Şimdi Ara

499 TL GALAXY S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba facebook da kenarda bu reklam cikti 499 tl ye bayrama ozel S3 u 499 tl ye sattiklarini soyluyorlar acaba bi bakabilir misiniz siz de gercek mi degil mi bi irdelerseniz sevinirim...
    http://e-kampanya.org/satinal.php bu sitede aramamiz icin de numaralar koymusalr ama emin olaamadim cevap veririseniz sevinirim.

Iyi bayramlar dilerim....

• 500 tl ye kim galaxy s3 verir inanmayın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

500 tl ye kim galaxy s3 verir inanmayın sakın
    aradim bayrama ozel kampanya dediler hangi kisminda sakatlik var onu anlayamiyorum iste ?
  • quote:

500 tl ye kim galaxy s3 verir inanmayın sakın
    GERCEK KESİN AL SAKIN KACIRMA DERİM!!!!
    2 kalıp sabunla elini yüzünü yıkarsın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakı buzu

Alıntıları Göster
    Gercek olduguna ben de inanmiyorum ama boyle seylerin gercek olmadigini nasil anlariz her seferinde onu soruyorum asil ????
    Yasal olarak bi hakkimiz yok mu boyle biseyle karsilasinca
  • Yurtdışı fiyatı dahi bundan fazla

Yinede sen bilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Yurtdışı fiyatı dahi bundan fazla

Yinede sen bilirsin ;)
    Kesinlikle aldığınız ürün Elinize ulaşmadan hiçbir vakit Ödeme yapmıyorsunuz. Öncelik sizin ürünü alıp Güven içinde ödeme yapmanızdır.

BU UYARI VAR KENARINDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakı buzu

• quote:

Orijinalden alıntı: abdbilgin

Kesinlikle aldığınız ürün Elinize ulaşmadan hiçbir vakit Ödeme yapmıyorsunuz. Öncelik sizin ürünü alıp Güven içinde ödeme yapmanızdır.

BU UYARI VAR KENARINDA

Alıntıları Göster
    Gerçek olmadıklarını anlamanız için elinize almanıza gerek yok arkadaşlar. Bu fiyata s3 mü olur
  • 250 ye I Phone 5 var kardes ona bak sen
  • quote:

BU UYARI VAR KENARINDA

bu uyarı var kenarda doğru ama neden kapıda ödeme seçeneği yokta sadece havale ile ödeme ve PTT şubeden ödeme var.Ben inandırıcı bulmuyor merak etmek isteyen denesin de görsün o zaman.
  • quote:

quote:

BU UYARI VAR KENARINDA

bu uyarı var kenarda doğru ama neden kapıda ödeme seçeneği yokta sadece havale ile ödeme ve PTT şubeden ödeme var.Ben inandırıcı bulmuyor merak etmek isteyen denesin de görsün o zaman.

Alıntıları Göster
    dostum u cihazı alırsan paranın ustune 1 bardak değilde 1 damacana buzlu su iç derim kendini durduk yere kazıklatırsın bu arada siteye gir anasayfasında ürünü satmak için 10 gün süre koymuslar sayfayı yenilediğinde o sürede değişiyor sayaç tekrardan 10 gün değerini alıyor 10 gün olan kampanya süresinden tekrardan geriye doğru saymaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonozan -- 22 Ekim 2012; 10:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonozan

dostum u cihazı alırsan paranın ustune 1 bardak değilde 1 damacana buzlu su iç derim kendini durduk yere kazıklatırsın bu arada siteye gir anasayfasında ürünü satmak için 10 gün süre koymuslar sayfayı yenilediğinde o sürede değişiyor sayaç tekrardan 10 gün değerini alıyor 10 gün olan kampanya süresinden tekrardan geriye doğru saymaya başlıyor

Alıntıları Göster
    Paranızı çöpe atmayın 499 tl ye S3 mü olur
    500 tlye ace alın oda güzel cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Paranızı çöpe atmayın 499 tl ye S3 mü olur
    500 tlye ace alın oda güzel cihaz

Alıntıları Göster
    500 tl olması imkansız elbette bende s3 var ekranını kırdım sadece ekranına 500 tl para ödedim.

• quote:

500 tl olması imkansız elbette bende s3 var ekranını kırdım sadece ekranına 500 tl para ödedim.

Alıntıları Göster
    En fazla gönderecekleri s3 kasalı çin işi çakması ha şu 600mhz işlemcili android gelirse ne ala :D tabi ona da 500 lira verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandomercury2

En fazla gönderecekleri s3 kasalı çin işi çakması ha şu 600mhz işlemcili android gelirse ne ala :D tabi ona da 500 lira verilmez.

Alıntıları Göster
    Sonra niye bu ülke gelişmiyor, akp nasıl iktidar oluyor vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sonra niye bu ülke gelişmiyor, akp nasıl iktidar oluyor vsvs

Alıntıları Göster
    kesinlikle al çok ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

kesinlikle al çok ucuz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşların dediği gibi sahte. Sakın inanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artpopist

Arkadaşların dediği gibi sahte. Sakın inanmayın.

Alıntıları Göster
    iphone 4s için de aynı fiyatta reklam var ne zamandır.bu fiyata kimse kimseye bu ürünleri vermez.sonra pişman olmak istemiyorsan alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

iphone 4s için de aynı fiyatta reklam var ne zamandır.bu fiyata kimse kimseye bu ürünleri vermez.sonra pişman olmak istemiyorsan alma.

Alıntıları Göster
    kapıda ödeme olmadıkça sakın almayın bu tür ürünleri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.