Bildirim
480x800 çözünürlükte oyunlar ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş spider man oyununun 320*320 olanı var mı? -
bu oyunlara serial gerekiyormu? -
Tam aradigim topic
ellerinize saglik -
Tesekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ORHANSARISIN
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
bu oyunlara serial gerekiyormu?
hayır hocam hepsi ilaçlıdır....
kur ve oyna bu kadar saygılar
-
Orhan hocam eline sağlık. -
dawfraasasastast -
arkadaşlar bende de htc hd2 var.. bu topic çok iyi oldu fakat nasıl kurulduğunuda yazsanız olmazmı :D -
şu linkleri düzgün bir şekilde yazarsanız memnun oluruz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: NeW xPlod
şu linkleri düzgün bir şekilde yazarsanız memnun oluruz..
linkleri sildim hocam madem yararı yok linklere gerekte yok o zaman.. -
quote:
quote:
linkleri sildim hocam madem yararı yok linklere gerekte yok o zaman..
kim dedi yararı yok diye iyi okurmusunuz yazılarımı? madem silecektin niye uğraştırıyosun bizleri forumu pisletmenin anlamı yok!!! -
quote:
quote:
quote:
linkleri sildim hocam madem yararı yok linklere gerekte yok o zaman..
kim dedi yararı yok diye iyi okurmusunuz yazılarımı? madem silecektin niye uğraştırıyosun bizleri forumu pisletmenin anlamı yok!!!
bakın hocam başlığı açan ben deyilim.. yani forumu kirleten diye tabir ettiğiniz kişide ben deyilim.. ben sadece emek verip paylaşım yapmıştım -
silme nedeniniz nedir acaba? -
Madem başlık açıldı paylaşalım bir şeyler
Bilmeyenler için veriyim
Crayon Physics bu oyun bir yana diğerleri bir yana X markası bilmem kaç uygulamaya sahipmiş felan felan Y markası 100000 uygulama varmış Winmo da şu kadar program varmış 10Bin tanesi sudoku değilse ne oluyum önemli olan bu tip özgün programlar olması değil midir?
Full versiyonu daha önce verildi başka başlık altında siz linke bir bakın ne demek isterim anlarsınız
http://www.crayonphysics.com/ -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferaxu
Madem başlık açıldı paylaşalım bir şeyler
Bilmeyenler için veriyim
Crayon Physics bu oyun bir yana diğerleri bir yana X markası bilmem kaç uygulamaya sahipmiş felan felan Y markası 100000 uygulama varmış Winmo da şu kadar program varmış 10Bin tanesi sudoku değilse ne oluyum önemli olan bu tip özgün programlar olması değil midir?
Full versiyonu daha önce verildi başka başlık altında siz linke bir bakın ne demek isterim anlarsınız
http://www.crayonphysics.com/
mükemmel birşey bu tamamen matık gerektiren bi oyun.. bunun full versiyonu hangi sayafada acaba?
-
http://forum.donanimhaber.com/m_36484041/tm.htm burdan bir bakın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X