Şimdi Ara

4850 Crossfire'dan GTX 280'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum Sapphire HD 4850 Crossfire'dan, MSI GTX 280 OC modeline geçiyorum. Az önce kartı satın aldım. GTX 280 modelini Ankara'da bulabilmek gerçekten çok zor oldu. Şimdi akşam mesai bitimini iple çekiyorum.

Her ne kadar 4850 cf den de memnun idiysem de özellikle en sevdiğim oyun CRYSIS'i en yüksek ayarlarda oynayabilmek için böyle bir seçim yaptım. Bakalım iyi mi yaptım akşama göreceğim kısmetse.

Bu arada daha önce hiç NVIDIA kart kullanmamış biri olarak sizlere bir kaç sorum olacak.

1. MSI n280 GTX OC modeli'ni almakla iyi bir seçim yapmış mıyım ?
    2. ATI'den nVIDIA'ya geçtiğim için HDD'ye format atıp Vistayı yenden mi kurmalıyım ?
    3. Bu kart için NVIDIA'nın hangi sürücüsünü tavsiye ediyorsunuz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sapphire HD 4850 crossfire kartlar gayet uygun fiyata akşama forumda satışa çıkacaktır.

• 178,24
    format iyidir
    rivatuner ile oc de cekersen tadından yenmez
  • niye format atarsınız anlamam o kadar şeyi bir daha yükle 5 senelik windowsum var bir sürü parça değiştirdim hiç daha format atmadım hayırlı olsun crysis için iyi seçim sonuçta nvidia tabanlı oyun ama tabii sıkıldıktan sonra pişman olabilirsino da ayrı
  • crysis nvidia satışlarında artış olması için optimize edilmiş nvidia destekli bir oyundur sadece bu oyun için ekran kartı değiştirmek pek mantıklı gelmiyor bana kaldıki warhead de bu crosfire problemi olmadığını biliyorum.

crysis birçok sistemi revizeye zorlamıştır aynı vista gibi
  • bence gereksiz bir geçiş yapmıssın hd4850 cf gtx280 den üst düzey bir performans sergilediği oyunlar bile oluyor
  • düşüncelerin bizim için çok önemli testleri felan salla 2 adet 4850 den gtx 280 e geçtin dört gözle bekliyoruz kendi yorumlarını yani bu kart süper çok farketti şu şu değişti yada hiç bişey anlamadım gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

düşüncelerin bizim için çok önemli testleri felan salla 2 adet 4850 den gtx 280 e geçtin dört gözle bekliyoruz kendi yorumlarını yani bu kart süper çok farketti şu şu değişti yada hiç bişey anlamadım gibi

Tabi ki memnuniyetle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 950'mi GTX 760'mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neredeyse milyarlık kart için ATi gibi bir karttan nVidia'ya geçilmez. Kaldı ki, masrafını vs. geçtim, CF moddaki ATi'ler, şu anda GTX'lerin OC'li modellerini bile fena tokatlarken... Sonra bana fanatik demeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandaddy

quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

düşüncelerin bizim için çok önemli testleri felan salla 2 adet 4850 den gtx 280 e geçtin dört gözle bekliyoruz kendi yorumlarını yani bu kart süper çok farketti şu şu değişti yada hiç bişey anlamadım gibi

Tabi ki memnuniyetle

canım kardeşim bunca zaman bir sürü parça aldım güncel takıldım hep, bu yenileri hiç deniyemedim gtx280 için düşüncelerini merak ettim çünkü 4850 crossfire kuramadım sen kurmuşsun aklındaki yorum belli gtx280 geçince görüntü akıcılık sistemdeki işlevini göz kararı söylemen önemli testler beni hiç ilgilendirmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

Neredeyse milyarlık kart için ATi gibi bir karttan nVidia'ya geçilmez. Kaldı ki, masrafını vs. geçtim, CF moddaki ATi'ler, şu anda GTX'lerin OC'li modellerini bile fena tokatlarken... Sonra bana fanatik demeyin.

fanatik demeye ne gerek varki zaten imzandan ve nickin den belli oluo
  • crysis yuzunden nvidia aldigini soyluyor arkadas ama su zamanda almakta hata etmissin.arbitere katiliyorum

formata gerek yok.driver sweeper la safe mod da ati driver larini silersen hicbirsorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 17 Ekim 2008; 17:36:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

quote:

Neredeyse milyarlık kart için ATi gibi bir karttan nVidia'ya geçilmez. Kaldı ki, masrafını vs. geçtim, CF moddaki ATi'ler, şu anda GTX'lerin OC'li modellerini bile fena tokatlarken... Sonra bana fanatik demeyin.

fanatik demeye ne gerek varki zaten imzandan ve nickin den belli oluo

nick facia .....

• Zaten sizlerle sadece görüşlerimi paylaşacağım.

Zaten iş yoğunluğum nedeniyle maalesef tek tek testleri yapıp görüntülerini koymaya zamanım yok.

Diğer taraftan çok zamansız olarak bu kartı almış olduğum hakkında yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Döviz böyle fırlamışken almak pek akıl karı değil.

Ama orta yaşını geçmiş biri olarak artık oyun zamanlarımın artık geçmekte olduğu düşünülürse, fazla zaman kaybetmeden şöyle keyifle oyun oynamanın fazla bi lüks olmadığını düşünüyorum.

Gençlik yıllarımda çok bekledim. şimdi de acele ediyorum

Herkese iyi akşamlar.

• quote:

ne kim kimi tokatlıyo kim kimi dövüyo
  • arkadas 2 adet 4850 den mi gecmis onu bir acıklıga kavustursun cünkü

4850 ler crosfire die satılıyor ya model ismi olarak mıı söledi yoksa corsfire 2 adet 4850 si mi varmıs ben 1 adet oldugunu düsündüm saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandaddy

Merhaba Arkadaşlar...

Yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum Sapphire HD 4850 Crossfire'dan, MSI GTX 280 OC modeline geçiyorum. Az önce kartı satın aldım. GTX 280 modelini Ankara'da bulabilmek gerçekten çok zor oldu. Şimdi akşam mesai bitimini iple çekiyorum.

Her ne kadar 4850 cf den de memnun idiysem de özellikle en sevdiğim oyun CRYSIS'i en yüksek ayarlarda oynayabilmek için böyle bir seçim yaptım. Bakalım iyi mi yaptım akşama göreceğim kısmetse.

Bu arada daha önce hiç NVIDIA kart kullanmamış biri olarak sizlere bir kaç sorum olacak.

1. MSI n280 GTX OC modeli'ni almakla iyi bir seçim yapmış mıyım ?
    2. ATI'den nVIDIA'ya geçtiğim için HDD'ye format atıp Vistayı yenden mi kurmalıyım ?
    3. Bu kart için NVIDIA'nın hangi sürücüsünü tavsiye ediyorsunuz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sapphire HD 4850 crossfire kartlar gayet uygun fiyata akşama forumda satışa çıkacaktır.

Senin anakartın ne tam olarak.

Cf den tek kart nvidia ya geçtiğine göre cf anakarta ihtiyacın da yok gel anakartları takas edelim. 4850 nin de birini alim senden ben yapim cf :D (şaka he)

Ama anakartları düz kafa kafaya takas etmek istersen olabilir :D

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

arkadas 2 adet 4850 den mi gecmis onu bir acıklıga kavustursun cünkü

4850 ler crosfire die satılıyor ya model ismi olarak mıı söledi yoksa corsfire 2 adet 4850 si mi varmıs ben 1 adet oldugunu düsündüm saygılar

Evet 2 adet 4850 den geçiş.

Yoksa tek 4850 den GTX280 e geçiş yapıldığında sonucu herkes biliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 17 Ekim 2008; 18:08:22 >

• crysis için kartmı değiştirilir yaa.. 1 tane 4850 her türlü gtx 280 i geçiyor normalde..bence sen crysisi 3 günde bitir kartı geri ver paranı al .. 15 gün içinde sorgusuz geri verebiliosun sanırım
  • ben yeni gelen nvidialarin arifesinde gt260 yada gtx280 almak mantikli degil kastetmistim.dolarin cikmasida cabasi tabi.1 ay bekleyebilirdin
  • Şaka mı bu?

quote:

Orjinalden alıntı: groll

crysis için kartmı değiştirilir yaa.. 1 tane 4850 her türlü gtx 280 i geçiyor normalde..bence sen crysisi 3 günde bitir kartı geri ver paranı al .. 15 gün içinde sorgusuz geri verebiliosun sanırım
  • quote:

Şaka mı bu?

yok değil tabi klavyenin azizliği 2 yerine 1 e basmışım..düzeltmek içinde 6 küsür dk a bekliyemedim..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.