Şimdi Ara

4K TV ÖNERİSİ VE BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaslar 4k tv almayı dusunuyorum bazı sorularım olacak SAMSUNG UE55JU6070UXTK modelını almayı dusunuyorum ama cok kararsızım 4k tv yayınlarını gosterırı mı 4k tvlerde 50/60p ozellıgı olması lazımmıs cogu tvlerde bu ozellık yazmıyor nasıl anlıycaz
    iyi forumlar

• eğer zamanın varsa acele etme derim mayıs sonuna kadar bekle derim
  • neden kı hocam bu ay sonu almayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxhin

merhaba arkdaslar 4k tv almayı dusunuyorum bazı sorularım olacak SAMSUNG UE55JU6070UXTK modelını almayı dusunuyorum ama cok kararsızım 4k tv yayınlarını gosterırı mı 4k tvlerde 50/60p ozellıgı olması lazımmıs cogu tvlerde bu ozellık yazmıyor nasıl anlıycaz
    iyi forumlar

Samsung ve lg hatta philips in kk larına ulaşman kolay kendi sitelerine koyabiliyorlar oradan bakarsın hangi çözünürlük değerlerini hangi portlardan destekliyor olmadı kullanan forum başlığı var ise oradan destek alabilirsin ama en olmadı içime sinmiyor gözümle görmem gerek diyorsan git mağazaya satıcıdan kk iste getirsin bak 4k 30-50-60hz@i/p yazıyor ise ok dir... bu 4k dan çok gol yiyen insanlar oldu halende olmakta... az uz paralar vermiyorsunuz işinizi garantiye alın öyle alın tv leri derim panellerin çözünürlük değerinin 4k olması yetmez önemli olan usb hdmı ve dvb-s portlarının da 4k 30-50-60hz@ i/p desteklemesi gerekiyor eğer gerçek 4k tv aldım demek istiyorsanız şu an için piyasada bir çok satılan 4k tv lerin malesef bazıları gerçek 4k değil ve insanlar mağdur oluyor dikkatli olun

• sagol hocam bılgılendırme ıcın bu tv sanırım dedıklerını hepsını desteklıyor inceleme yaparsanız sevınırım

http://www.teknosa.com/urunler/110012905/samsung-ue55ju6470uxtk-uhd-smarttizen-dvb-s-led-tv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.