa bakarım.
    ben arabayla girdiğim virajda teredütsüz pürüsüz şerit sapmadan dönüşüme bakarım.

iki arabaylada 100 km ile aynı viraja girelim. hangisinde olmak istersin.

cevap belli o yüzden ne kendini yor ne beni.

Alıntıları Göster
    konu egea olunca iki test ve o yıldızlar nedense çoook önemli deniliyor, ncap ta 3 yıldız almış, güvensizmiş, vs.vs., ama 20 yaşındaki metal yorgunu hurda için geçin bu tesleri, yıldızları denebiliyor.. hayret ki ne hayret...

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    o 80 modeller moktan dedigin arabanin herseyi metalden bugunkuler gibi pilastik degiller bu bile 80 donemini tek basina birinci yapar.
    80-90 model arabalar bugunkunun cok ustunde bi maliyetle yapildilar ve cok daha pahaliydilar millet salak sanki 1 tane sifir araba parasi vererek 126w mersedesleri yurutuyor.
    Bugunku 0 arabalari 80lerdeki yola vursan 1 yila pert olurlar
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    daha büyük araç derken D sınıftan E veya F sınıfa mı geçtiniz yoksa minibüs filan mı aldınız hocam .. 2000 lerin başındaki D sınıfı dediğiniz bu araç şu anki c sınıfı çoğu araçtan küçük (örnek octavia, jetta, fluance, ) tamam araç gayet güzel, kötü diyen olmadı zaten ancak 20 yıl önceki teknoloji ve metal yorgunu bu tür araçları; "şu an üretilen çoğu C ve hatta D sınıfı araçlardan üstün" görmek bence biraz yanlış...
  • Dün bu konuyu okuyup üstüne şu ilana rastlamamda çok ironik 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.