4k hangi tıp
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
akdeniz tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam İstanbul Avrupa yakasındaki tıpları tercih edeceğim diyor bu gelmiş Akdeniz tavsiye ederim diyor iq 10 aw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi okullar var ki yazsana buraya
Trakya
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BAAdam İstanbul Avrupa yakasındaki tıpları tercih edeceğim diyor bu gelmiş Akdeniz tavsiye ederim diyor iq 10 aw
adam kendimi 5. kattan atacağım diyor ben de dur yapma bak illa atlayacaksan 1. kattan atla diyorum. o sıralamayı gidip istanbulda mundar edecek uyarımı yaptım. iq 10 bilmem ne ergen tribine girmeye gerek yok.
itü yaz keyfine bak
-
istinye bezmialem demiroğlu arasında gidio geliyorum
Sen starbucksta berry hibiscus istesen adam cool lime daha iyi o yüzden bunu verdim dese anasına söversen felsefe yapma boşuna ( starbucks örnek)
Bezmialem olur mu ki
Dino kardeş abaküs mabaküs ney yav bu z kuşağı çok dejenere oldu
Biz oraletten, ıhlamurdan, kaçak çaydan başka şey bilmeyiz
o arkadaş her konunun altına akdeniz tıp tavsiye ederim yazıyor çok şey yapmayın
quote:
Orijinalden alıntı: c1y2t3c4
o arkadaş her konunun altına akdeniz tıp tavsiye ederim yazıyor çok şey yapmayınkendi deü tıp övdüğü konularının altına 50 kere up yazanın lafına bak. akdeniz tıp iyidir ve öneriyorum. kendi okulun bu sene mülteci kampına dönecek. sonuçlar açıklandığında puanları da göreceğiz sen rahat ol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackks66 -- 11 Ağustos 2021; 14:36:53 >
şşt sessiz ol birileri "entelektüel" olduğunu belli etmek istiyor
-
:D şaka mısın sen ben nerede deu tip ovmusum
yaptigim seyler siralama atmak, link atmak, bu okullarin birbirinden asiri farki yok sehir secin demek
herkesi kendin gibi okul fanboyu mu saniyorsun
bir de bana diyor ki sonuclar aciklandiginda gorecegiz. deu ilk 1000 den alsa banane, 20000 den alsa banane :D her konunun altina akdeniz deuyu siralamada gececek yazip gulucuk falan atan sensin sanki yks siralamaniz bizden yuksek olunca nolacaksa :D
edit: cidden cok merak ettim kaynak falan göstermeden "deutf cok iyi deutf ovuyorum deutf yazin" dedigim bir mesajimi ss atarsan hesabimi silecegim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1y2t3c4 -- 11 Ağustos 2021; 14:50:41 >
ne diyorsun sen anlat bakalım şimdi? benim tarafsizligim ve insanlara yardım etme niyetim ortada. kendi okulumu ovmuyorum, sadece siralama atiyorum. sen ise her konunun altında akdeniz ovup deu kotuyorsun, baska bir mesajini gormedim daha forumda. niyetin insanlara yardim etmek mi yoksa mezun oldugun okulu ovmek mi? hatta bir konuda "akdeniz deuden kalite olarak cok cok ustte" falan yazmistin o cok komikti hahahahahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akdeniz tip yazacak arkadaslarimiza da "an agony" nickli hocamizi oneririm kendisi zamaninda deu ve akdeniz arasinda kalip akdeniz yazmis ve en onemlisi deuye girecek siralamaya sahip olup akdeniz yazdigi halde hicbir konunun altinda "akdeniz deuden kalite olarak kat kat ondedir" yazmiyor :)
akdeniz dokuz eylülü geçecek evet. geçince de bi şey olmayacak. büyük bir doğa olayı değil yani :) ben sadece kendi fikrimi söylerim ve yazdıklarım beni bağlar her şey ortada. isteyenlerle zaten detay bilgi de paylaşıyoruz özelden. kimseye zorla akdeniz tıp falan yazdırmıyorum öyle yeteneklerim yok. rahat ol sen. çok kafaya takıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackks66 -- 11 Ağustos 2021; 15:17:39 >
dostum akdenizin dokuz eylulu geçmesi inan benim zoruma gitmez neden her konunun altina bunu yaziyorsun anlamadim. ben zaten rahatim da kafana cok takan sensin avrupa yakasinda okul soran adama akdeniz yazmissin da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Adam İstanbul Avrupa yakasındaki tıpları tercih edeceğim diyor bu gelmiş Akdeniz tavsiye ederim diyor iq 10 aw |
adam kendimi 5. kattan atacağım diyor ben de dur yapma bak illa atlayacaksan 1. kattan atla diyorum. o sıralamayı gidip istanbulda mundar edecek uyarımı yaptım. iq 10 bilmem ne ergen tribine girmeye gerek yok. |
Benzer içerikler
- kenan kara geometri kitabı pdf
- ayt kimya kaynak önerileri
- ceng ne demek
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- dişte uzmanlık okurken maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X