Şimdi Ara

49,50 inç üst düzey tv var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung un 49,50 inç üst düzey tv lerine odaklandım. 2017 model bekledim. ama hayal kırıklığına uğradım.
    artık samsung düşünmüyorum. onun yerine diğer markaların 49,50 inç tv lerine bakacağım.
    sony, sharp, philips,lg vb. markalarda 49,50 inç üst model tv var mı?
    görüntü kalitesi iyi olacak, çok iyi siyah verecek,uydu performansı iyi olacak, kapalıyken çok canlı olacak ... işte bu özelliklerde tv olmalı. ayrıca 50 inç ten 1 inç büyük olmamalı.

• Ben de sizin durumunuzdayım ama 55 ekrana cıkmadıktan sonra dediğiniz ebatta öyle bir tv bulmanız zor.olsa bile Türkiye'ye getirilmiyor.lg ve Sony o ebatta ıps kullanıyor ve siyah kalitesi berbat.bende Samsung 49mu8000 düşünüyorum.55 alacak olmaydım gözü kapalı Sony xe9005 alırıdım.siyah ve ekran performansı müthiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg 49sj800v var ama 5400 tl ve incelemesi hiç bir yerde yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt
    Sony 49xe9005 cok guzel bir urun ama hangi akla mantiga dayanarak getirmemisler anlamiyorum. Sony turkiye hic bir mailede karsilik vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

lg 49sj800v var ama 5400 tl ve incelemesi hiç bir yerde yok.

cevap için teşekürler.
    ama bu model çok hoşuma gitmedi . sınıfına göre fena değil fakat bir QLED, OLED,mu9000 değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 8 Haziran 2017; 23:38:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.