Şimdi Ara

4870 aldım ama performans artısı yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NeoTrinity

Hd2900XT içinde ilk başta böyle dediler 1 ay geçmedi kart cort çıktı bizzat kendim aldım ve test ettim. MSI 8600GT gibi bir karttan fark yedi koca HD2900XT 1gb.

Tabi canııııımmmm...

Zaten bende mx440'dan x1900gt'ye geçtiğimde hiç fark görmemiştim.

8600gt ile hd2900xt'yi aynı cümlede kullanmak bile yalıştır. Fanatiklik yapmak için bu kadar saçma yorumlar da bulunmayın ve bu kadar komik olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 17 Eylül 2008; 14:04:55 >
  • Bu arkadaşlar bence eski kartlarla herşey kapalı (Very Low) da 800x600 oynamışlar. Sonra (Yeni Kartlarla) 1650x1080de herşey açık Veryhigh da oynamış Fps de artış yok diyorlar şimdi:)) Üstüne üstlük 1gb ramle 460w güç kaynağıyla:) Siz 8600gt ye dönün en iyisi Ati gelmez size:))

Bende Hala 3850 var cebimden çıkartırım 2kere 8600leri böyle şaçmalık olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promity -- 17 Eylül 2008; 11:11:04 >
  • ben de bu karttan yeni aldım ve daha önce oynadığım oyunları fulledim, gözlemlediğim şu ki kartın özelliği yük bindikçe performansını kaybetmemesi. detayları kıssamda arttırsam da fps çok oynamıyor ama kart performansını kaybetmiyor. bu kartı css oyununda aldığın fps ile değerlendirmek yanlış. tabi diğer, psu gibi, arkadaşların yazdığı etkenler de olabilir.
  • Windows system kaynağının yaklaşık 300mb'ını kullanır ayrıca taskbar'da arka planda çalışan program varsa buda 400mb'a yakın kullanım demektir 1gb'lık sisteme dünyanın en hızlı kartını taksanda fazla ram kullanan oyunlarda ram dolduğunda windows hdd'nin takas dosyasını kullanır ve anlık takılmalar yaşanır bunun için mutlaka 2gb ram şart ek olarak üst düzey ekran kartları için kaliteli gerçek değerler veren psu'lar kullanmak gerekir ama sonuçta 4870 8600gt ile kıyaslanacak bir kart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Haziran 2009; 9:44:47 >
  • Cıddaaakkkkkkkk 1 nısan dicem ama 1 nısanı geceli baya oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Şakaaaa.

Konu ayrı bir komedi bazı yorumlar ayrı bir komedi.

ben komik bir şey göremiyorum forumdan biri bir sorununu dile getirmiş biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz sitenin mizah bölümüne git istersen

Sağol, çok iyisin

Güç kaynakları ile ilgili çok yanlış bilgilere sahipsiniz. İşin kötüsü, henüz yaptığınız yanlışlığın da farkında değilsiniz.
  • Bence %90 ramden yüksek çözünürlükte ram çok fazla kullanılıyor.
  • Halen daha ramden, psudan diyen var ya
  • Adam milletle dalga geçiyor birisi kapatsın bu konuyu
  • ram eksikliği devamlı bir fps düşüşü yaratmaz,ara ara takılmalar şeklinde olur problem
    cs yi 128mb,256mb ve 512mb ramle ayrı ayrı denedim
    diğer oyunlarda da,oyun takılmıyosa,fps nin genel olarak düşük oldugu bir durum sözkonusu isesorun ramden değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_re

460 watt psu ile HD4870 de nverim alamazsın. ben en az 550w gerekli diye biliyordum. Yani psu'n ekran kartını besliyemiyor!

+1 460 watt ps olmaz + cpuyu 2.66 dan 3.0 yap stok fanla süper olur voltaj verme
  • PSU yetmeyince PCI-X hızını da düşürmüş olabilir, GPU-Z ile bakar mısınız 16x'te mi çalışıyor kart.
  • sapphire diyedir lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

quote:

Orjinalden alıntı: leon_re

460 watt psu ile HD4870 de nverim alamazsın. ben en az 550w gerekli diye biliyordum. Yani psu'n ekran kartını besliyemiyor!

+1 460 watt ps olmaz + cpuyu 2.66 dan 3.0 yap stok fanla süper olur voltaj verme

460w psu olmaz mı? Var usta! Nasıl olmaz?

• konuyu açan adam sallamış peşinden çoğusu daha beter sallamış :D
    genede cevap yazayım oyunda fps limiti vardır arttır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

konuyu açan adam sallamış peşinden çoğusu daha beter sallamış :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

konuyu açan adam sallamış peşinden çoğusu daha beter sallamış :D

Bu Bomda İşte Fsp Limitimi.
  • kardes verim almadıysan sat bana biz burda 8800 gt diye inim inim inliyoz...yok işte
  • zuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bnm 7600gt vereyim sana üstünede bi bardak soğuk su sende 4870 bana ver bakalım cidden bi işe yaramıyormu göreyim

• O iki kart arasında baya bir fark olması lazım, nasıl becerdin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.