Şimdi Ara

4K Filmleri inceleyip değerlendirelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
21.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar geçen gün OZ büyücüsü nün malum internet versiyonunu izledim.
    O ne görüntü ne ayrıntı. indirgenmiş mkv böyle ise orijinal bluray i merak ediyorum.
    Hele birde 3d si muhteşem olacak sanırım. Bu film 4K veya 8K mı çekildi bilen var mı ??

Merhaba,
    sanırım orijinali- Dijital, RED kameralar ile 5K çekildi....
  • Samsara mükemmel bir belgesel çekimler son derece profesyonel yapılmış kamera açıları ve manzara mükemmel aktarılmış mutlaka izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Mayıs 2013; 11:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Samsara mükemmel bir belgesel çekimler son derece profesyonel yapılmış kamera açıları ve manzara mükemmel aktarılmış mutlaka izleyin

Dayanamadım, BLURAY ini aldım amazon uk dan
    gerçekten muhteşem 7.1 DTS-HDMA
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Samsara mükemmel bir belgesel çekimler son derece profesyonel yapılmış kamera açıları ve manzara mükemmel aktarılmış mutlaka izleyin

Dayanamadım, BLURAY ini aldım amazon uk dan
    gerçekten muhteşem 7.1 DTS-HDMA

İyi etmişsin bu belgesel 70mm lik filmle çekilmiş görüntülerin mükemmel olmasının en büyük etkenide bu ;) hatta kutusunun üstünde yazıyormuş yeni gördüm
  • Sony'nin kampanyasını kaçırdım. Son gün 31 Ağustos du. Sanırım 1 ay içinde 4K tv alabileceğim ama içinde 4K media player ve 4k film olmayacak. Sizce bu kampanya devam edermi? etse de tekrar ne zaman başlar bilinmez. yani ben hepsini paket şeklinde alma hayalleri kuruyordum ama.. peki Sony'nin çıkardığı
    REMASTERED in 4K etiketli BluRay filmler burada satılmaya başladımı? yoksa Amazon dan deneme amaçlı 1 tane alacağım ama en iyi 4K teknolojisini gösteren film hangisi bilmiyorum. incelemelerinizde kullandığınız 4K filmlereden en iyisi hangisiydi?

inceleme

İnternette download edilebilecek BDXL formatında 4K film bulamadım. Olsa da herhalde ISO formatında olur peki bunu oynatabilecek Media Player varmı?
    Elimdeki HiMedia HD900B ile gösterirmi? Sony'nin kendi 4K Media playerı ISO formatını desteklemiyor sanırım.

4K film önerinizi bekliyorum.

• gercek 4k sadece sony 4k tv lerde oynatiyor baska tv lerde oynatmiyor 600 dollar usa de

4K Filmleri inceleyip değerlendirelim
  • quote:

Tabii ki olmaz
    Benim dediğim BDXL diskler üzerine yazılan gerçek 4K zaten.
    Bu arada 4K player lar 4K filmleri 4K olmayan ekranlarda oynatmak için Downscale etmeli sanırım.
    Yada sadece 4K ekranlar ile uyumlu olacaklarını düşünemiyorum....

peki birşey sorucam , geçen ben 4k örnek indirdim şu vadilerin ovaların oldugu video... plazma var bende 50" panasonic full hd tabi.. Arkadaşlar vardı 4k videoya hayran kaldılar görüntü kalitesine renklerin canlılıgına yani ağzımız açık izledik.. Ama nasıl oluyor sonuçta benim plazmanın çözünürlüğü belli ? Belki 50 tane bluray 1000 tanede 1080p mkv izlemişimdir ama o oynattıgım 4k gibi kaliteli birşey ben tv imde görmemiştim... Başka 4k larda oynattık hepimiz agzımızın suyu ile izledik :D Hani bitek bana öyle gelse anlarımda millette "ohaaa fotograf gibi lann" tepkileri verdiler Gizli 4k mı benim tv im acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 3 Eylül 2013; 10:14:58 >

• Arkadaşlar aşağıdaki aleti tv satan magazalarda rastladım. Bu cihazın tam olarak görevi nedir?
    İçerisindeki hdd de bulunan hangi tip görüntüleri oynatmaktadır?
    Bu cihazdaki hdd bölümüne bluray film atsak çalışırmı?
    http://www.heimkinoraum.de/news_537_4K-Sony-POPFMPA1-Content-Generator.html
  • Burada tek bir marka ürün yok ki,
    Burası ev sineması sistemleri kuran ve ürünleri konumlandıran bir web sitesi.
  • hasretle bekliyoruz 4K ları
    sony iyibir kampanya ile giriş yaptı bakalım devamı gelir 2014 ile
    sanırım dünya kupası zamanı epey bir kampanya görürüz bununla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 11 Eylül 2013; 18:07:11 >
  • Sony kampanyasi neydi tam olarak? Fiyat ve model neydi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    65 inç boyutundaki KD-65X9005 21.999 TL yerine 16.999 TL
    55 inç boyutundaki KD-55X9005 11.999 TL yerine 9.999 TL

AYRICA 999 TL LİK HEDİYE
    4K BLURAY OYNATICI VE 5 ADET 4K BLURAY FİLM HEDİYELİ

Paylaş
  • Mayıs ayında samsung F8000 aldim 5800 TL ye. 9 bin TL ye 4 K tv çıkacagıni bilsem beklerdim biraz daha. Artik 3-4 yil sonra anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 12 Eylül 2013; 18:27:06 >
  • Teşekkür ederim bilgi icin. 4K TV'ler illa ki ucuzluycak. En iyisi biraz daha beklemek. Hem oyun icin ekran kartlarinin biraz gelismesi lazim 4K oynatabilirlik icin hem de filimlerin yayilmasi gerekiyor.

• bende tv yi yenilemeyi düşünüyorum su an samsun 45c8000 var 55f8500 düşünüyordum ama 4k ları beklemeye karar verdim son durum 4 klarda da düşüş başlamış

Sony KD-55X9005A 140 Ekran 4K X-Reality Pro Ultra HD TV-Sony Eurasia

Yeni Indirimli

Sony KD-55X9005A 140 Ekran 4K X-Reality Pro Ultra HD TV-Sony Eurasia

11.999,42 TLKdv Dahil8.135,00 TL + KDV

border

Sony KD-65X9005 165 Ekran 4K X-Reality Pro Ultra HD TV-Sony Eurasia

Yeni Indirimli

Sony KD-65X9005 165 Ekran 4K X-Reality Pro Ultra HD TV-Sony Eurasia

21.998,74 TLKdv Dahil13.829,00 TL + KDV
  • lamret kullanıcısına yanıt
    Bu fıyatları nerden aldınız
  • 5000 tl seviyesine gelirse ben alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

Bu fıyatları nerden aldınız

linkte var istersen arada bir incele bende ancak 5 bin seviyelerine inerse alabilirim dün samsung 55f8000 e baktım vebbrovserden lig tvye girdim video lig deki maçlara baktım cözünürlügü cok güzel deil beğenmedim en iyisi 4k ları beklemek diye düşünüyorum

link :

• merhaba arkadaşlar,
    bu 4k tv lerin indirime gitmesi gayet normal
    ben yurtdışında yaşıyorum, şu an lg oled ler de cıkmaya basladı ve fiyatlar 3999 euro civarında,
    bu şu demektir, 4k ara döneme konulmuş birşey kendi kararımca böyle düşünüyorum
    panasonic 2013 itibariyle son tv lerini tanıttılar ve oledlere gectiler
    eğer 4k üzerinden gidilseydi tek bir tv cıkarmayıp devam ettirirlerdi diye düşünüyorum.
    4k tv alacak arkadaşlar bence bekleyip oled alırlarsa mantıklı olur
  • Hocam bu 4 k ların oledlerin sonu yok. Teknoloji geliştikçe ilerleme bir öncekinden katlanarak daha hızlı ilerliyor. 2 yıl sonra ne önümüze sunacaklarını bilemeyiz :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.