Şimdi Ara

4850 vertox sogutucu yardım acil....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün 4850 için vertox sogutucu aldım fakat 4850 ye baglamakta sorun yasadım ama taktım nihayitinde...bilgisayarı calıstırdıgımda gigabyte tin acılısda resmi geliyor fakat devam etmeyip sıyah ekran olarak kalıyor..hatta biosa bile girmiyorkartı bozduk mu yoksa nedir ..
    yardım ederseniz sevinirim

• yok mu yardım edicek
  • Soğutucunun işlemciye iyice değdiğinden emin ol. Başka bir soğutucu ile aynı şey başıma gelmişti. Ram soğutucularının da düşmediğinden emin ol.
  • eski macun artıklarını temizleyip yenisini sürdünüz mü?Montaj esnasında yaşadığınız sıkıntı nedir?
  • montajda bendeki 2 versiyon 4850 ortasında yuvarlak sogutma olandan ...vortexx yerleşmedi bende vortexx in altındaki alumınyum dan 10 cm lik bi levha var onu cıkardım ama yinede azda olda kapasitörlere degiyor üst tarafdan böyle bi sıkıntı idi...
  • Bende geçenlerde 4850 ye montaj yaptım gayet kolay oldu. Ama kartın arkasındaki vidaları sonuna kadar çevir o kısmı biraz zor oluyor ama ucu ince düz bir tornavidayla rahatlıkla sıkıştırabilirsin. Birde mutlaka gpu üzerindeki eski termal macun artıklarını temizle ve soğutucunun kendi macununu kullan! Ramler üzerine padleri yerleştirdin değilmi ?
  • Vortexi nereden aldınız? Ben hiçbir yerde bulamıyorum. Sen de bana yardımcı olursan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VATANDAN ALDIM ARKADASIM....46 $--WORLD E %18 İNDİRİM VAR.....BU ARADA VORTEXX BENDEKİ 4850 YE TAM OTURMUYOR NASIL OLUR ANLAMIYORUM PERVANENİN ALT KISMI KATI KAPASİTÖRLERE DEGİYOR VE ARKA VİDALARI TAM SIKMA SANSIM OLMUYOR...KART BÜKÜLMEYE BASLIYOR...NERDE YANLIS YAPIYORUM ....ACABA SAPPHİRE İN 2 MODELİ ORDADA YUVARLAK SOGUTMALI OLANI FARKLIMI ACABA ANLAYAMADIM..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.