Merhabalar salonum için herhangi bir marka 4k bir projeksiyon cihazı almak niyetindeyim ,ancak önce görüp, test ekmek istiyorum .İzmir'de test edebileceğim(beğenirsem de almak istediğim) bir yer varmı? |
4k Projeksiyon cihazı tavsiyesi lütfen(bütce 50k+)
-
-
Ben kullanmadım trdede zaten yok dangbei x5 ultra. Fırsat bulursam bende alacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
50k yı bir tık zorlayıp taksit vs ile Optoma UHZ50 almanızı önerebilirim,
Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. son derece verdiğiniz parayı hak eden bir ürün.
Linkte ev sinema serüvenim mevcut. Yolun sonu UHZ50 ye çıkmış durumda.
Bu arada satıcıları mutlaka arayıp zorlayın, pazarlık sünnettir.
-
Hayırlı olsun sisteminiz. Bu ürün gerçek 4kmı yoksa pixel shiftingmi kullanıyor. Birde film kaynağı olarak 4k blueray filmmi izliyorsunuz yoksa 1080 mi?
piyasada tam olarak 4 k olan cok az projeksiyon var onlarda 150 klardan başlıyor 50kya pixel shitftingdir .
-
Dangbei tavsiye edip kendime viewsonic lx700-4k aldım. Çipi 0.67”. 0.47 li çiplere göre daha performanslıdır galiba
aşağıyada bi tane ekran görüntüsü bırakayım
Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 11 Mayıs 2024; 12:8:54 > -
Film izlerken nasıl görüntü özellikle siyahlar?
-
siyah kalitesi oldukça iyi. Ancak projektörün default kontrast renk vs ayarları kötü. En iyiye nasıl ayarlanır kestiremiyorum. Kafama göre kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X