Şimdi Ara

49 uf 8507 mi? 49 puk 7100 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar son zamanlarda bu iki tv baya karşılaştırıliyor. Ben de ikisinden birini alacagim ama kararsız kaldim. 2015 philipslerde android sorunlari iyileştirilmiş diyorlar ama bir yandan da lg kendisini kanıtlamış bir marka . hangisini tercih etmeliyim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dgncglr D kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi, medya desteği için LG

Görüntü kalitesi için Philips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 26 Eylül 2015; 15:02:51 >
  • Goldda bu gun tekno hd vardi yayinda altta lg 8507 ustte phil.8008 .Kamera hareket etmezken ekrandaki adam hareket etse bile lg de goruntu muthis tiriyor ve bulaniklasiyordu.o kadar hertz in bos oldugu ortaya cikti.iyi bir goruntu motoru cok onemli ki 8008 de gorece cok iyi goruntu vardi.

• Titremelrr o kadar belli oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgncglr

Titremelrr o kadar belli oluyor mu

Aynen metroportun oradaki gold ta sol tarfta iki tv.
    Cok belli.

• Teknosa mağazasında LG 8507 ile Philips 7150 yan yanaydı . Aynı videoda Philips akıcı iken LG kare kare görüntü hissediliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 27 Eylül 2015; 3:44:36 >
  • True Motion özelliği olmayan LG TV'lerde bu titreme, kare kare görüntü olayı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolunay35 kullanıcısına yanıt
    panel 100 hz, true motion özelligi olan ve 4k 60fps olan seri hangisi lg 'de ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.