Bu konu neden kaldırılmamış adam konu başlığına aynı repliği yazmış.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 4 Ocak 2025; 21:22:40 > |
Bildirim
Bu konu neden kaldırılmamış adam konu başlığına aynı repliği yazmış.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 4 Ocak 2025; 21:22:40 > |
Bi kızdan bahsedip yazdığın için olabilir mi komik misin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir değişik insan daha sadece repliği alıntıladım x balonlu kızsın mı dedim sabır ver Allahım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eth ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oranizi buranizi atmayin, karsi taraf cinsel tacizden dava acar, alirsiniz belayi |
6 ay icerisinde gerceklestiyse bu olay ve sende karsilik vermediysen, rahatsiz olduysan ac tabii. 2 yila kadar yatari var |
kim atti |
kral, harun abime niye dik pik attın anlayamadım. |
Emre Altuğyoutube Geçtiğimiz yolları arıyor gözüm yine
Sanırım şehir uzakta kalıyor
Ellerimi uzatsam tutmak isterim günü
Ama güneş her gece tepemde doğuyor
Yani olmuyor, olmuyor istesem de
Kimse gelmiyor, beklesem de
Yani olmuyor, olmuyor istesem de
Kimse gelmiyor
Yaz kokusu duyardım kışın ortasında bile
Uzun cümleler kurardım konuşurken
Eski filmlerde kaldı böyle sözler deniyor
Ama şimdi filmler bile eskimiyor https://www.youtube.com/watch?v=Hfj2mbOFoLs |
Kaç santimmiş zurnası? |
30 cok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
youtube Sırlar Dünyası Dizisi Fon Müziği https://m.youtube.com/watch?v=ltoxZ3q-2Aw&pp=ygUac8SxcmxhciBkw7xueWFzxLEgbcO8emnEn2k%3D< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Profil fotoğrafı yapay zeka ile oluşturulmuş. Çok belli. Bu konuda uzman birisi olarak millet haberiniz olsun. Harun abi olma ihtimali yüzde 98. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçek bağyan değil. Tamamen harun abi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |