Merhaba 4870x2aldim Toshiba plazmaya bağladım 1920 1080 p de kenarlarında boşluk yapıyor bu normal mı birde crysiste monitörde 1280 1024 8x. Anti a yüksek detay dx9 ayarlarda oyunun baslagicinda yani ilk oyunda adaya düşüp. Elbise duzelinceye kadar olan bölümde55 fps alıyor ama ileleyen bölümlerde 28-32 arası bu normalmi birde çok sesli calisiyo diyorlar ama yük altında bile pc acilirken yaptıgı sesi yapmıyor acaba tek cekirdek mı çalışıyor Yardimci olursanız sevinirim sistem intel 4 çekirdek işlemci asus p5anakart 3gb ram plazma yoshiba regzia 42 inç 100 hert full hd
İşlemci 4 çekirdek ama ne?
İntel core qad 6600 2.4 ghz anakar asus p5 kc
LCD'niz boşluk yapmaması lazım eğer 1920*1080 çözünürlüğü destekliyor ise oyunlarda kasmasının nedeni işlemciniz biraz dar boğaz yapmasından kaynaklanıyor işlemci hızını 3.5ghz seviyesine çıkartırsanız fps'niz yükselecektir
İslemciden olabilir peki ama plazma yi daha önce 8800 gts 640 lik vardı onlara kullaandim böyle bir sıkıntı yapmadı Birde yeni güncel driver kullandim kutusunda verileni deyil ondan kaynaklanabilir
hocam biraz basit bir cevap olucak bir format atsan bilgisayara yani denemekte fayda var !!
Catalyst control center dan ayarları yapılıyor.Hdmi ile şu anda bağlantım olamdığı için tam anlatamıyorum ama ekran çıkış noktasını seçince orda scaling options diye bir çubuk var onu kaydırarak görüntüyü oturtabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme