Bildirim
4gb ram taktıgımda pc acılıyor ama ekranın renkleri gidiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: blueshadowman
sistemim win 7 32 bit pc tam 4 gb gormuyor ama 3.20 goruyor. 3gb ram taktıgımdada sorun yoktu baktım onunda 1 gb sı ekran kartına gidiyor suan kullanılan 2 gb ram gosteriyor.
arada kaldım 4 taksam ekran kartıyla ilgili bir sorun oluyor sanırım 3 taksam zaten 1gb si gidiyor bu sorunu nasıl cozerim
4 GB ram taktığın için windows 7 64 bit format atmalısın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onu bende biliyorum kardeşim zaten yazdım yukarıya zaten onu sormuyorum -
32 bit işletim sistemleri maksimum 3.20/3.40 gb ram adresleyebilir bunun üzerindeki miktarı görmez ve dolayısıyla kullanıma izin vermez.
4 gb ve üzeri ram miktarının tamamının verimli kullanılabilmesi için 64 bit gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
32 bit işletim sistemleri maksimum 3.20/3.40 gb ram adresleyebilir bunun üzerindeki miktarı görmez ve dolayısıyla kullanıma izin vermez.
4 gb ve üzeri ram miktarının tamamının verimli kullanılabilmesi için 64 bit gerekir.
anlatamadım heralde 32 bit deki ram sınırlamasını biliyorum normalde istersem yine 4 gb takarım 3.20 gb olarak kullanırım ama sordugum şey 4gb takınca ekrandaki renkler gidip geliyo ekran kartı yanıt vermeyi durdurdu diye bildirim geliyo bunu anlıyamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X