Şimdi Ara

49MU8000 vs 49xe8005 vs 55eg9a7v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, yaklaşık 3 haftadır televizyon arıyorum. Sony, philips, LG, samsung derken ihtimalleri eleye eleye bu noktaya geldim.
    49 veya 55 gibi bir takintim yok ama izleme mesafem 2-2.5 mt olacağından 49 gayet yeterli bana. LG den 701v, 800v modellerini VA panel olmadığından eledim yoksa webos gayet başarılı, Samsung da ise VA panel olduğundan ve şu an hepsiburada da 3666 liraya satıldığından gayet cazip duruyor. Ama bu LG Oled surekli kafamin içinde bir yerde beni kemiriyor. Bütçe maalesef maksimum 4500, sorularım şunlar.
    Izleme mesafesi yakın olduğundan LG de FHD ekranda piksel sayar miyim? Magazalarda kendi demolari var orda pek gözüme batmıyor ama genel olarak ps4, netflix, tivibu, digiturkplay izleyecegim. Bunlarda kalite nasıl olur.
    Webos 2.0 kafamı kurcaliyor, 3.5 çıkmışken şimdi bunu alırım sonra 6 ay sonra smart özellikleri verimli kullanamazsam üzülürüm.
    Samsung ise gayet güzel onun herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Siyah performansi güzel ama tabi ki bir oled değil. Film izlerken keyifli midir?
    LG alanlar eve gidip film izlemek için can attıklarını belirtiyorlar, o kadar iyi mi gerçekten? FhD 4K kısmı çok önemli değil benim için 4K yayın falan olmaz yakin gelecekte, zaten bu internet hizlariyla güzel de olmaz.
    Son olarak iyice aklım karışsın, Sony XE8005 lerinde görüntüsü iyi ama kumanda ve smart özellikleri sıkıntılı diyorlar.
    Çok rica etsem kullanıcı olarak yorumlarınızı alabilir miyim?
    Bu hafta sonu alacağım şimdiden yardım ve yorumlarınız icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fhd 4k senin icin fark etmiyorsa zaten oledi al hic dusunme bile.Benim projeksiyonumdada 4k yakin gelecekte gelmez.Hele netten akk ile hangi icerigi indirip seyredecek arkadaslar muallak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.