Merhabalar salonum için herhangi bir marka 4k bir projeksiyon cihazı almak niyetindeyim ,ancak önce görüp, test ekmek istiyorum .İzmir'de test edebileceğim(beğenirsem de almak istediğim) bir yer varmı? |
4k Projeksiyon cihazı tavsiyesi lütfen(bütce 50k+)
-
-
Ben kullanmadım trdede zaten yok dangbei x5 ultra. Fırsat bulursam bende alacam -
Merhaba,
50k yı bir tık zorlayıp taksit vs ile Optoma UHZ50 almanızı önerebilirim,
Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. son derece verdiğiniz parayı hak eden bir ürün.
Linkte ev sinema serüvenim mevcut. Yolun sonu UHZ50 ye çıkmış durumda.
Bu arada satıcıları mutlaka arayıp zorlayın, pazarlık sünnettir.
-
Hayırlı olsun sisteminiz. Bu ürün gerçek 4kmı yoksa pixel shiftingmi kullanıyor. Birde film kaynağı olarak 4k blueray filmmi izliyorsunuz yoksa 1080 mi?
-
piyasada tam olarak 4 k olan cok az projeksiyon var onlarda 150 klardan başlıyor 50kya pixel shitftingdir .
-
Dangbei tavsiye edip kendime viewsonic lx700-4k aldım. Çipi 0.67”. 0.47 li çiplere göre daha performanslıdır galiba
aşağıyada bi tane ekran görüntüsü bırakayım
-
Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 11 Mayıs 2024; 12:8:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zalimtürkDangbei tavsiye edip kendime viewsonic lx700-4k aldım. Çipi 0.67”. 0.47 li çiplere göre daha performanslıdır galiba
aşağıyada bi tane ekran görüntüsü bırakayım
Film izlerken nasıl görüntü özellikle siyahlar?
-
siyah kalitesi oldukça iyi. Ancak projektörün default kontrast renk vs ayarları kötü. En iyiye nasıl ayarlanır kestiremiyorum. Kafama göre kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X