Şimdi Ara

4870 aldım ama performans artısı yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de 4870 1GB var , sadece Counter 'i orta ayarlarda açıyor, 800X600 'de. Diğer oyunlar çalışmıyor. Vista Aero 'yu bile açamadım artık sen düşün gerisini.. Keşke kartını değiştirmeden önce forumda bi araştırma yapsaydın, 8600GT gibi gelmiş geçmiş en iyi kartlardan birine yazık etmişsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Bende de 4870 1GB var , sadece Counter 'i orta ayarlarda açıyor, 800X600 'de. Diğer oyunlar çalışmıyor. Vista Aero 'yu bile açamadım artık sen düşün gerisini.. Keşke kartını değiştirmeden önce forumda bi araştırma yapsaydın, 8600GT gibi gelmiş geçmiş en iyi kartlardan birine yazık etmişsin..

Siz ciddimisniz???ŞURAYA Bi bakın bence!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 3 Haziran 2009; 21:27:51 >
  • Konunun hortlatılması iyi olmuş.

Gayet yaşanabilecek bir durumu(örneğin: işlemci sınırı, oyunun kare/sn sınırı, vsync kare/sn sınırı veya çeşitli sorun-uyumsuzluklar) dile getirmiş konu sahibi; ama hemen fake, nVidia çalışanı vs. oluvermiş. Bu tür karalama durumlarına güzel bir örnek verilmiş konuda.

Bayağı bir daha küşük kare aldığını da görebilirsin 8600 GT'den 4870'e geçince (sebebi bir "sorun" da olmayabilir üstelik). Ama sebepleri kendin bul; sorarsan linç edilirsin. Her şeyi bilmek zorundasın çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Haziran 2009; 2:31:53 >
  • arkadaşlar hortlak konu ama yorumlar tavsiyeler çok saçma biri counter i zor oynuyormuşta bilmem ne bende hd4870 sahibiyim yaşadım psu yetersizliğini sadece ekran kararır o kadar fan devri 3 saniye falan son hızda döner reset atarsınız kart güç az geliyor yavaşlıyım diyecek kadar akıllı değil...
    ayrıca ben 4gb 1066 mhz belleği yüksek ayarlarda kartın veya sistemin 3gb a kadar(assasin's creed,warhead) dolduğunu gördüm sen hacı murata f1 motoru at sonra ben niye 160 la viraj dönemiyorum de olaya bak bide sebebini merak ediyor 500 tl kart(şimdi 360tl konu açılma zamanı için yazdım) 2gb ram 70tl pamuk eller cebe yani

• Zotac 8600gt ddr3 den HD4650 ddr3'e geçtim 1.5 katı perf. var HD4650de sendeki 4870de nasıl olmaz b perf. artışı ? Bence psunda-ramde veya sende bi problem war....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fadlan

buarada asasin creed i falan full oynatıor ama counter strike source de fps artmadı e6600 işlemci 512 mb 800gts ile br arkadasım benim iki katım fps alıor offf

Bakın bu mesajına dikkat ederseniz eskisine göre full oynadığı başka 1 oyun olduğunu ima etmiş, kartın genel performance'ından bahsetmiyor, sadece CS oyununda fps artışı olmadığını söylüyor CS hakkında bilgisi olanlarda oyunda fps limiti koyulabildiğini ve oyun'un konsol ekranında bu limiti nasıl açıcağını yazmışlar mesaj sahibide susmuş gitmiş demekki sorun halledilmiş, fakat mesajları okumadan herkes 1 sürü geyik yazmış üstelik hortlatılmış konuya.
  • Sanki bitek cs war dünyada oyun olarak.Ben sevmiyorum ve oynamıyorumda.Oynadığım günlerde oldu ama saçma bi oyun BENCE....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.