Arkadaşlar elimde HIS 4890 1GB ekran kartı var hala ihtiyacımı görüyor, bir çok oyunu rahat bir şekildew oynuyorum. Ancak bugün bir arkadaşım elindeki HIS 4859 512mb ICEQ4 Turbo ekran kartını sattığını söyleyince alıp crossfire yapmayı düşündüm. Bu iki kart crossfire yapılabiliyor mu? Yapılırsa getirisi çektiği güce ve yaptığı sese değer mi? Fiyatı 80-100 lira arası gibi bir fiyat olacak. Fiyatı nasıl? Sizin tavsiyeniz nedir? Almalı mıyım yoksa 4890 la gittiği yere kadar gitmeli miyim? Fikir beyan eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ikisi ile cf yapamazsın aynısı olmak zorunda 4850 ile 4850 gibi
Yeni bir ekran kartı al sen hd 5670 işini görür ben aldım memnunum bütcesi fazla değil eğer bütcen daha fazla ise başka ekran kartı önerebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: asiruh06
Yeni bir ekran kartı al sen hd 5670 işini görür ben aldım memnunum bütcesi fazla değil eğer bütcen daha fazla ise başka ekran kartı önerebiliriz
Buraya mı dadandın.
Adamın elindeki karttan ne kadar performanslı olduğunu biliyor musun? Ben söyliyeyim bilmiyorsun. Vebal alacaksın haberin yok.
quote:
Orijinalden alıntı: beray07
4890 cf bile yapsan degmez o Guce ve sese. Para biriktirip gtx 460 falan alin derim
Bende ebay dan ikinci el 4890 alip cf yapmayi dusunuyordum ama yazinizi okuyunca biraz gozum korktu:) Gercekten cokmu sacma olur 4890 cf? Uzun zamandir dusunuyordum 4890 cf yapmayi. Resmen icinde uhte kaldi :)
Aslında arkadaşlar yeni bir ekran kartı almaya niyetim hiç yok. Hem pahalılar hemde elimdeki kart işimi görüyor. Bu kart ucuz olduğu için bir de ben ICEQ4 fanları çok sevdiğim için işime yararsa alayım demiştim. 5670 öneren arkadaşım teşekkürler ama galiba 5670 4890'dan daha kötü bir kart yanlışsam özür dilerim. O yüzden onu düşünmüyorum. eğer 100-200 lira aralığında ikinci el benim karttan daha az ısınan, daha az ses çıkaran, ve de aynı zamanda benim karttan daha iyi bir kart öneriniz varsa onu düşüneyim o zaman. Tablet bilgisayar alacağım için fazla para harcamak istemiyorum. Bu fiyat civarında bir şeyler yoksa almam zaten acelem yok. ama şimdi herkes 4850 ile crossfire olmaz diyor değil mi? Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler
Bu tablo işini görür. Ancak, o kartı satıp güçlü tek bir kart kullanman, daha sorunsuz bir güncelleme olacaktır senin için.
Grafiğe göre bu iki kart crossfire oluyor ama tavsiye edilmiyor. O zaman ben dertsiz başıma dert almayayım. Gerçi arkadaşa parasını beğenirsem vericem yani kullandıktan sonra parayı vericem. Kararsız kaldım bir yandan dene gör bir kere nasıl olacak diye düşünüyorum, bir yandan onunla mı uğraşacaksın şimdi bir sürü test diyor. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Anlaşılan bu iki kart crossfire yapmaya değmez gibi duruyor. İnşallah pişman olmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme