Merhabalar kankalar abiler ablalar bu sene sınava gireceğim hedefim sayısal 2k 9-10-11 iyi geçmedi sınavdan sınava çalıştım 11de pandemi ile daha çok saldım haziran ayı ile çalışmalarıma başladım 11im sıkıntılı tyt netlerim 60-70 arası aslında düşük olmasının en büyük sebebi fen konularını tamamen unutmam ortalama 5 net yapıyorum matematik netlerim ise 25-30 arası bugün itibari ile çalışmalarıma daha fazla yoğunlaşacağım günde 8 9 saati devirmeyi düşünüyorum yorumlarınızı merak ediyorum başarabilir miyim inanıyor musunuz tavsiyeleriniz nedir ? Foruma yeni kayıt oldum fazla ilgi geldiği takdirde gün gün olmasada haftadan haftaya yaptığım çalışmaları sürecin nasıl gittiğini konunun altından anlatarak devam edebilirim herkese başarılar :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayvzx -- 9 Temmuz 2021; 22:49:31 > |
YKS 2022 MF İLK 2K
-
-
Matematigin iyimis, fen konularini halledersin merak etme. Bende başladım bir ayı geçti . 8 9 saat için alışmak biraz zaman alır ama neden olmasn basarilar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düşüncelerinizi merak ediyorum gerekiyorsa yapamazsın imkansız deyin ama bişeyler söyleyin up up up
-
şuan fen kasıyorum kanka işte temmuz sonuna kadar 15 civarına çekmek için uğraşıyorum
-
Başlangıç için 60-70 kötü değil. Ve hemen 9 saat hedefi falan koyma sakin ol
dershaneye gitmiyorum evdeyim full ders çalışmayınca yapıcak bişey bulamıyorum zaten tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım o yüzden 8 9 saat çalışırım diye düşünüyorum her gün değil tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayvzx -- 9 Temmuz 2021; 23:1:47 > -
Konu öğren deneme çöz eylülden ekimden sonra full ya da 1 2 yanlış yaparsın bende deneyeceğim
up up up up up
-
Evet olur. 11i sıkı tutmuştum 12 yazı sonunda 70-75 tytdeydim. Geçen sene 3k yaptım.
Yazı tyt ve 11 konularına ayır, okul başlayınca ise ayt odaklı çalışırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt bitir, sene sonu teşekkür edersin
-
tyt fen konularım bittiği takdirde tüm odağım ayt olucak tyt mat konularım bitti sayılır alan denemesi çözüyorum sadece
-
herkes çok çalışıyor diye kasma kendini her sene aynı olaylar oluyor o konuda raad ol
-
sadece tavsiyem yaparsın veya yapamazsın sana kalmış.Ayt şubat mart gibi bitirsen hep deneme çözsen iyi sıralama yaparsın
Bu arada konuyu sağlam bitir ister haziranda bitir ister sınava bir gün kala,sadece erken bitirme hazzı çok güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vezhack2
Evet olur. 11i sıkı tutmuştum 12 yazı sonunda 70-75 tytdeydim. Geçen sene 3k yaptım.
Yazı tyt ve 11 konularına ayır, okul başlayınca ise ayt odaklı çalışırsın.kral özelden mesaj attım bakarsan sevinirim obpmizde benzer olucak kader ortağı oluruz umarım :)
-
Aga moralini bozmak istemem ama MF 2k ne demek bi otur düşün. Yani o skalada adamlar şu an tyt 90 falan yapıyodur. Daha bunun mezun kısmı falan da var
doğrudur savaş başlasın o zaman :D
-
Yazın 40 net yapıp 1200. Olan çok adam var. Bazı şeyleri fazla büyütüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- dişte uzmanlık okurken maaş
- üniversite okurken tekrar üniversite sınavına girmek
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X