Şimdi Ara

4870 ve silverstone power supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim asus eah4870 ekran kartım var. Sistemimin gereksinimimden dolayı silverstone 750w güç kaynağı aldım. Güç kaynağında ekran kartı için pcı express 12v3 ve 12v4 olmak üzere iki ayrı çıkış var. bunlar 6 pinlik. kullanma kılavuzuna bakmama rağmen ekran kartının hangisini kullanmam gerektğini bilmiyorum. Bunun ile ilgili bilgisi olan varmı? ayrıca iki girişinide doldurmalı mıyım ekran kartının. Deneme yanılma yapmak istedim ancak riske atmak saçma olur diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler

• 2 girişinide psu dan gelen kablolar ile doldurmalısın kardeş hayırlı olsun
  • tamamda zaten dediklerimde psu dan gelne kablolar. iki ayrı kablo var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeRPeN

tamamda zaten dediklerimde psu dan gelne kablolar. iki ayrı kablo var

tamam kardeş işte olay o zaten 2 tane 6 pin li giriş yeri var ikisinide doldurman lazim bende de aynı kart var ikisinide 6 pinle doldurdum güç tüketimi accık fazla diye boyle yapmışlar sakın 1 tanesini takıyim deme :D
  • anlamadınız. iki tane ayrı ayrı 6 pinlik giriş var. her girişten 2 tane kablo çkıyo.yani totelde 4 tane kablom var. ikisi 12v3 ikisi 12v4
  • kablolarin resmini çekme şansın varsa eğer süper olur ona gore yardımcı oluruz ama bana gore kutunun içinden çıkan donuştürücüyü kullanman lazim tabi 2 tane olamali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.