Şimdi Ara

4850 TOXİC GARANTİ DURUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 4850 toxic ekran kartımı arızadan dolayı arena' ya göndermiştim, kartın yenisiyle değişimine karar vermişler buraya kadar her şey güzel ve sorunsuz. Fakat yerine gigabyte' ın zalman sogutmalı bir kartını gönderiyorlar. Benim sorunumsa şu 4850 toxic kendinden hız aşırtmalı bir karttır bilirsiniz gpu:675 ram:2200 fakat gelen kart referans hızlarda çalışıyor, ayrıca toxic deki gibi ramlerin sogutması falanda yok. Ek olarak piyasa fiyatı olarakta toxic'e göre 40 ytl civarında ucuz sizce ne yapmalıyım.

gigabyte

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2899

• bence adamlara bunu söyle ve geri iade edip paranı almaya çalış bunu yaptıklarına göre sanırım ellerinde senin karttan kalmamıştır. çünkü eğer aynı kart yoksa ya para iadesi yapmak zorundalar ya da daha üst modelini vermeliler
  • Kartın aynısından iste eğer hayır derlerse gönderecekleri kartı teslim almayacağını bildir ve teslim de alma.Ondan sonra tıpış tıpış istediğini göndermek zorundalar ya da para iadesi yapacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hıs ıceq 3870 fan sorunu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.