Şimdi Ara

4850'de Sorun Üstüne Sorun ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum oyun oynarken ortaya çıkıyor.

Önceden hiçbir sorun olmadan oynadığım "Assainss's Creed" oyununu bugünden itibaren sorunlarla oynuyorum.
    Oyunda durup dururken "Vpu Recovery" hatası veriyor. Ardından monitör kararıyor ve "Mode Not Supported"
    yazıyor. Daha sonra restart atıyor ve "Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı ..." diyor.

Ekran kartım aslında çok da ısınmıyor, boşta 48 oyuna girdiğimde 53 civarları dolaşıyor.
    Güç kaynağımı da yenileyeli 3 gün oldu.

Sorun nerdedir acaba?

Teşekkürler.

• kartın ölmüş dostum servise götür hiç uğraşma
  • İçimi aydınlattığın için teşekkür ederim.
  • İyiki almamışım 4850 yi.İsteyen kızabilir benim kartım sorunsuz diyebilir.Ama illa sorun yaşanlışıyo ati kartlarla.İnkar edilemez bi gerçek.
  • Aslında performansı müthiş 4850'nin de sorunu çok.

Bu zamana kadar tüm oyunları en yüksek ayarlarda, 1280x1024 çözünürlükte kasmadan oynadım.
    Hem de Pentium D 2.66 Ghz gibi bir işlemci ile, Güzel bir işlemci ile bu kart uçar.
  • Bu tür hataları buraya danışmadan önce kartı aldığınız firmaya ait servisi arasanız inanın daha çok yardım görürsünüz. Konu hakkında ciddi bilgi sahibi biri, hele ki ekran kartı konusunda rastlarsa iyi rastlamazsa böyle saçma sapan bir dünya yorum okursunuz.

Örneğin bakınız arkadaş gerçeği görmüş, bizzat denemiş, kullanmış hatalarını en ufak ayrıntısına kadar biliyor, önceki serileri de biliyor hem atinin hem nvidianın ve bu konuda maestro ve görüldüğü üzere yorumunuda çekinmeden yazmış. Sağolsun,
    quote:

Orjinalden alıntı: pitbull_seyfi
    İyiki almamışım 4850 yi.İsteyen kızabilir benim kartım sorunsuz diyebilir.Ama illa sorun yaşanlışıyo ati kartlarla.İnkar edilemez bi gerçek.

• Sorun çözüldü.

İşlemci 3.2GHz 'de iken sorun çıkartıyor.
    3.0 'a aldığım zaman sorun yok, tek sorun oyunu uzun oynayınca sıkıyor
  • quote:

İyiki almamışım 4850 yi.İsteyen kızabilir benim kartım sorunsuz diyebilir.Ama illa sorun yaşanlışıyo ati kartlarla.İnkar edilemez bi gerçek.

Bize ATI özel sorunsuz üretmedi ya?

Birisi bir problem yaşamasın hemen hurra bu kart berbat alınmaz iyiki almamışız :) Yapmayın arkadaşlar :)
  • @VO Photographics imzandaki foto sitesi çok süpermiş teşekkürler.
    http://www.flickr.com/photos/nofeaxr/
  • quote:

Dediğim gibi yine kullanıcı hatası ve farklı bir sorun ile tüm suç karta atılmış

Arkadaş sorunu çözmüş

İşlemci hızındanmış sorun

Ne oldu şimdi ?
  • quote:

Hd3870 Turbo GDDR4 vardı ve kartı aldıkdan 1 ay sonra Vpu Sorunu iLe karşıLaşdım 1 hafta icinde 2 kere iade oLdu kartım Mascom SorumLuLarı hic düşünmeden kartı biz aLırız dedi ve aLdqım paradan bana 4850 Turbo veriLdi Sanırım bi arkadaşında dediği gibi maLı kötüLemektense önce biLirkişiye danışmak Lazım Elektronikde herşeye garanti vardır ama asLa sorunsuz oLacağına veriLemez..

En azından yorum yapanLar önce bu tür markaLardan Sorun yaşadımı o Var :)))
  • Monitörün kablosunu bağlamayı bilmeyen adam kartım bozuk diye konu açarsa vay halimize sözüm meclisten dışarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkercindik

Sorun çözüldü.

İşlemci 3.2GHz 'de iken sorun çıkartıyor.
    3.0 'a aldığım zaman sorun yok, tek sorun oyunu uzun oynayınca sıkıyor

Sevgili arkadaşım madem sorun ekran kartından değil ve de çözüldü , konu başlığını düzeltsen diyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Monitörün kablosunu bağlamayı bilmeyen adam kartım bozuk diye konu açarsa vay halimize sözüm meclisten dışarı

ayrıca tüm arkadaşlarımdan ricam; bir problemin sorununu tam olarak bilmeden tüm suçu tek bir şeye atmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 29 Eylül 2008; 0:56:05 >

• titan quest oynıyan varnı bu kartla oyun eski ama ne hikmetse kasıyor arkadaşta i bende 8800gts yağgibi akıyor i sacma ama eski oyun belkide optimizesini unuttu ati
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.