Bildirim
4k 120 hz destekleyen Receivers öner?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
O rakamlara 4k-120 pass eden sıfır AVR bence biraz zor 2.eli sıkı takip etmek lazım. Ben konsolu direkt TV nin hdmı 2.1 portuna girdim sesi e-arc üzerinden AVR ye iletiyorum. Bu da bir çözüm yolu olarak aklınızda olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5.1 alabiliyor musunuz peki
-
Bütçeyi maalesef en az 20k seviyesine çıkarmanız gerekiyor. Sarı sitede bir adet yamaha vardı 20k'ya, 2.1 destekli. Onun özelliklerine bakabilirsiniz.
-
çok bilgim yok o yüzden soruyorum. 120 hz destekleyen cihazlar genelde hdmi 2.1 mi oluyor ? her 2.1 olan 120 hz destekler mi ?
-
Destekler. Aslinda soyle demek daha dogru; gercek 4k goruntude 120hz hizi sadece hdmi 2.1 bant genisligi sayesinde alabilirsiniz. Full hd goruntude 120hz hiz almak isterseniz hdmi 1.4 bile yeterli oluyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X