Şimdi Ara

4850HD Hangi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane 4850HD alıcam ama hangi markayı almalıyım? TOXIC alıcaktım ama sesli çalışıyor dendi ne alıyım yorumlarınızı bekliyorum.Performans sorunu cıkarmayan ve sessiz çalışan marka hangisidir?

• quote:

Orjinalden alıntı: mastermarks

Arkadaşlar bir tane 4850HD alıcam ama hangi markayı almalıyım? TOXIC alıcaktım ama sesli çalışıyor dendi ne alıyım yorumlarınızı bekliyorum.Performans sorunu cıkarmayan ve sessiz çalışan marka hangisidir?

His ICeq Turbo4 hem sessiz çalışır hem de diğer 4850'ler gibi ısınma problemi yaşatmaz
  • Arkadaşın dediği gibi His IceQ4 alsan o/c bakımından daha stabil karttır.Ayrıca en iyi 4850'dir
  • imzamdada var his ıseq 4 kullanıyorum..yüke binmediği zamanlar dışında çalıştığını anlamazsın bile..ısıyı kanaldan kasa dışına atmasıda hem kendi soğutmasına hem kasa içi soğutmaya oldukça faydalı.pişman olmazsın..
  • His iceq veya palit sonic
  • toxic almada ne alırsan al, referans tasarım alırsanda iyi bir soğutma almalısın. Sen his iceq al uğraşma ya da palit sonic
  • nisan sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim 4890 çıkıyor. çıktığında 4870 ve 4850ler indirime gider gerçi zaten gitti ama tekrar gidebilir
  • bende saphire var gayet memnunm
  • Palit, XpertVision (ikisi de aynı marka, genelde özel tasarımlar üzerine yoğunlaşır.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.