Şimdi Ara

499 TL GALAXY S3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: norening

kapıda ödeme olmadıkça sakın almayın bu tür ürünleri

kapıda ödeme , fakat gelen kargoyu inceletmiyorlar . Ödeme yaptıktan sonra kargoyu açabiliyorsun . Bu da ayrı bir dolandırma yöntemi .

Sakın böyle ucuz , özel fiyatlı ürünlere kanmayın sonra hüsrana uğrarsınız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİRUKO

quote:

Orijinalden alıntı: norening

kapıda ödeme olmadıkça sakın almayın bu tür ürünleri

kapıda ödeme , fakat gelen kargoyu inceletmiyorlar . Ödeme yaptıktan sonra kargoyu açabiliyorsun . Bu da ayrı bir dolandırma yöntemi .

Sakın böyle ucuz , özel fiyatlı ürünlere kanmayın sonra hüsrana uğrarsınız .

adamları döver yine alırım parayı sonuçta karşımdalar saht ürün gelmiş ödeme gibi bi zorunluluğum yok
  • Ucuz etin yahnisi yavan olur.
  • Hocam Ben Aradım 2 yıl garantili felan diyolar + ürünü begenmezseniz iade ve değiştirme hakkıda veriyorlarmış valla öyle dediler artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan8498

Hocam Ben Aradım 2 yıl garantili felan diyolar + ürünü begenmezseniz iade ve değiştirme hakkıda veriyorlarmış valla öyle dediler artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

aha satıcısıda ortaya çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan8498

Hocam Ben Aradım 2 yıl garantili felan diyolar + ürünü begenmezseniz iade ve değiştirme hakkıda veriyorlarmış valla öyle dediler artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

satıcı detected

• Ürün Gerçek Değildir Bilgilerinize...
  • bunlar 1. sınıf replikasyon anlınca hiç bişiyini ayırt edemessin anca bi orjinal s3 olucak ki ya yana koy anca öyle :D
  • Ben aradım bu çakalları dedim ki 100 adet almak istiyorum ama bir şartla almak istiyorum: Özel kuryeniz telefonları adresime getirecek. Ben içinden 1 tanesini kendim rastgele seçip ambalajını açacam ve sim kartı takacam eğer orjinal samsung olduğuna kannat getirirsem diğer 99 unu ambalajını açmadan alacam. Parasısını kapıda peşin ödeyecem olmaz dediler. Bak iyi düşün teklifimi tam 100 adet dedim ve karar verirseniz arayın beni dedim. zırt telefon kapandı : )))

Şimdi söylüyorum yukardaki nasıl anlayacaz sahtekar olduğunu diye soran arkadaşa: üç kağıtçı sahtekar olmasaydı 100 tane gibi bir rakamı geri çevirirmiydi. ben ısrar edince telefonu kapatırmıydı hiç .. Sahtekardan da öte bunlar tam olarak o.ç. ları afedersiniz. Milletin parasında gözü olan bu kalpazanlara site açtıran, dahası şirket tabelası astırıp, banka hesap numaraları ile piyasada mal sattıran devletimiz kına yaksın. Onlar anca garibana çökerler..

• adresime bir tane gönderdiler 2-3 gün içersinde gelicek dediler, bekliyorum eğerki kutuyu açtırıp deneme yaparsam ödemeyi yapıcam yoksa s*ktri çekeriz artık o kadarda mal değiliz afedersiniz.
  • Mutlaka Okuyun Canlar !!

Arkadaş almış yanlışlıkla, birde kutuyu açıp incelemeden almış çin malı birebir kopya dandik s3 çıkmış, ee son pişmanlık fayda etmiyor tabi, sonra bizimkisi kızmış bunlara vay siz beni dolandırırsınız ha diye, zırt pırt adamlara sipariş veriyor hemde aynı cep numarasıyla adamlarda ha bire kurye çıkarıyor ve ptt kurye parasını bunlar karşıladığı için ha bire zarara giriyorlar, böylelerine az bile , adamlar telefonda konuşurken çin malı göndermişsiniz diyosun , boş kutu göndermediğime dua et diyormuş, böylelerini naparsın var gerisini siz düşünün. Ekmeksiz çok bu dünyada haram yiyen kul hakkı yiyen çok, sakın ola kanıpta sipariş felan vermeyin ha verdinizmi kutuyu açın cihazı inceleyin öyle alın tabi orjinalse hadi bol şans...

• çin malı çıkacak olanlar dua etsin.iki kapak arasına cam macunu koyup gönderende var.yemeyin artık bu numaraları.
  • Arkadaş adam gibi sahte de , androidli de , sar değeri şu de sat ama bu nedir gerçek gibi insanları kandırmak.
    Bazı replikalar cidden iyi oluyor lakin yine de ona vereceğim 500 lira yerine orta segment bir telefon alırım kafam rahat olur en azından.
    Sonra vay efendim dokunmatik neden dandik wifi çekmiyor demezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdbilgin

500 tl olması imkansız elbette bende s3 var ekranını kırdım sadece ekranına 500 tl para ödedim.

Hadi canım?
  • sakin kacirma hemen al diyenler cokmu akilli saniyorsunuz kendinizi.ocihazin cakma cin mali oldugunu bildiginiz halde niye aldirmaya calisiyorsunuz anlamis degilim.yoksa satilan urunden kar payimi veriyorlar size.
    abisi o cihaz cinmali ve bes para etmez.gercegini almak istiyorsan teknosadan al gitsin..tabii bu fiyata alamqzsin o ayri mesele.birde gozunu dort ac ki bu tur haberlere tenezul etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

ben aldım kardeş 4 aydır kullanıyorum garantili orjinal kutu içeriği eksiksiz. çin malı diyenlere inanma ihracat fazlalası olduğu için bu fiyatmış.

Geçeceksin bu işleri. İhracat fazlasıymış. Adam keriz mi 500'e satacak ? En kötü 1000'e okutur telefonculara.
    İnsan kandırıyorsunuz utanmadan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Orjinal değildir tabi ama orjinalinin birebir kopyası olabilir. Bir tanıdığım 580 tlye replika s3 aldı ayırt etmek imkansız kapasitif ekran , 16 gb dahili hafıza , 1.2 ghz işlemci , 1 gb ram , android 4.1.1 vardı zaten orjinalinden geriye ne kaldı ki. s3e 1700 tl verene kadar kaliteli bir kopya almak daha mantıklı büyük kapasitif ekransa al sana büyük kapasitif ekran , androidse android , ramse ram , cartsa cart curtsa curt aynı işte.
  • O fiyata hero marka çakma s3 bile alamazsin bence hiç bulaşma.

• O paraya 1. sinif Replika S3 alirsiniz.Replikalarin da cesitleri var haliyle ve piyada 1.sinif gondereceini iddia edip 50Tl lik Java Telefonlari kakalayanlar da var...Onlar yuzunden ben gibi Replika Tel satanlar da magdur duruma dusuyorlar...Arkadaslar Kaliteli replikalar kolay bozulmaz,islemcisi cok gucludur ekranlari gercekten kalitelidir...Aslen baska bir marka ile satisa sunulur ama ureten firma da cakallaigindan dolayi S3 ve Iphone kasasina benzeterek urunu cikarir.Kendi markalai ile cikarsalar satamayacaklar haliyle...Ufak farklar da yaparlar ki yasal sorumlulukytan kurtulurlar ama normal kullanici bunu ayirt edemez..Biraksalar aynisi da yaparlar anlayacaginiz...

Mesela ben'm sattiigim Replika s3 ve ya Iphone 5 ler de her turlu uygulama rahat rahat kullanilir kamerasi cok iyidir islemci gucu gayet yuksektir...Tel kurcalamayi sevenler icin guzel bir cihazdir.Reklam oldu biraz biliyorum ama piyasada maalesef ORJINAL diye satanlar var bu urunleri...

Alirken Cin isi Java isletim sistemi olan telefonlari almamak lazim...

Ben 5 aydir Replika S3 ve Iphone 5 kullaniyorum valla adam gibi kullaninca bozulma falan olmuyor...

PES 2012 yi yag gibi oynatiyor daha ne olsun ...

Sanki Orjinal Telin tum ozelliklerini kulllanmayi bilen var mi kimler kullaniyor merak ediyorum...

Burdan yazmakla olmaz Ozel mesajla bilgilenmek isteyeni bilgilendiririm...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.