Bildirim
49' UHD 4K TV
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı işlem ve aynı inç tv bakıyorum bende, vestel 49ud8200 aldım 2500 tl ye ama geldikten 2 saat sonra wi fi arızası verdi, kanalları kendi kendine değiştirmeye başladı, ve tv kendiliğinden kapanıp açılmaya başlayınca hemen servisi çağırıp iade tutanağı hazırlayıp geri gönderdim. Bir daha vestel e tövbe deyip şimdi gözümü samsung 49ru7100 e takmış bulunmaktayım. kampanyanın birinde 3500 ün altında denk getirirsem (samsung garantilisi)onu alacağım ben. -
Samsung Shop mağazasında 1000 TL hediye çeki ile 49nu8000 premium TV 4000 TL ye geliyor. Ben ve bir arkadaş aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba 1000 TL hediye çekini nasıl temin ettiniz acaba? -
Geçen günlerde kampanya oldu kaptık kuponları sitede. Öğlen 12 ye kadar elimde hala kupon var. Size yardımcı olurum. Yalnız sanırım 49nu8000 bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel'mi aman aman hocam büyük riske girmişsiniz -
Hocam aşağıdaki linklerde 49ru7100 ve 50ru7172 (aralarındaki farkı da lütfen bilen biri söylesin hala bulamadım) 3.300 TL civarı.quote:
Orijinalden alıntı: acy78
aynı işlem ve aynı inç tv bakıyorum bende, vestel 49ud8200 aldım 2500 tl ye ama geldikten 2 saat sonra wi fi arızası verdi, kanalları kendi kendine değiştirmeye başladı, ve tv kendiliğinden kapanıp açılmaya başlayınca hemen servisi çağırıp iade tutanağı hazırlayıp geri gönderdim. Bir daha vestel e tövbe deyip şimdi gözümü samsung 49ru7100 e takmış bulunmaktayım. kampanyanın birinde 3500 ün altında denk getirirsem (samsung garantilisi)onu alacağım ben.
Kurulumu da İstanbul'daysanız direk kendileri yapıyormuş. + 12 taksit imkanı da cabası.www.istanbulbilisim.comSamsung UE-49RU7100 4K Ultra HD 49" Uydu Al�c�l� Smart LED Televizyonhttps://www.istanbulbilisim.com/samsung-ue-49ru7100-4k-ultra-hd-49-uydu-alicili-smart-led-fiyati-286870.html?gclid=Cj0KCQjwrMHsBRCIARIsAFgSeI3lZLPANKufNh8dZMq3liPh5snLIXaqI_5g9dNFlq7Rl5uz5F5SULoaAtDvEALw_wcBwww.istanbulbilisim.comSamsung UE-50RU7172 4K Ultra HD 50" Uydu Al�c�l� Smart LED Televizyonhttps://www.istanbulbilisim.com/samsung-ue-50ru7172-4k-ultra-hd-50-uydu-alicili-smart-led-fiyati-289226.html?utm_medium=web&utm_source=productSlider&utm_campaign=productSlider-son-baktiginiz-urunler
Aralarındaki farkların ne olduğunu bilsem 50ru7172 alırım da bilmiyorum. Bu arada stoklara girdiğinde hızla tükenebilir çok beklemeden geçin bence siparişi şahsi fikrim, tabi eğer ilgilenirseniz diye dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Ekim 2019; 1:40:39 >
-
Merhaba bende bu ikisi arasinda kaldim youtube video izledim 7172 ile ilgili tr hic yorum yok sanirim 7100 alacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de anlamadım çok enteresan bir durum hocam. Samsung'un resmi sitesinde de sadece 49ru7100 modeli var, 50'li olan yok.quote:
Orijinalden alıntı: Murat Kardoğan OHJWQ
Merhaba bende bu ikisi arasinda kaldim youtube video izledim 7172 ile ilgili tr hic yorum yok sanirim 7100 alacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X