Bildirim
4G İLE LOL OYNANIYOR MU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oynanıyor ping 50-80 arası oluyor her maç 40 mb falan yiyor -
hocam 50-80 ping değeri eski değerler mi yoksa server taşınmasından sonraki değerler mi güncel mi yani bu değerler?eğer güncelse yüksek diye düşünüyorum o kadar hızlı mobil internet verdiklerini iddia eden operatörlere ithafen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majorarmyoneuw -- 25 Ağustos 2017; 22:26:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Türk Telekom 3G ile 40 50 arası sabit ms alıyorum. Oyun başı ortalama 30 mb yiyor
Turkcell denedim 130 140 ms oluyordu telekom ilaç gibi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 25 Ağustos 2017; 22:29:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: majorarmyoneuw
hocam 50-80 ping değeri eski değerler mi yoksa server taşınmasından sonraki değerler mi güncel mi yani bu değerler?eğer güncelse yüksek diye düşünüyorum o kadar hızlı mobil internet verdiklerini iddia eden operatörlere ithafen
Eskiden sabit 100 olunca şükrederdim -
1 saat önce 4.5g vodafone ile oynadım hiç ping yükselmedi 56-59 arasındaydı konumum balıkesir/edremit emin ol istanbulda olsam 40 pingi görürdüm ne kadar net harcadı bakmadım -
dışarıda canım sıkıldığında windows tabletimden aram atıyorum, Turkcell Ankara, baz istasyonuna olan uzaklığıma göre 22-30ms arası değişiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
20-25 ping ile oynuyorum vodafone istanbul
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X