Şimdi Ara

4F3 biliyorsun ki senin hakkında büyük bir sırra sahibim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

muhtemel...

• Benim yarım akıllı kavramım biraz farklı. Burada zeka olarak çok yüksek insanlarda var. Yalnız sosyal zeka ve iletişim yeteneği apayrı bişey. Bu forumda uzun süre takılan, aktif olarak gün geçiren kişi asosyal bir bireydir. Bunu kabul etmek lazım. Buradaki eğlencenin her tarafı eğlence olsa nolur. Asosyal, ortamı olmayan adam buradan kendine eğlence çıkartır. Yoklukta olduğu için. Bunu kabul etmek lazım. Yoksa kimsenin zekasına lafım yok. Açıkçası milletin zekası da beni ilgilendirmiyor. Ama buradaki gerçekleri konuşmak gerekirse, bende gerçekleri dile getiririm. Asosyal bireyler hepsi. Zekaları farklı çalışan, toplum tarafından kabul görmeyen insanlar. Kızlar için erkek bulmak zor değil. Hele buradan gerçek şekilde bulunamadığın her kızın aslında birer erkek olduğunu düşün derim sadece. Haaa dersenki bana kız erkek farketmez. Ben hayal dünyamda pasif bir bireyin kız yansıması ile memnunum. Benim ona da itirazım olmaz. Neden memnunsun diyecek halimiz yok. Sadece yokluktaki adamı uyandırmak bir dost uyarısıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yenmen lazım gibi görünüyor. yoksa gidişat senin için pek hayırlı durmuyor.

• Para kaptırma dikkat et. 1 sene konuşmuşsun az değil. Böyle lavuklar yapayzeka ile sahte onlyfans hesabı açıp 3 ay sonra miamide tatil yapıyorlar. Kırdıkları paranın haddi hesabı yok.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

hiç bi kadına para kaptırmadım şimdiye kadar.

para konusunuda çok takmam ayrıca. nelere gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 5 Ocak 2025; 7:59:39 >
  • Kadınsa kaptır. Karşılığını alacaksan yedirecen azıcık. Ben buradaki pasiflerden bahsediyorum. Onlara kaptırma birşeyler. Keza kaptiracak birine de benzemiyorsun.

çok takıldın bu mevzuya.

pasifler açlıktan ölsün mü?

iyilik yap denize at. pasif bilmezse balık bilir

• Onları da doyurmak lazım.

ağzından bal damlıyor

Dayı sen de mi para kaptırdın bi pasife😂

• Zamanında param olsa karılara kaptırırdım muhtemelen. Ama sanaldan deneyimim olmadı.

Yapayzeka ile uğraşmaya geç başladık. Piyasaya girince alengirleri gördüm. Konudakilerin kız olmadığını söylememe rağmen, hayır onlar kız diye ısrar ettiği için, kırmadan zorda olsa uzata uzata anlatmak zorunda kaldım. Dolandırılma vakaları sandığınızdan daha fazla oluyor. Analiz için gelen videoları incelemek zorunda olduğum için bu konu üzerinde durdum. Çünkü bu tarz incelemeli adli vakaların çok büyük bir çoğunluğu sanal kızlar. Aslında karşıda kız falan yok. Videoyu gözle izlesen yüzde yüz bu gerçek kız dersin ama.

• Böyle video var onu yazdım diye neden şikayet ettin hocam..

Simatkot'un Çöplüğüyoutube
    Meme Balonlu (Balon Memeli) Kız
    https://www.youtube.com/watch?v=wRCsNR2MVFs

@Keynesinkızı

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbir şeyi kimseyi şikayet etmedim birileri toplu şikayet ediyor sizi benim konumda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam sanalda konuştuğumuz birinin kız olduğunu nasıl anlayacağız o zaman

• Bu adam hala forumda geziyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.