Şimdi Ara

4k filim için usb bellek tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tv 4k 55 ub 850 usb 3.0 portu bulunmakda sahip oldugum 4k filimler var ortalama 30 *50 gb arası degişiyor bunun için bi flash bellek almak istiyorum 64 gb ne önerirsiniz? rahat rahat tv ye takdıgımda oynatıcak veyahut usb 2.0 da filimleri 4k o ynatırmı merak edıyorum cevaplarsanız sevinirim.

• 2.0 da oynatır da 4K'lık filmi flash'a atmak 5 saat sürer, Çin işkencesine dönüşür. O yüzden 3.0 ve 3.1 modelleri tavsiye ederim Toshiba Hayabusa 3.0 ya da Sandisk Ultra Fit 3.1. -64 gb'de işinizi görür. Kingston metaller ısınıyor, 64 gb'de aşırı ısınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED6D34AAB

2.0 da oynatır da 4K'lık filmi flash'a atmak 5 saat sürer, Çin işkencesine dönüşür. O yüzden 3.0 ve 3.1 modelleri tavsiye ederim Toshiba Hayabusa 3.0 ya da Sandisk Ultra Fit 3.1. -64 gb'de işinizi görür. Kingston metaller ısınıyor, 64 gb'de aşırı ısınabilir.
    teşekkür ederım peki 1 tb 3.5 inch harddıskım var 64mb önbellekli buna ben gidipde harddisk kutusu alsam oynatırmı bı sıkıntı olurmu?esas niyetim o cunku onda saklıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

teşekkür ederım peki 1 tb 3.5 inch harddıskım var 64mb önbellekli buna ben gidipde harddisk kutusu alsam oynatırmı bı sıkıntı olurmu?esas niyetim o cunku onda saklıcam

Alıntıları Göster
    Harddiski tv'de okuyacak ara kablolar vardır büyük ihtimalle. Söz konusu teknoloji market çalışanına sorduğunuzda en doğrusunu onlar bilir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED6D34AAB

Harddiski tv'de okuyacak ara kablolar vardır büyük ihtimalle. Söz konusu teknoloji market çalışanına sorduğunuzda en doğrusunu onlar bilir hocam.

Alıntıları Göster
    onlar bizden daha tırtta :D ben gene bi arastırıyım tesekkurler ..
  • 40 GB ve üstü filmleri tv ler zor oynatıyor
    Filmin bitrate değeri 40 bine kadar oynatabilir.
    Ben de var 60 GB 4k film takılarak oynatıyor

4 TB 2,5 disk var- sony and tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

40 GB ve üstü filmleri tv ler zor oynatıyor
    Filmin bitrate değeri 40 bine kadar oynatabilir.
    Ben de var 60 GB 4k film takılarak oynatıyor

4 TB 2,5 disk var- sony and tv.
    20Gb'lık bir filmi takılmadan oynatabilir mi hocam peki, bendeki tv örnek olarak sony xf9005 android sisteme sahip.
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    20 GB filmi oynatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

20 GB filmi oynatır
    Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için, yarın usb alacaktım da ona göre ondna sormuştum. Bu tv'lerin max 2gb ram'i oluyormuş, ondan aklıma takılmıştı oynatıp oynatamayacağı. Sonuçta pc'lerde bile zor oynatılıyor bu görüntüler onca ram'e ve kaliteli ekran kartına rağmen. Yani zor oynatılmıyorda, tv'nin özelliklerini orantılayınca sanki açamayacakmış gibi gelmişti bana.
  • Sony güçlü cihazları var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Aynı tv var usb bellek almak istiyorun tecrübelerinizi paylaşır mısınız 64 gb usb bellek yeterli oluyor mu ve 4k oynatmada sıkınti yaşadınız mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Aynı tv var usb bellek almak istiyorun tecrübelerinizi paylaşır mısınız 64 gb usb bellek yeterli oluyor mu ve 4k oynatmada sıkınti yaşadınız mı ?
    4K filmleri çok rahat oynatıyor, kodi indirirseniz dahada iyi oynatiyor. 32 Gb üstü alirsaniz tv yayinlarini kaydedebiliuorsunuz. 32Gb'lik usb degil yanliz onlar 29gb falan oluyor.

• En yeni tarihli bu konuyu bulabildim. Marka ve model konusunda çok bir bilgi bulamadım. 6 yıl önce Aliexpress'ten 10 dolara aldığım 32 GB Çin malı dandik usb 3.0 cihaza 80 MB/s yazabiliyorken, çok hızlı olduğunu iddia eden;

Toshiba THN-U365K0320E4 U365 150MB/sn USB 3.0 32GB Flash Bellek

isimli bellek 17 MB/s ile yazılabiliyor. Param resmen çöpe gitti. Hiçbir işime yaramıyor. Hala silip silip o eski cihazı kullanıyorum. Yenisini takmaya bile tenezzül etmiyorum.

Yazma hızı yüksek ve fiyatı uygun bir bellek tavsiyesine ihtiyacım devam etmekte.
  • Öncelikle konu acayip sapmış. Bende sizin bahsettiğiniz xf9005 in bayağı alt modeli olan 55xg8096 var. 70gb filmleri de çatır çatır çözüyor. Ben tvde mx player kullanıyorum. Marketten indirilebilirsiniz, altyazı indirme işini de kendi yapıyor.

Siz mevzuyu fazla dallandırıp budaklandırmışsınız. 3 senelik bir Samsung usb 3 hdd var elimde ve gerçekten 2008den kalma bir pc. Ben direkt hdd ye indirme yapıyorum. Torrent yolunu o şekilde gösterdim zira başka türlü çekilmiyor film atmak hele ki usb 2 bile olmayan bir leptop tan kopyalama yapmaya çalışırsanız.

Ha tabi katlanılır çile değil ve ben de aynı arayıştayım. Ama alacağınız usb bellekler sizi mutlu etmeyecektir. Bu yüzden taşınabilir ssd almanızı tavsiye ediyorum. Linkler farazidir, ne aramanız gerektiğini bilin diye atıyorum.

www.amazon.com.tr
    SanDisk 250GB Extreme Taşınabilir Harici SSD, USB-C, USB 3.1, 550MB/sn'e kadar - SDSSDE60-250G-G25: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B078SVRH4B/ref=cm_sw_r_apa_i_8d4AEbK4HB857

Şu bir örnek. Bunun 250gb olanı fazlasıyla iş görecektir ben 70gb üstü 4k film gördüğümü hatırlamıyorum.

Eğer bilgisayarınızda type c çıkışı varsa m2 ssdler çok daha mantıklı olacaktır.

www.amazon.de
    Transcend 120 GB USB 3.1 Gen 2 USB Type-C ESD240C Solid: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/dp/B07PG9JJR1/ref=mp_s_a_1_5?keywords=transced%2Bssd%2Btype%2Bc&qid=1584101132&sr=8-5-spell&th=1&psc=1

Ben sırf bu muhabbet yüzünden pc almaya çalışıyorum şu an. Type c çıkışı olmayan leptoplara bakmıyorum bile.

Bunlar dışında (bu ve benzeri ürünler dışında demek istiyorum) alacağınız her usb bellek hayal kırıklığı yaşatır size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.