Şimdi Ara

4k film aktarımda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 megabit internetimde pc'den tvye 4k film yolluyorum sürekli takılıyor wirres adaptörüm var onu en yakına çektim hatta cpeten hız testi yaptığımda 42 megabit gösteriyor fakat halen film takılıyor 4 megabit upload hizini 10 megabite çıkardım yine farketmedi belirli yerlerde takılma yapıyor ne ile alakalı acaba ?
    Philips 7001 4k tv kullanıyorum

Tplink wirres adaptörler salona uzattım bağlantıyı

Normalmi takılması neyi değiştirmem ?

cbw3834 modemin modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 6 Aralık 2016; 0:53:29 >

• PC'den TV'ye yolluyorum derken:

1- PC'de kayıtlı bir filmi mi gönderiyorsun?
    2- PC'den DLNA üzerinden mi yolluyorsun?
    3- PC'yi HDMI kabloyla TV'ye bağlayarak mı yolluyorsun?
    4- PC'den screencast tarzı bir program kullanarak mı yoluuyorsun?

Ağ üzerinden gönderme yapıyorsan eğer hiç her iki cihazıda kabloyla bağlayıp denedin mi? Aynı problem devam etti mi?

Yollama şeklini biraz daha ayrıntılı yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

PC'den TV'ye yolluyorum derken:

Ağ üzerinden gönderme yapıyorsan eğer hiç her iki cihazıda kabloyla bağlayıp denedin mi? Aynı problem devam etti mi?

PC'de kayıtlı filmi oynatmaya çalışıyorum myTwonky.com diye bi site buldu arkadaş ordan mediserverı indirip ev ağını tanıttık simplyshare kaldırmışlar başka napalım bilemedik sonra netmaster modeme wirres adaptör bağladım Tplinkin onuda uzun internet kablosu sayesinde girişe çektik diğer tp link adaptörünüde salona koyduk 42 megabit net görüyordu salonda fakat halen buffering yapıyor tv 4k formatta 1080pde birşey yok
    Philips 55PUS7101

(x265 HEVC 10bit) 2CH AC3 format bu 3 filmdede bunu indirdim

Her iki cihazı kabloyla denemedim uzatma kablosu yetişmiyor diye ama daha uzun net kablosu alabilirim yarın tv geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 8 Aralık 2016; 3:5:49 >

• Muhtemelen wifi adaptörünün hızı yetmiyor 4k film aktarmak için. Filmlerin bitrate değerlerini paylaşırsan daha net bilgiler verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Muhtemelen wifi adaptörünün hızı yetmiyor 4k film aktarmak için. Filmlerin bitrate değerlerini paylaşırsan daha net bilgiler verilebilir.

Batman v Superman Dawn of Justice (2016) 2160p 4K UltraHD BluRay
    Overall bit rate:61.9 Mbps
    Video
    Bit rate:60.1 Mbps

Independence Day Resurgence (2016) 2160p 4K UltraHD BluRay (x265 HEVC 10bit) 2CH AC3
    Bit rate: 58.4 Mbps
  • Muhtemelen adaptörün hızı yetmiyor. Eğer aynı internet ile kablolu test yapıp 48+ bi hız görüyorsanız adaptörle alakalı bir durum. Malesef uydunetin modemleri hakkında bir bilgim yok şuan için size önerim bir router alıp köprü modunda kullanmak olacak.
  • TP-link adaptörleri, hangisi?

Bilgisayar modeme kablo ile bağlı.Modemden kabloyla aldın yerel ağ kablosunu uzattın sonra ucuna access point mi bağladın? TV ile de access point'e bağlanıyorsun ?

Ağ bilgilerini güzelce yazarsan yardımcı olunur tabi sorunun bant genişliği yada TV'in videoyu yeterince hızlı çözemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

PC'den TV'ye yolluyorum derken:

Konuyu hortlatmış oldum ama;
    Netmaster infinity 401 modemde DLNA (PC den TV ye ağ üstünden görüntü aktarımı) özelliği var mıdır?
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1,5 senedir Kablonet kullanmıyorum ancak Infinity'de hatırladığım kadarıyla USB portu vardı.
    USB portu varsa büyük ihtimalle DLNA özelliğide vardır gibime geliyor.
  • Wifiyle 4k film aktarmakta değişik fanteziymis al hdd içine at izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Plex, 5Ghz Wireless AC destekli bir tv ve bir AP yada WAN Router ile izleniyor.
    TV yaklaşık 900Mbps bağlanıyor.

Format : Matroska
    Format version : Version 4
    File size : 40.3 GiB
    Duration : 2 h 1 min
    Overall bit rate mode : Variable
    Overall bit rate : 47.3 Mb/s
    Encoded date : UTC 2019-07-13 00:11:27
    Writing application : mkvmerge v7.5.0 ('Glass Culture') 32bit built on Jan 4 2015 16:37:25
    Writing library : libebml v1.3.1 + libmatroska v1.4.2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.