Şimdi Ara

4850 crysis de reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni almış olduğum his hd4850 ekran kartımı büyük bir heyecanla kasaya yerleştirdim format attım en son sürücüsünüde kursum crysis oynayayım dedim oda ne reset atıyor pc lost planet i i denedim oyun oynanıyor fakat kısa süre sonra aynı sorun sizce sorun power dan mıdır acaba 350 watt aopen değişmemmi lazım +olarak high power ın 460 watt psu yeterli gelirmi?

• Kesinlikle Power ı değiştirmelisin.
    Elindeki ekran kartının kutusunun üzerinde yazan en az 500W lık Power gerektiğidir ki bu power da adı sanı bilinmedik, gerçek değeri vermeyen bir power olmamalıdır.
    460W bana yetebilir gibi geliyor. Ama benim fikrimi sorarsan almışken 500W al derim. Yani ben 4850 aldığım için elimdeki Cooler Master 380W lık power ı 500W High Power ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 6 Kasım 2008; 17:46:07 >
  • abı kesınlkle psunu degısmelısın bı 500 watt alman senın ıcın hayrlı olacaktr hele amd 6000 gıbı bıslmcı kullanıosan bıde 4850 caktıysan kesınlkle o psuyu degısmlesıın abı allahın sewdıgı kullymussun bu zamana kadar sıstemıne zara gelmemıs o 350 watlık psu ıle
  • ne gibi bi zarar gelebilirki en fazla reset atar yoksa yanlışmı düşünüyom ,oysa elimde iki tane power var biri 400 öbürü 350 watt keşke power lar crossfire olabilseydi
  • tabıkı psudan hocam o psu ıle o sistem kullanılır mı ?

bazı konulardada arkadaşlar 350 wattlık psuya 4850 bile takılır dıyordu...işte böyle yanliş yorumlar yaparsanız mıllette buna ınanır...iyiki sistemıne bişey olmamiş hocam
  • hocam ne yapiyim ekran kartını sökeyimmi psu alana kadar?
  • Sanırım oyun oynamazsan reset atmaz. En azından benim öyle olmuştu. Ama benim kart 2600XT idi ona göre yani onboard bi VGA falan varsa onu kullan bence kartı riske atmaya değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana tavsiyem kartla iyi psu kaliteli kullan benim bu yüzden kartım gitmişti görüntü pörtledi psu düşük diye oyun oynamıyordum bile gitti canım 9800xt m içime oturmuştu ozamanlar
  • ABi al bi 700 w sende kurtul
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Crosshair

ABi al bi 700 w sende kurtul

kafa güzel mi?
  • önerebileceğiniz uygun fiyata bi psu varmı arkadaşlar
  • Uygun fiyatlı mı pek bilemiyeceğim ama aşağıya yazdığım markalardan birisini alabilirsin. Bu markaların 500W PSU larını da 140-150YTL den aşağı da alamazsın.
    Kaliteli markalar: High Power, Cooler Master, Thermaltake, OCZ, FPS... Bunlardan birini alabilirsin, gerçek değeri vereceklerdir.
    Benim şu an kullandığım PSU High Power 500W Plus Power ve memnunum. Eğer oturduğun yerde vatanbilgisayar mağazası varsa anlaşmalı kartlarla indirimli olarak alabilirsin. Sanırım şu an en ucuz 500W da bu.
  • teşekkürler yorumlarınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

önerebileceğiniz uygun fiyata bi psu varmı arkadaşlar

Forumda 2. el kısmında var gayet kaliteli ve uygun fiyatlı Psu'lar. Ben imzamdaki sistem için forumdan Thermaltake 560 watt aldım 80 ytl'ye gayette memnunum.
    Bu arada o kartla çalıştırmaya devam edersen sistemi oyun oynamasan bile bi süre sonra yine reset atar. Gidip 700 watt falan alma sakın sistemin çekebildiği güç belli, sana gerçek değer veren 460-500 watt arası bir power fazlasıyla yeter. Ben thermaltake aldım ama çok sessiz değil daha sessiz bi şey için tagan ya da enermax öneririm. Özellikle enermax psu konusunda çok iyi bir firmadır.

• %100 Powersupply dan oluyor.Denedim oradan biliyorum.Çok düşük PSU.Ben şuan imzamdaki Powersupply kullanıyorum.Bir sorun olmadı çok şükür.Ama 80+ sertifikalılarla değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

tabıkı psudan hocam o psu ıle o sistem kullanılır mı ?

bazı konulardada arkadaşlar 350 wattlık psuya 4850 bile takılır dıyordu...işte böyle yanliş yorumlar yaparsanız mıllette buna ınanır...iyiki sistemıne bişey olmamiş hocam

Böyle saçma bir düşünce olabilirmi hiç ?

350 Watt lık bir Psu yeterli olacaktır. Ancak kullandığın ve üzerinde 350 watt yazan bir Psu için hangi marka yada çıkışlara verdiği güç ne kadar diye sormak lazım.

Q6600 2x2 4 gb ram. Asus 4850 ve 500x2 1 tb disk olan bir sistemi arkadaşım yine Asus un TA951 yada TA901 mi ne olacak o modeli kasa ve kasa içerisinde gelen PSU ile rahatlıkla kullanabiliyor. Rahatlıkla otun falan da oynayabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.