Şimdi Ara

4941 EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Esenlikler. Bölüm olarak hukuk istiyorum. Sıralamalar düşeceği için Ankara hukuk fakültesinin gelmesinin çok zor olduğu kanaatindeyim. Üniversite önerilerinize ve düşüncelerinize açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Esenlikler diye mevzuya giriş yap canımı ye. Evet bu yıl biraz zor. Hacettepe gelebilir dostum. Başarılar.

• Hacettepe 2020 de 4500 den kapatmış gelme ihtimaline yüzde 20 diyorum. Marmara ve gazi yüzde 95 gelir

• ankara hukuk gelebilir seneye daha da iyisi gelir. hukuk pdr vb. bölümler çok düşüşte eşit ağırlıkta YBS'nin inanılmaz bir yükselişi var şuanda ankara hukuk 3-5 seneye 10k barajına gelebilir

• Üstteki arkadaşı ciddiye alma ybs ceosu kendisi

• Marmara veya İstanbul ikinci öğretim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-603CF508D

ankara hukuk gelebilir seneye daha da iyisi gelir. hukuk pdr vb. bölümler çok düşüşte eşit ağırlıkta YBS'nin inanılmaz bir yükselişi var şuanda ankara hukuk 3-5 seneye 10k barajına gelebilir

Oğlum humourun dahi kaliteli olanını özlüyor insan, sen Salih Memecan çiziktirmesi bir karikatürden bile beter bir tipsin. Allah ıslah etsin seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aylık Tod Kodu
    6 ay önce açıldı
    YKS 2022 MF İLK 2K
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mudriknatikhafiz M kullanıcısına yanıt

istisnasız her sene düşmüş bölüm, istatistik bilimine bile inanmıyorsun daha ne diyim ama mizahın ingilizcesini biliyon aferin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.