Şimdi Ara

4850 Crossfire'dan GTX 280'e geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu işlere biraz yabancıyım ss nedir ?
  • Neyi nasıl yapacağımı söylerseniz yapmaya çalışırım.
  • http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Crysis-v1-21,757.html

valla bi ss atsana 16x aa 16x af ve 1680*1024 very high da nasıl akıcı oynayabiliosun ??yukarki linkte 4x aa 8x af de anca 20 fps alıyor..
  • ss - ekran görüntüsü - screen shot -

gtx280 nvidianın en iyi kartı ve crysis te nvidia optimizeli çok ta tartışmanın gereği yok.

quote:

Orjinalden alıntı: grandaddy

ben bu işlere biraz yabancıyım ss nedir ?
  • Bu ekran görüntüsünü nasıl alıp, nasıl foruma yapıştırabileceğimi bilmiyorum. (Mazur görün siz gençler kadar bu işlerin ayrıntılarını bilmiyorum)

Eğer bana şu programı çalıştır, şöyle yap, şöyle et diye açık bir şekilde tarif ederseniz akşam yapamaya çalışırım.
  • arkadaşımçok basit ss almak sırası ile şu adımları izle.

1. klavye üstte sağda printscreen tuşuna tıkla

2. paint programını aç

3. açılan paint programına soldaki control ve V harfi tuşuna aynı anda bas

4. paintte çıkan çıkan görüntüyü jpg formatında kaydet

bu masa üstü için olan

birde oyun içi fraps programı var googleden arat indir

aynı olayı farps a göre yap

imageshuck upload et ordan aldığın adresi foruma yapıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ((UĞUR))

arkadaşımçok basit ss almak sırası ile şu adımları izle.

1. klavye üstte sağda printscreen tuşuna tıkla

2. paint programını aç

3. açılan paint programına soldaki control ve V harfi tuşuna aynı anda bas

4. paintte çıkan çıkan görüntüyü jpg formatında kaydet

bu masa üstü için olan

birde oyun içi fraps programı var googleden arat indir

aynı olayı farps a göre yap

imageshuck upload et ordan aldığın adresi foruma yapıştır

Tarif ettiğiniz için teşekkürler. bu gece geç saatte de olsa dediklerinizi uygulayacağım.
  • 4850'lerden birine kaç lira istersin. dolar üzerinden almam ha ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

4850'lerden birine kaç lira istersin. dolar üzerinden almam ha ona göre

4850 ler crossfire olarak satıldı maalesef.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

4850'lerden birine kaç lira istersin. dolar üzerinden almam ha ona göre

4850 ler crossfire olarak satıldı maalesef.

:)))) ben alıcağımı aldım arada bit farkı görüntü farkıda yaratıyor ama bunun benim için gözle görüleni önemliydi 2900xt kullandım oda 512 bitti ama acaip bi derinlik wardı 9800gx2 kullandım oda 1gb 512 bitti ama 2*256 olarak geçtiği için istediğimi alamadım gtx280 i çok merak ediyordum :))) saol paylaştığın için

• Arkadaşlar akşam bilgisayarın açma düğmesine bastığımda, açıldıktan bir kaç saniye saniye sonra (henüz ekrana görüntü gelmeden) tekrar tekrar açılıp kapanmaya başladı, en son fişini çekerek durdurmak zorunda kaldım. Daha sonra tekrar açtığımda açıldı, donanımda bir sorun mu var diye hemen BurnInTest programını çalıştırdım. Program RAM'lerde hata veriyor "Error allocating RAM" hatası veriyor. Kasayı açıp RAM'leri tekrar söküp taktım ama aynı hatayı veriyor. Sizce sorunum nedir ? RAM'lerim mi bozuldu ? Yardımcı olabilirmisiniz ?

Bu hata mesajı ile ilgi dün tarif edilen şekilde bir ss aldım, şöyle:

[simage]
    [/simage]

Bu sorun çıkınca fps testini yapamadım maalesef.

Oyun keyfim yarıda kaldı.

Ne yapmalıyım ?

(edit : mesajdaki resim görüntülenmedi ???)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandaddy -- 19 Ekim 2008; 8:28:26 >

• quote:

Arkadaşlar akşam bilgisayarın açma düğmesine bastığımda, açıldıktan bir kaç saniye saniye sonra (henüz ekrana görüntü gelmeden) tekrar tekrar açılıp kapanmaya başladı, en son fişini çekerek durdurmak zorunda kaldım. Daha sonra tekrar açtığımda açıldı, donanımda bir sorun mu var diye hemen BurnInTest programını çalıştırdım. Program RAM'lerde hata veriyor "Error allocating RAM" hatası veriyor. Kasayı açıp RAM'leri tekrar söküp taktım ama aynı hatayı veriyor. Sizce sorunum nedir ? RAM'lerim mi bozuldu ? Yardımcı olabilirmisiniz ?

[simage]
    [/simage]

Ne yapmalıyım ?

Windowsu kaç aydır kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben şahsen 2-3 ayda bir yenilerim. Virus girmiş olabilir.

Ramleri farklı slotlara takın. Biosa girip ram hızını bir kademe düşüğe alın. 1066 MHz ise 800 MHz yapın mesela.

• ya kardeşim 4850 yi bulamayan var mis gibi kart gidip gtx280 alınırmıı ya hemde cf yani sırf crysis oynucam die bu kadar israf edilmezki ya hayrt bişi crysis bitince napacan geri 4850 ye mi dönecen

• quote:

Orjinalden alıntı: sultanomar

ya kardeşim 4850 yi bulamayan var mis gibi kart gidip gtx280 alınırmıı ya hemde cf yani sırf crysis oynucam die bu kadar israf edilmezki ya hayrt bişi crysis bitince napacan geri 4850 ye mi dönecen

parası olan konusur..bende dunya kadar para olsa gene boyle bırsey yapmam o ayrı..

• quote:

[simage]
    [/simage]

Ne yapmalıyım ?

[simage]
    [/simage]

BÜYÜK harf ile yazılan [simage]******[/simage]yazısını heriki taraftada kaldırman yada küçük harfle yazman gerekli yoksa forumda tıklanmaz

• her zaman cıft kart kullanmaktansa tek kart kullanmayı tavsıyede ederım.daha fazla yer ısgalı daha fazla guc tuketımı.onun ıcın gtx 280 her ne kadar pahalı olsada cf yapmaktansa alınabılcek bır kart bana gore.4870x2 bıel cıft gpu lu.gtx280tek gpu lu.allah bılır gtx 280nın yenısı cıkıp 9800gx2 gıbı cıft gpulu halde neler yapabılır acaba.kımse bunu dusunmuyor.bence hala nvıdıa onde.atı nedense hep cıft gpu ıle gecıyor herseyı.tek gpu ıle hala çok zor
  • Kendisinden HD4850 CF kartları ben aldım, nakit için 1 hafta bekletmem gerekir dememe rağmen kendisi para almadan ürünleri göndermeyi kabul etti, bir kamu kurumunda üst düzey yönetici olduğunu söyledi ki msn de konuştuğum kadarıyla çocukla uzaktan yakından alakası olmayan biri intibasını bıraktı, son derece düzgün biri olduğunu düşünüyorum, bence bu şekilde yargısız infaz yapmanız hoş olmamış.
  • peki şöyle diyeyim sky__walker kardeşim. fraps ile fps'ye bakıyor. gtx280'in 4850 cf'den daha iyi olduğunu kanıtlıyor. ama fraps'dan ss almayı bilmiyor. neyse , inşallah biz haksız çıkarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metrixcafe

peki şöyle diyeyim sky__walker kardeşim. fraps ile fps'ye bakıyor. gtx280'in 4850 cf'den daha iyi olduğunu kanıtlıyor. ama fraps'dan ss almayı bilmiyor. neyse , inşallah biz haksız çıkarız.

nerde yazıyor fraps dan baktığı..sadece hıslerım ıle karar verdım dıyor..bence %100 haklı..bılgısayar dunyası boyle bırsey..ılla herseyı tam olarak bılınecek dıye kaıde yok..belkıde senın bılmedıgın bazı seylerı o bılıyordur.
  • 1680..piksel very high 16xaa vs nasıl akıcı oynuyor o zaman? 20 fps civarında kasmalar olurken bu arkadaşımız akıcı bir oyun mu hissetti?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.