Şimdi Ara

4K medya oynatıcı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Wireless'ı olan usb 3.0 portu, varsa ethernet portu olan 4K Netflix hdr açabilen, kasmayacak bir cihaz arıyorum. Öyle oyun falan oynamak gibi bir amacım yok. Kasmadan YouTube da videoları hızlandırma yapabilmeli.

16gb dosya boyutu olan 4K mkv bir filmi Kasmadan açabilir mi?

Av1 gibi yeni kodekleri çözebiliecek mi

Sunny prime stick de usb girişi yok üstüne hdmi kablo kısa ve zamanla temassızlık gibi sorunlar olur diye endişe ettirir. Onu sevmedim

Xioami baya eski ve 4k Netflix açamıyor denmiş. Doğrudur Netflix bandwidth düşürdüğü halde daha ağır bir encoding yapmaya başladı (hvec sanırım bilmiyorum)

Netflix olsun YouTube olsun hdd den film açma, turkcell TV plus vs böyle amaçla istiyorum. Şimdilik projektör için alacağım ama ilerde belki TV de de kullanırım.

Almışken 1 kez almak istiyorum.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradığınız bütün özelliklere sahip, almışken bir kere alınacak, en iyi cihaz Nvidia Shield TV Pro.

Ama parası da iyi tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 5 Ocak 2022; 16:15:31 >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

Hocam orası öyle dolarla maaşım olsa onu alırdım baya iyi çünkü. Botech aldım geçtim :) zaten projektör 1080p

Tv için ps5 devam ke

• teknoCat kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba usbden 4k film açtınız mı 60 gb lık kasma donma oluştu mu acaba

• devil_aras D kullanıcısına yanıt

Yok sadece Netflix Disney prime vs.

Yani ikinci el verizone av1 veya 2. El nvidia shield alın öyle bir amacınız varsa hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.