Şimdi Ara

4850 Crossfire'dan GTX 280'e geçiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: metrixcafe

@grandaddy ' denilen bu çocuk forumu kandırmıştır.
    mesajlarından da anlaşılacağı üzere yalancının önde gideni

4850 cf yapıp daha sonra gtx280 e geçen . ne hikmetse screenshots almayı beceremiyen biri olabilir mi sizce , soruyorum ? üstelik yine ne hikmetse ss isterken pc si bozuluyor bak sen ya. DE GET !!!

Çok üzüldüm gerçekten. Demek ki toplum olarak nasıl bir yere gelmişiz ki karşımızdaki insanı tanımadan bilmeden hakaretleri yağdırıveriyoruz hemen. Saygının ve sevgi yerini öfke ve nefret almış ne yazık....

Ben yoğun iş temposunda çalışan ve haftada 1-2 gün akşamları rahatlamak ve kafamı dağıtmak için ayırabilirsem en fazla yarım saat-bir saat oyun oynamayı seven birisiyim. İşim haricinde de internette vakit harcayacak zamanım olmadığından foruma fotoğraf nasıl yapıştırılır. ss nasıl alınır gibi konulardan uzağım. Son zamanlarda yıllık iznimde olduğumdan internette biraz zaman geçirmeye pc ve oyunlarla daha fazla vakit harcamaya vakit buldum ve fraps, fps gibi şeylerin ne olduğunu da daha yeni öğrendim.

Benim bu konuda yazdığım ilk mesajıma bakarsanız, ben sadece yeni aldığım kart hakkında; bu kart iyi mi ve hangi driver'ları tavsiye edersiniz diye konuyu açmışım, daha sonra mesaj yazan arkadaşlar bir değerlendirme yapmamı isteyince, ben de onları kırmayarak oyunlar hakkında görüşümü sizlerle paylaştım. Zaten benim baştan beri ne test ne karşılaştırma yapmaya ne niyetim ne de zamanım vardı, bu durumu yukarıda 2.mesajımda da belirtmişim. Ama ne üzücü ki dün bilgisayarımın ram'lerinde sorun yaşadım ekran görüntüsü alamadım diye olmadık hakaretlere ve iftiralara maruz kaldım...

Bir ekran kartının performansı bazıları için ne önemli meseleymiş ki, karşısındakine kolayca hakaret ve iftira edebiliyor?

Sayın metrixcafe

Bilmem ne kartının, bilmem ne performansı senin için başkasına böyle hakaretler savurtturacak kadar önemli olabilir ama benim nazarımda ne maddi ne manevi hiç bir şey ifade etmiyor. Dünyanın bütün kartları senin olsa insana değer verip saygı göstermeyi bilmedikten sonra neye yarar ?

Bak güzel kardeşim yaşını bilmiyorum ama bu hakaret saydırdığın kişinin 3 çocuk babası (çocuklarımdan biri belki de seninle yaşıttır), önemli bir kurumda üst düzey yönetici, emrinde bir sürü insan çalışan, toplumda ve etrafında saygıdeğer bir insan olduğunu biliyor musun ?

Ben meraklısı değilim ama sen ve senin gibi görmeden inanmayan, insanların sözüne itimat etmeyen, illaki herşeyde yalan dolan arayanlar için aşağıda 4850 cf'lerle gtx 280'nin çektiğim fotoğraflarını yayınlıyorum. Hala inanamıyorsan bir zahmet Ankara'ya gelip kendi gözlerinle göreceksin, Ha gelmeden en az bir hafta önce sekreterimi arayıp randevu almayı da unutma sakın !

Sanal dünyanın verdiği kamuflajı böyle başkalarına hakaret etmek için kullanmak sadece sen ve senin gibilerin acziyetini gösterir. Saygı ve sevgi nedir bilmeyen sen ve senin gibilere, marazla örülmüş kalbiniz ve o küçük dünyanızda mutluluklar diliyorum.

4850 Crossfire'dan GTX 280'e geçiş

Shot with Canon PowerShot A720 IS at 2008-10-19

Saygıdeğer forum üyeleri söz konusu hakaret içeren mesajı okuyunca asabım bozuldu ve hayatımda hiç yapmadığım bir şekilde birilerine böyle hitap etmek durumunda kaldım. Sizlere ve foruma rahatsızlık verdiğim ve verdirdiğim için özür dilerim. Benim hatam herkesi kendim gibi sanıp samimi davranmak oldu. Düşünemedim gerçek hayatta muhatap bile olmayacağım insanların burada aslan kesileceğini...Tekrar ve tekrar sizlerden özür diler. Bundan sonra daha fazla kendimin ve başkalarının sinirlerini bozmamak için bu konu altında bir daha mesaj yazmayacağımı belirtirim.

Düzeltme sebebi :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandaddy -- 20 Ekim 2008; 1:33:51 >

• @grandaddy

hocam forumda coluk cocuk kaynıyor..sanırım gordugum kadarı ıle forumda daha yenısın ama zamanla alısacaksın..ben 3 yıldır forumdayım..o yuzden bana bu tur seyler normal gelıyor..neyse hayırlı olsun yenı kartın..bızede su soz soylemek duser..zengının malı zugurdun cenesını yorar..
  • @granddaddy hocam nickler az çok aynı benim başımada geldi önce sistemin gerçekmi yok kendini böyle imza yaparakmı tatmin ediyosun yok işte neden bukadar takıntı yapıpta sahte imzalar atıyosun gibi bi dolu yorum aldım..seninki gibi adam beni tanımadan bilmeden ne gelirse sallıyo ama sonra resimleri skorları test yaptığım oyunları tek tek verince çoğu sustu hatta özellikle isim isim belirtip rencide etmek istedim ama baktım seviyeye inmeye gerek yok dedim daha bitmedii sonrada bu sisteme okadar para verilirmi bilinçli kullanıcı o sistemi almaz diye paylaştığım topikleri saçma sapan konulara çektiler yine sesimiz çıkmadı,sesimiz çıkmazmı çıkardı çokda güzel ezerdim ama ne gerek var forumu mahalle dalaşına çevirmeye neyse hocam burada böyle sıfatlar ve tüzükler çok bilen bilmeyen tanıyıp tanımadığı adamlara bilgi satmaya çalışırki bilgiden acizdir böyle inanmıyodur zorla gıcık veriyodur çok bulunuyo burda böyle kişilikler...zaten sende en güzel cevabı resimle vermişsin böylelerine he diyip salıcaksın bayıra otlayacaklar mutlu mesut...bunları takmana değmez tak kartı pcye keyfine bak paşa paşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 20 Ekim 2008; 3:26:09 >

• 4850CF NERDEYSE EŞİT GTX 280 E CRYSİS 1680-1050 4XAA 8XAF DE

Ufaltılmış önizleme resmi
    Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyoldas -- 20 Ekim 2008; 5:19:41 >
  • @grandaddy takma kafana oyunların zevkini çıkarıver. sistemin hayırlı olsun.

toms'daki Crysis V 1.21

1680x1050 4xAA - 8X AF Very High Quality Fraps/ Contact
    verilere göre 2x gtx280 sli ile 2x hd 4870 cf arasında sadece 2 fps fark oluşmuş.
    crysis'e göre ekran kartı alınacaksa bu tabloya göre,
    her iki farklı marka ve model tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 20 Ekim 2008; 9:41:49 >
  • Hayırlı olsun gerçekten de Crysis için güzel bir seçim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.