Şimdi Ara

4K Filmleri inceleyip değerlendirelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
21.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videoda 4k Hdr blurayler ve normal blurayler karşılaştırılmış.4K Hdr bluraylere gerçekten lüzum olup olmadığı konuşulmuş.

• Hdmi 2.1 duyuruldu.8k 60hz ve 4k 120hz destekliyor.
    http://www.merlininkaza...yun_donanim-92375p1.html
  • Ghostbusters (2016) RAW 161GB

Star Trek Beyond RAW 123GB

Görünüşe göre filmler raw haliyle torrente düşmüş.4K blurayler Htcp dolayısıyla kırılmamıştı fakat bunlar nedir ne değildir bilmiyorum.Bi denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Ghostbusters (2016) RAW 161GB

Star Trek Beyond RAW 123GB

Görünüşe göre filmler raw haliyle torrente düşmüş.4K blurayler Htcp dolayısıyla kırılmamıştı fakat bunlar nedir ne değildir bilmiyorum.Bi denemek lazım.

kotalar söz konusu olunca bu dosyaları indirmek büyük problem. Ayrıca 50 mbit ve üzeri bağlantı olacak ki rahat rahat gelsin ha bir de depolama meselesi var. Değer mi bunca zahmete bence değmez. Arşivlik, referans kalite bir ürün varsa parayı bastırıp alacaksın. Mesela ben az önce Planet Earth II 'yi aldım. Gerçekten arşivlik bir çalışma olmuş.
  • Özellikle UHD remux diyebileceğimiz paylaşımlar ufak ufak cogalmaya başladı. 4K için depolama ve internet hızı problem gerçekten ama şuan için bir 4K televizyonum olmasada film arşivi yapan biri olarak 30-40 tane kadar 4K film oluştu elimde. İnsan ister istemez daha iyi olanına sahip olmayı arzuluyor :)
  • Rogue.One.A.Star.Wars.Story.4K.HDR.10bit. çıktı.İndiriyorum bakalım nasılmış.43gb boyutu.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    43 gb 4k ve 10 bit için az değil mi
    Rouge Öne ı izlerken acayip sıkıldım, çakma star wars gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedGunners kullanıcısına yanıt
    planet earth 2 4k yı mı aldınız? yada indirdiniz?
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Amazon.co.uk'den satın aldım. Bluray icelemeye ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

43 gb 4k ve 10 bit için az değil mi

Hevc olduğu için sağlam sıkıştırıyorlar herhalde.
  • Unforgiven filmi gerçek 4K mi olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Unforgiven filmi gerçek 4K mi olacak ?

Unforgiven orjinali 35mm analog olduğu için gerçek 4k olacaktır,
    yılı itibariyle[1992] o eskiliği 35mm analog pelikül film tadını,küçük kusur,belki çapaklar,
    hoş görmeniz gerekecektir,
    restore yapıldı ise ki iyi kötü çirkin restoresi bence çok iyiydi
    parlatmadan,doğallıktan uzaklaştırmadan yapılırsa eminim ki
    filmin çok iyi olduğunuda düşünürsek arşivlik olur....
    eski orjinali pelikül olan filmlerde bu aktarımlar biraz şans
    filmin orijinal kopyalarının ne kadar iyi muhafaza edildiği çok önemli...

sesten pek bişey beklememeli,muhtemelen stereo belki surround kayıttır orjinali,
    Dolby 5.1 DVD yada biraz yüksek bit olduğundan bd aktarımındaki ses kadar olacaktır 4k transferi...

en büyük aktarım özelliğinin HDR olabileceğini düşünüyorum görüntü tarafında...

• quote:

Orijinalden alıntı: dmrbrn

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Unforgiven filmi gerçek 4K mi olacak ?

Unforgiven orjinali 35mm analog olduğu için gerçek 4k olacaktır,
    yılı itibariyle[1992] o eskiliği 35mm analog pelikül film tadını,küçük kusur,belki çapaklar,
    hoş görmeniz gerekecektir,
    restore yapıldı ise ki iyi kötü çirkin restoresi bence çok iyiydi
    parlatmadan,doğallıktan uzaklaştırmadan yapılırsa eminim ki
    filmin çok iyi olduğunuda düşünürsek arşivlik olur....
    eski orjinali pelikül olan filmlerde bu aktarımlar biraz şans
    filmin orijinal kopyalarının ne kadar iyi muhafaza edildiği çok önemli...

sesten pek bişey beklememeli,muhtemelen stereo belki surround kayıttır orjinali,
    Dolby 5.1 DVD yada biraz yüksek bit olduğundan bd aktarımındaki ses kadar olacaktır 4k transferi...

en büyük aktarım özelliğinin HDR olabileceğini düşünüyorum görüntü tarafında...

35 mm olayını bilmyordum ama gerisinde evet doğrudur yazdıklarınız 1992 yapımı ila ki eskilik olacak şu ankiler ile farklar olacak.

DVD görüntüsü bence gayet iyiydi hiç Bluray olarak düşünmedim 4 için de gerek yok diyorum yeni çıkan görselli filmler için dahi bu düşüncedeyim fakat iyi bir baskı ile çıkarsa neden olmasın diyorum.Yakında amazon da satıştaymış

• Planet Earth II'yi Torrentten İndirdim Ve İzledim Gerçekten Çok Çok Güzel Ülkemizde 4K Playerların Fiyatı Makul Seviyelere İnerse Kesinlikle 4K Blurayini Alacağım Listemde ...
  • DDR Grubu İlk Defa Dokunulmamış 4K Blurayi Yayınladı Smurfs 2 53 GB Olarak Smurfs 2 Gerçek 4K, Upscale Değil Sadece VFX'leri 2K Ama Olsun Denemenizi Tavsiye Ederim Çok Güzel Gözüküyor.
    indirebildiniz mi nasıl indirmeye değer bir kalite/farklılık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BazingaCooper

DDR Grubu İlk Defa Dokunulmamış 4K Blurayi Yayınladı Smurfs 2 53 GB Olarak Smurfs 2 Gerçek 4K, Upscale Değil Sadece VFX'leri 2K Ama Olsun Denemenizi Tavsiye Ederim Çok Güzel Gözüküyor.

Nereden indirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BazingaCooper

Planet Earth II'yi Torrentten İndirdim Ve İzledim Gerçekten Çok Çok Güzel Ülkemizde 4K Playerların Fiyatı Makul Seviyelere İnerse Kesinlikle 4K Blurayini Alacağım Listemde ...

torrentten bende indirdim ama turkce dublajlı 1080p versiyonları ile aralarında dk farkları var her bölümde de. alt yazı sitelerinin hiç birinde alt yazı da yok maalesef. bende indirdim ama öylece duruyor elimde belgeseli de maç izler gibi izlemenin bir mantığı yok anlatılanın sonuçta cok buyuk onemi var. Siz alt yazı için bir kaynak buldunuz mu yoksa orijinal dilinde mi izlediniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.