Şimdi Ara

4870x2 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 4870x2aldim Toshiba plazmaya bağladım 1920 1080 p de kenarlarında boşluk yapıyor bu normal mı birde crysiste monitörde 1280 1024 8x. Anti a yüksek detay dx9 ayarlarda oyunun baslagicinda yani ilk oyunda adaya düşüp. Elbise duzelinceye kadar olan bölümde55 fps alıyor ama ileleyen bölümlerde 28-32 arası bu normalmi birde çok sesli calisiyo diyorlar ama yük altında bile pc acilirken yaptıgı sesi yapmıyor acaba tek cekirdek mı çalışıyor Yardimci olursanız sevinirim
    sistem intel 4 çekirdek işlemci asus p5anakart 3gb ram
    plazma yoshiba regzia 42 inç 100 hert full hd

• İşlemci 4 çekirdek ama ne?
  • İntel core qad 6600 2.4 ghz
    anakar asus p5 kc
  • LCD'niz boşluk yapmaması lazım eğer 1920*1080 çözünürlüğü destekliyor ise oyunlarda kasmasının nedeni işlemciniz biraz dar boğaz yapmasından kaynaklanıyor işlemci hızını 3.5ghz seviyesine çıkartırsanız fps'niz yükselecektir
  • İslemciden olabilir peki ama plazma yi daha önce 8800 gts 640 lik vardı onlara kullaandim böyle bir sıkıntı yapmadı Birde yeni güncel driver kullandim kutusunda verileni deyil ondan kaynaklanabilir
  • Farklı çözünürlükler denedinizmi?
  • 1280/1024 sorunsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LCD'nizin tam modeli nedir?
  • hocam biraz basit bir cevap olucak bir format atsan bilgisayara yani denemekte fayda var !!
  • Catalyst control center dan ayarları yapılıyor.Hdmi ile şu anda bağlantım olamdığı için tam anlatamıyorum ama ekran çıkış noktasını seçince orda scaling options diye bir çubuk var onu kaydırarak görüntüyü oturtabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.