Şimdi Ara

4870 aldım ama performans artısı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen hafta saphirre 4870 aldım ve oyunlrada hiçbir fps artısı olmadı hatta bazen düstügü ile oluor eski kartım 8600gt idi işlemcim e6750 anakrtım ds4 p35 460 wat psu ve 1 gb ram var neden performans artısı alamadıgım konusunda fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

• format attınmı ekran kartını taktıktan sora
  • Format atmaya gerek yok.
    Artışı farketmeniz gerekirdi. Tavsiyem 1 gb daha ram ek yapmanız yönünde..
  • eski driverlar ile çakışmış olabilir belki, temiz bi windows kurmak her zaman en iyisi, bir de o sisteme 1 gb daha ram lazım oyun oynayacaksan
  • quote:

Orjinalden alıntı: fadlan

gecen hafta saphirre 4870 aldım ve oyunlrada hiçbir fps artısı olmadı hatta bazen düstügü ile oluor eski kartım 8600gt idi işlemcim e6750 anakrtım ds4 p35 460 wat psu ve 1 gb ram var neden performans artısı alamadıgım konusunda fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Yuh!

Bana fake gibi geldi!

8600gt'den hd4870'e geçip de fark görmedim diyen birine inanmam. İnanırsam 9600gt'mi çöpe atmam gerekir!
  • Bir terslik var 4870, 8600 gt ye 4-5 kat fark atması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 16 Eylül 2008; 20:23:01 >
  • buna neremle gülerim bilemiyorum ... o sisteme 1gb ram de yetmez arkadasların dedigi gibi min 2gb ramin olmalı...ayrıca nvidia driverlarınıda drivercleaner pro ile temizle bi güzel yada format at..aslında fake kokusu var ama yinede anlatalım biz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1)ram ekle
    2)format at
    3)powerın kaç watt???
    ...

ekleme :
    powerı söylemişsin zaten.
    powerın gerçek olmama ihtimali var.
    senin fake olabilme ihtimalin gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 16 Eylül 2008; 21:30:03 >
  • 460 watt psu ile HD4870 de nverim alamazsın. ben en az 550w gerekli diye biliyordum. Yani psu'n ekran kartını besliyemiyor!
  • Kesinlikle format atman şart + 2GB ram olmalı sisteminde.
  • 460W PSU nedir ? Marka/model ?

25 Liralık PSU da var 460W 100-150 liralık da var
  • fake değilsin değilmi??
  • fake bu dalga geçiyor.
  • 4870 aldım, 1280 çözünürlükte bütün ayarlar en sonda crysis oynuyorum... (ki crysis nvidia sever bir oyundur)... Kesin dalga geçmek maksatlı bir konu bu...
  • ati kartlardan nvidia ya ya da tam tersi nvidia dan atiye geçince böle şeyler olabliyo.Sorunun sürücü uyuşmazlığı.Temiz bir format sonrası sıkıntın gidecektir tahminimce
  • ya biri şu konuya açıklık getirsin bir psu nasıl olur ki kartı boşta ve yük altında çalıştırır ama fps düşüşüne neden olur ?Bence bu mantık yanlış. psu çalıştırıyosa performansa başka katkısı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deaft1 -- 16 Eylül 2008; 22:02:00 >
  • yaa arkadasla ne fake i 2 yıldır nerdeyse üyeyim foruma birçok da alısverisim oldu ama anlamıs deilim eski kartımın driver larını t4emizledim 1 gb ram im daha var ama garantide bozuldu psu gercek 460 watt die düsünüorum birçok arkadasla oc dir fan hızlandırmadır denemelr yaptım ama counter-strike source oynuorum online 8600gt ile aynı fps yi verior kafayı yicem bugnde makina oyundayken kitlenmeye basladı fanı %40 a çıkardıgımda 50 derece civarında calısıor ısınma problemide deildir hala çözebilmiş deilim
  • buarada asasin creed i falan full oynatıor ama counter strike source de fps artmadı e6600 işlemci 512 mb 800gts ile br arkadasım benim iki katım fps alıor offf
  • 8600GT'den 4870'e geçipte farkı hissedemiyorsan ;

1-PSU'nda,
    2-İşletim sisteminde,
    3-..
    4-.....
    Son olarak ta ''sen'' de bir problem olabilir.

''2 yıldır nerdeyse üyeyim foruma'' demişsin,ata ata 8 mesaj mı attın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 16 Eylül 2008; 23:06:17 >
  • Counter-Strike'daki ilgili komutları kurcaladınız mı? max_fps vb?
    8600 gt dediğin kart zaten çok rahat çakılı 100 FPS oynatıyor CS'yi!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.