Şimdi Ara

4k monitör hakında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda 2-3 yıl arası oyun anlamında götürecek sonrasında da günlük olarak kullanacğım bir sistem toplamayı düşünüyorym(ekran kartı gtx1060 vey rtx 2060 olacak)... PS5 çıkıncada oyuna ps5 üzerinden devam etmeyi planlıyorum.. Acaba 4k bir monitmör alıp pc de 1080p veya 2k olarak hem oyunlarda hemde gündelik işlemlerde kullanılabilr mi.. 4k monitörde 1080p görüntü normal 1080p monitörden daha kötü oluyor hatta çamur gibi olur şeklinde bir kaç yorum okudum ve kararsız kaldım... fikirlerinizi alabilirmiyim...

Bu arada almayı planladığım monitör :https://www.epey.com/monitor/samsung-lu32j590uqmxuf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc Angel -- 1 Şubat 2019; 23:46:5 >

• up
  • 1-4k monitörü 2k/1080p olarak kullanırsan görüntü oldukça yumuşar. ama maddi imkanlar kısıtlıysa yapacak bir şey yok, öyle kullanırsın.
    2-belirttiğin ekran kartları 4k için yeterli değil. mecburen 1080p/2k falan yapacaksın.
    3-tahminen önümüzdeki sene ps5 çıktığında 4k monitöre kesin olarak ihtiyacın olacak.
    4-o monitörün gideri var ama kullanımı ve kontrolü tatsız, kullanım açısından kazma biraz. onun dışında alınabilir.

ilerde ps5 düşüncesi varsa kesinlikle 4k monitör al, ps oynamam diyorsan 2k alman çok daha uygun olur.
  • Ozaman amazondan alıp deneyeyim... 1 ay iade hakkı veriyorlar... teşekür ederim hocam cevabin için. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.