Şimdi Ara

4G Suya Düştü Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanıcı kulübünde yardım eden olmadı. Konu açmak zorunda kaldım arkadaşlar.

Arkadaşlar telefonu suya düşürdüm. Arefe günü almıştım. 2 saniye bile kalmadı suda hemen çıkardım. Ekranda kamerada su sızması görünmüyor. Bataryayı da 3-4 saniye içinde çıkardım lakin dokunmatik çalışmıyordü. 3 gündür kapalı kutuda pirincin içinde bekletiyorum. 4 veya 5. Gün çıkarıp deneyeceğim. Çıkarıp denemeden önce pirinç dışında tavsiyesi olan var mı kurtarma adına. Bir de tüm yöntemler sonuç vermezse ne kadara patlar bana telpa serviste. Daha önce yaşayan oldu mu. Ekran mı değişir sadece acaba? Tecrübeli !! Olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuklukaratay

Kullanıcı kulübünde yardım eden olmadı. Konu açmak zorunda kaldım arkadaşlar.

Arkadaşlar telefonu suya düşürdüm. Arefe günü almıştım. 2 saniye bile kalmadı suda hemen çıkardım. Ekranda kamerada su sızması görünmüyor. Bataryayı da 3-4 saniye içinde çıkardım lakin dokunmatik çalışmıyordü. 3 gündür kapalı kutuda pirincin içinde bekletiyorum. 4 veya 5. Gün çıkarıp deneyeceğim. Çıkarıp denemeden önce pirinç dışında tavsiyesi olan var mı kurtarma adına. Bir de tüm yöntemler sonuç vermezse ne kadara patlar bana telpa serviste. Daha önce yaşayan oldu mu. Ekran mı değişir sadece acaba? Tecrübeli !! Olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

10 gün falan karanlık ortamda pirinçte beklet eskisinden kuru olacaktır

• Hocam teşekkür ederim. Kimse cevap yazmıyor ne hikmetse. Peki dokunmatik çalışmaya başlar mi aceb? başka bir yöntem var mıdır.

• Az öncee telefonu açtım açtıktanssonra biraz da saç kurutma makinası A tuttum. Düzelmiş arkadaşlar. Suya düşüren arkadaşlar hemen bataryayı çıkarıp 3_4 gün sabırla kapalı kutudaki pirinçte bekletsinler. Konu kilit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.