yok ya. gayet kanlı canlı kız işte. sesini duyduk. huzur verici bi sesi var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4F3 biliyorsun ki senin hakkında büyük bir sırra sahibim (6. sayfa)
-
-
o da baya güzel mavi gözlü bi kız. saçları sarışın, hafif kızıl gibi. teni de arap olmasına rağmen çok beyaz. kaymak gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 6:3:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haykırdım hocam. Sen bunlarla tatmin oluyorsan sıkıntı yok ama gerçekler öyle değil. Yapay zeka teknolojisi çok gelişti ve benim uzmanlık alanım. Ses ve görüntü istediğin sesi ve görüntüyü at. Profesyonel bile olmana gerek yok. Pasiflerin hayali gerçek oldu. İnternette kızım diye dolaşıyor hepsi. Sesin ya da videonun ai olduğunu programıma bile atıp sormama gerek yok, artık ben bile izlediğim an anlar hale geldim.
hocam keynes çok eski üye. daha yapay zeka yokken foto atıyordu. diğer kızı bilemem vücudu gerçekçiydi.
ayrıca olsa ne olmasa ne. 3ündende engeli yedik zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 6:15:22 >
3. Su hangisi la ?
youtubeSırlar Dünyası Dizisi Fon Müziğihttps://m.youtube.com/watch?v=ltoxZ3q-2Aw&pp=ygUec8SxcmxhciBkw7xueWFzxLEgZm9uIG3DvHppxJ9p
Hocam kızların DH deki yarım akıllı adamlarla ne işi var Allasen.
öyle deme. onun yeri kalbimde ayrıydı. 1 sene falan soluksuz konuşmuştuk instadan. yarenlik etmiştik.
ayrıca yarım akıllı olduğumu kabul etmiyorum. kadınlar konusunda başarısızım ama bu konuda mütevazi olamıycam. deli anlamında söylüyorsan doğru. onun dışında toplum zeka ortalamasının baya üzerinde ve donanımlı biriyim.
deli dahi diyebilirsin bana.
ki beni tanıyıpta böyle diyende çok oldu.
forumdaki karakterime takılma. eğlenmek, kafa dağıtmak için kullanıyorum burayı.
açtığım konuların %80 i troll. ama bunu anlamayacak mehdi olduğumu düşündüğümü sanan adamlar var burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 6:28:29 >
Konu özeti Film AdresiyoutubeHellboy Ben Öldürmeden Ölmek Yok | Kolpaçinohttps://www.youtube.com/watch?si=rkxT7W9zfdXDoo9p&v=lfZBJAMqZA4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Ocak 2025; 6:27:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu arkadaş bunalımda. ya işidçi olur ya serial killer.
-
empati yeteneğim yüksek. şiddete eğilimli biri değilim pek.
seri katiller genelde sosyopat olur. ve empati yetenekleri neredeyse sıfırdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 6:43:0 >
sadece sınırlarını aşacak kıvama gelmedikleri için öncesinde aramızdan insanlar gibiydiler. adamların yaptıklarını sorunca %90'nı canı yanan hayvan, insan gördüğünde oluşan ruh hallerinden böyle şeylere başladıklarını anlatmıştır.
ilginç şekilde çoğu seri katil de gay yani eş cinseldir. otoban katili, çikatilo vs. muhtemelen zodiac da bir homosexuel idi.
-
çocukluktan biseksüellik var ama şuan yok. bilemiyorum.
sınır konusunda haklısın bir çok iyi insan fırsatını bulunca sınırlarını aşıp canavara dönüşür.
insanın özü canavardır zaten. toplumsal kurallar olmasa bütün insanlık birbirini yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 6:51:6 >
şu an bunu diyorsan bir saykopat değilsin. delilikten uzaksın.
burada bir arkadaş vardı. hani arada bir girip dine vs sövüyor sahte hesaplar alıp bunu yapıyor. bak onda da mesela ilginç şekilde kas gelişimi gözlemledim. bildiğin jason-x olacak tip forumda yazıyor. işte delilik çok ince bir çizgi. insan devreleri yakınca çok farklı kişiliklere bürünebiliyor.
bu film vardı. split adında. bakmanı öneririm. disosyatif insanların bazılarında solak olmamalarına rağmen girdikleri kimliklere göre sol elle yazmaya başladıkları gözlemlenmiş. benzer durum bu tür deliliklerde de rastlanıyor. beyin motoru farklı özellikleri kendine göre geliştirebiliyor.
buna şizofreni de eklenince işte split filmine konu oluyorsun.
-
bendeki şizofreni teşhisi beyin hasarıyla başladı. 2011 de frontal lob hasar gördü tahminim. doktorlar birşey bulamasada yıllarca rüya göremedim, hayal kuramadım. çoğunlukla içgüdüsel, zevke dayalı yaşadım. ilaçlarda etkileyip irademi kırdı tabi. açıp baksam o yıllardan açtığım konularda vardır herhalde.
şuan bile istediğim gibi hayal kuramıyorum. bende düşünmüyorum zaten anlık takılıyorum, anı yaşıyorum.
ama bende halüsinasyon gören bir şizofreni tipi asla olmadı. seste duymadım. sadece düşünsel anlamda inandığım saçma sapan şeyler oldu.
birde beynimin küçüldüğünü ciddi anlamda farkettim. kafatası deformasyonu falan gözlemledim kendimde o yıllardan beri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 7:4:49 >
geçenlerde hatırlarsan sana otizim olma muhabbeti yapmıştım. bunun sebebi bir yerden eksiklik varsa beyin bir başka özelliği daha fazla geliştirebiliyor. hiç kendinde pozitif anlamda bir özellik fark etmedin mi? Ailen hiç birşey gözlemlememiş mi? otizimde ana sorun genelde sosyal bağlarda bozukluktur. ama bu o kişide mesela logik anlanmda ekstra geliştirmeler göstermiş olabiliyor. bu yüzden mesela kişi matematik dehası olabiliyor veya nota denilen kavramı çok daha başka algılayabiliyor.
senin olaya benzer mesela bir olay okumuştum. adam kavga sırasında başına darbe alıyor. sonrasında matematik dehası oluyordu vs.
ailen sanırım yeterince bu konuda dikkat etmemiş.
-
saatlerce bir konuya veya herhangi birşeye odaklanabiliyorum.
düşünsel ve sözel anlamda kendimi çok iyi ifade edebiliyorum.
zevklerim iyi birde.
o tarz şeylerin ortaya çıkabilmesi için o alanların üzerine yoğunlaşmam gerek.
ben lise 3 terkim, yıllarca yatmaktan başkada pek birşey yapmadım.
yeteneğimi ortaya çıkartacak pek bir alanla uğraşmadım yani.
işte bende bu kısmı belirtip , üzmek istemedim. yaşın sanırım 33 idi. 33 yaş bu tür yeteneklerin keşfi için biraz geç. hayal kurmuyorsan genelde disiplin adamı oluyorsun.
-
Muhtemelen karşı tarafın pasif olduğunu bile düşünmek istemiyor. Onları kızmış gibi düşünüp, karşı tarafla iletişim kurduğunu düşünebilmesi bile onu mutlu ediyor. O da bundan zevk almaya bakıyor. Zevk verdikten sonra karşı tarafın erkek olmasını pek irdelemiyor. Kendisi mutluysa sıkıntı yok.
benim bi yeteneğe ihtiyacım yok meslek açısından diyorsan.
sosyal fobimi yenersem mesleğim hazır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 7:40:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X