Bildirim
4850 ama hangi marka
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangisi en ucuzsa onu al -
fiyatları birbirine çok yakın. fiyat için tercih yapmaya değmez yani.. yaklaşık 230-240 dolar arasıquote:
Orijinalden alıntı: Firienholt
hangisi en ucuzsa onu al -
quote:
Orijinalden alıntı: Firienholt
hangisi en ucuzsa onu alquote:
Orjinalden alıntı: kızılejder
hangisi en ucuzsa onu al
msı 209+kdv
diamond 215+kdv
ve gecube 199+kdv
(dolar bazında)
=>işte en ucuz olarak bu üç marka bulunmakta.. -
MSİ Al Bence hem görünüşü iyi hemde garanti durumunda sıkıntı çekmezsin..quote:
Orijinalden alıntı: jnrgndz_798quote:
Orjinalden alıntı: kızılejder
hangisi en ucuzsa onu al
msı 209+kdv
diamond 215+kdv
ve gecube 199+kdv
(dolar bazında)
=>işte en ucuz olarak bu üç marka bulunmakta..
Alıntıları Göster
-
Ati olunca HIS alınır Nvidia'da Leadtek neyse Ati'de HIS odur.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
MSİ Al Bence hem görünüşü iyi hemde garanti durumunda sıkıntı çekmezsin..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: hserdark
Ati olunca HIS alınır Nvidia'da Leadtek neyse Ati'de HIS odur.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hserdark
nvidia da leadtek mi
bu arada his en pahalı 4850 den biri 360 ytl ile his almak için arkadasın yerinde olsam iceq yu beklerdim.
-
Hiteknoloji de 184$+KDV fiyatında Diamond hd4850 olması gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: jnrgndz_798quote:
Orjinalden alıntı: hserdark
nvidia da leadtek mi
bu arada his en pahalı 4850 den biri 360 ytl ile his almak için arkadasın yerinde olsam iceq yu beklerdim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SH4K3R
Hiteknoloji de 184$+KDV fiyatında Diamond hd4850 olması gerekiyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
kaçmaz...
http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15613
gerçi stokta kalmamış ama gelirse tekrar kaçırma...
-
kardeş zaten hepsi referans tasarım olduğu için en ucuzu hangisiyse onu alquote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:
kaçmaz...
Alıntıları Göster
-
referans tasarımlar arasında hangisi en ucuz ise onu al derim.ancak su yeni soğutma sistemleri bi çıksın bakalım nasıl olacak...quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:
kaçmaz...
Alıntıları Göster
-
hepsi referans tasarım nasılsa ben firmadan dolayı HIS tercih ettim ona karşı ayrı bir HIS beslerim ne de olsaquote:
Orijinalden alıntı: beostar
referans tasarımlar arasında hangisi en ucuz ise onu al derim.ancak su yeni soğutma sistemleri bi çıksın bakalım nasıl olacak...
Alıntıları Göster -
Diamond 184$ +kdv den alınır.quote:
Orijinalden alıntı: bulent35220
hepsi referans tasarım nasılsa ben firmadan dolayı HIS tercih ettim ona karşı ayrı bir HIS beslerim ne de olsa
Alıntıları Göster -
su anda piyasadaki 4800 serileri referans tasarım oldugu için marka fark etmez özellikler aynı sen bilirsinquote:
Orijinalden alıntı: The_MAD
Diamond 184$ +kdv den alınır.
Alıntıları Göster -
Biraz daha beklemeli. Hem fiyatlar oturur hemde yeni soğutuculu hızaşırtılmış modeller çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: Drift_Kinq
su anda piyasadaki 4800 serileri referans tasarım oldugu için marka fark etmez özellikler aynı sen bilirsin
Alıntıları Göster -
Bencede dimond alabilirsin burda fazla bilinmiyor ama yurt dışında kaliteli bi marka olarak gösteriliyor gerçekten fiyatıda çok uygunquote:
Orijinalden alıntı: keops
Biraz daha beklemeli. Hem fiyatlar oturur hemde yeni soğutuculu hızaşırtılmış modeller çıkar.
Alıntıları Göster -
Bence MSI alquote:
Orijinalden alıntı: kupur07
Bencede dimond alabilirsin burda fazla bilinmiyor ama yurt dışında kaliteli bi marka olarak gösteriliyor gerçekten fiyatıda çok uygun
Alıntıları Göster -
cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. sanırım tercihimi diamon dan yana kullanacağım... diamond'ın bu vodoo ların yani hızlandırıcılı ekran kartlarının ilk çıktığı zamanlarda bir kartı vardı.. sonra kayboldu gitti. karta baktım... arkadaşların da dediği gibi hepsi referans tasarım... tabi yeni soğutucuları beklemek te gerekir aslında ama. kart tam yükteyken 85 dereceyi görüyor. bir elektronikçi olarak bu ısı beni ürpertiyor...quote:
Orijinalden alıntı: RSnazdrovia
Bence MSI al
Alıntıları Göster
-
şu anda çıkan butun 4850 ler aynı ozellikte en ucuzu hangısı ise ondan alquote:
Orijinalden alıntı: stormlee
cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. sanırım tercihimi diamon dan yana kullanacağım... diamond'ın bu vodoo ların yani hızlandırıcılı ekran kartlarının ilk çıktığı zamanlarda bir kartı vardı.. sonra kayboldu gitti. karta baktım... arkadaşların da dediği gibi hepsi referans tasarım... tabi yeni soğutucuları beklemek te gerekir aslında ama. kart tam yükteyken 85 dereceyi görüyor. bir elektronikçi olarak bu ısı beni ürpertiyor...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: stormlee
cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. sanırım tercihimi diamon dan yana kullanacağım... diamond'ın bu vodoo ların yani hızlandırıcılı ekran kartlarının ilk çıktığı zamanlarda bir kartı vardı.. sonra kayboldu gitti. karta baktım... arkadaşların da dediği gibi hepsi referans tasarım... tabi yeni soğutucuları beklemek te gerekir aslında ama. kart tam yükteyken 85 dereceyi görüyor. bir elektronikçi olarak bu ısı beni ürpertiyor...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: stormlee
diamond iyi seçim..
Benzer içerikler
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- paylaşılan gpu belleği nedir
- intel hd graphics 3000
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- nvidia h100
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- en iyi ekran kartı
- dlaa nedir
- rx 8800 xt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X