Şimdi Ara

4G İÇİN 4G TELEFONUNUZ VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.5G geliyormuş herkeste bir sevinç pembe rüyalar peki 4G destekleyen telefonunuz var mı?Yok eee o zaman bu sevinç neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destekleyen telefon sahipleri rüyada zaten diğerlerinki hayaldir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, var.
  • Forumun en az %60 inda var bence

• 4G yeni bir teknoloji değil, tabiiki var. 2011 de ABD ye gittiğimde 4G kullanıyorlardı düşünün artık ne kadar geri olduğumuzu
  • Yanlız biz 4.5g ye geçiyoruz.

• 4.5G, 4G'nin sadece taşıyıcı birleştirme yapabilen biraz daha üst sürümü. Hani muazzam bir şey olmasa da operatör tarafında kapasitenin yükselmesini sağlıyor. Mesela istasyona 50 kişi aynı anda bağlandığında hız 2'ye düşeceğine 10 Mbit'e düşecek gibi.
    Qualcomm Snapdragon 800 ve üstü işlemcili cihazlar da destekliyor. Gerçi QSD800 150 Mbit'e kadar birleştirme yapıyor da, son kullanıcıya yeterli performans sağlayabilecek bir yonga. Daha yeni çoğu yonga da Cat 6 vs. 300 Mbit civarı hızları destekliyor. Hani cihazı olanlar iyi hızlar görebilecek kapsama alanı olan yerlerde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yapacaksın?

• 4.5G ye geçmeyi düşünmüyorum.Ben 3G kullacam.
    Çünkü 4.5G ye geçince hem şarj daha hızlı bitecek hem de kullandığımız paketler bile yetmeyecek artık.

Zaten İPhone5s kullanıyorum.Şarjı su gibi akıyor.Her gün şarj ediyorum.

İnterneti çoğu zaman 3Gyi açmayarak Edge hızında kullanıyorum.(Ayrıca şunu farkettim.Mesela paketinizde çok az MB kaldıysa mesela 20MB gibi.Eğer 3G açıkken kullanırsanız o kalan MB leri hattınızda ki TL lerden sürekli kesinti yapılıyor kuruş hesabı.Ama Edge hızında kullanırsanız o kalan MBleri hattan hiç kesinti yapılmadan bitirebilirsiniz o MBleri.)

Bunlarla uğraşmak istemiyorum kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 26 Aralık 2015; 23:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Evet, var.

Aynı bölgede misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Yanlız biz 4.5g ye geçiyoruz.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Evet. Irak'ta 4G var sözde, onun bile sinyali gelmiyor ki, Türkiye'nin 4G'sinden de sinyal almam burada herhalde. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

4.5G ye geçmeyi düşünmüyorum.Ben 3G kullacam.
    Çünkü 4.5G ye geçince hem şarj daha hızlı bitecek hem de kullandığımız paketler bile yetmeyecek artık.

İnterneti çoğu zaman 3Gyi açmayarak Edge hızında kullanıyorum.(Ayrıca şunu farkettim.Mesela paketinizde çok az MB kaldıysa mesela 20MB gibi.Eğer 3G açıkken kullanırsanız o kalan MB leri hattınızda ki TL lerden sürekli kesinti yapılıyor kuruş hesabı.Ama Edge hızında kullanırsanız o kalan MBleri hattan hiç kesinti yapılmadan bitirebilirsiniz o MBleri.)

iPhone 5S tanıtımından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Vega

4.5G ye geçmeyi düşünmüyorum.Ben 3G kullacam.

iPhone 5S tanıtımından.

O tablo yalan.Özellikle telefon internet kullanımı sırasında aşırı bir şarj harcıyor

• Benim telefon 4g çekiyor ama bağlanmıyor

• Bu tür testler yapılırken cihazın belli bir süre aralığında bir sayfayı yenilemesi sağlanıyor. Bu şekilde de LTE modem sadece sayfayı yenilerken tam güce çıktığı ve sonra da hemen fach ya da psc moduna girdiği için tüketim düşük oluyor.

Yine de aşırı bir tüketim farkı olmayacak normal kullanımda, çünkü modem sürekli güç tüketen DCH modunda durmuyor. Tabi video stream işlerinde falan güç tüketimi daha hissedilir olur herhalde.
  • Samsung Telefonlarda Şebeke Arama Yapınca Sadece Operatör İsmi Çıkıyor 2g ,3g ,4g Falan Yazmıyor Samsunglarda Buna Bakmanın Yolu Varmı?
  • benim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.