Şimdi Ara

[4K UHD 3840x2160 Kullananlar Kulubü] 28'Samsung U28D590D Kullanıcı İzlenimleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
8
Favori
27.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanıt için, edindiğiniz deneyimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim..... demek ki acele etmiim ......
    Hayırlı günler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Yanıt için, edindiğiniz deneyimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim..... demek ki acele etmiim ......
    Hayırlı günler .

monitörün yanında verilen driver cd si var drver kurupta deneyin isterseniz.. ben kurmadım iade edicemdiye açmadım da.. bi deneyin driver la düzelirse sorun yoktur.. ben düzelmez d,ye düşünüyorum.. need for speed world yükleyin mesela oyunda çözünürlük değiştirdiğimde desteklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Hocam birşey sora soracağım
    Ben de almayı düşünüyorum bu monitörü.
    Ekran Kartınız nedir?
    Anladığım kadarıyla 980 veya 290x den aşağı denemeyin diye okuyorum sürekli.
    Sli ise 60fps ancak veriyormuş......
    Ben de lg nin 4k hdmi2.0 portuna sahip (60fps) veriyor. 40,42'tv lerine baktım dediğiniz gibi 1800-2000tl.
    Kafam çok karışık

Oyun için 4k TV alınmaz şu aşamada 200-300 ms lerdeler, netten araştırabilirsiniz, belki seneye 20-30 lara iner şuan oyun için, monitor şart, ister konsol ister pc olsun.
  • Selam arkadaşlar;
    Baştan sona okudum monitörle ilgili yazılanları. Fazla oyun oynamam daha ziyade office, video ve photoshop için bir monitör arayışındayım.
    Ne dersiniz bu monitör işimi görür mü? Ekran kartım gtx970 işlemci i5 3570.
    Ara sıra da olsa Assasin's Creed tarzı oyun falan da onarım ama çok pro değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustypass

Selam arkadaşlar;
    Baştan sona okudum monitörle ilgili yazılanları. Fazla oyun oynamam daha ziyade office, video ve photoshop için bir monitör arayışındayım.
    Ne dersiniz bu monitör işimi görür mü? Ekran kartım gtx970 işlemci i5 3570.
    Ara sıra da olsa Assasin's Creed tarzı oyun falan da onarım ama çok pro değil yani.

Hocam grafik için bence çok iyi, çok geniş bir alan sunuyor sana. ben ekran kartımın tekini satmak durumunda kaldığımdan şimdi ekranıda satıyorum .Almayı düşünüyorsan aşağıda ilan linkim var. Antalya'da isen elden alırsan daha çok kolaylık yaparım.
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-28-U28d590d-1ms-Led-4k-Uhd-Gri-Monitor__isp41775833

• Arkadaşlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html var

sizce bu monitörü almalımıyım.Yardımcı olun lütfen çok kararsızım genelde oyun amaçlı kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smh08 -- 4 Nisan 2015; 14:59:16 >
  • Arkadaşlar Samsung S27A950D monitörüm var 120hz 1080p güzel bir monitör.

Fakat ben 4K monitörlere gözümü dikmiş durumdayım. Bunun içinde bütçeme daha uygun olan samsung monitörü U28D590D almayı planlıyorum.

İkisini de deneyimlemiş bir arkadaş varsa bana bu konuda tavsiye verirse çok minnettar kalırım.
  • Bu bölge ölü gözüküyor. Forumda birkaç kişide vadı onlarda ardarda satışa çıktılar. Bende takip ediyorum biraz gaza gelsem alıcam da ölü burası ölüüü...
  • mustypass M kullanıcısına yanıt
    Forum ölü evet. o sebepten artık daha fazla yazma gereği görmüyorum. Asus ROG almasaydım bu monitörle devam ediyor olacaktım. Hala 4k çözünürlük vede renk derinliği aklımı çeliyor. Satmayıp arada bir geçiş yapsaydım diye hayıflanmıyor da değilim.

Bu fiyata artık 4K TV olduğundan millet monitör satıp TV ye geçiyor tabi o fiyata anca 30Hz bağlıyorlar PC lerine

Monitörle ilgili kişisel incelemem zaten ilk sayfada mevcut o sebepten başka birşey yazmaya gerek yok. netten alın görün beğenmezseniz nasılsa iade edersiniz. Bir tek kargo size kaçar o kadar.

Bu da bu konu başlığımda son sözüm. Herşey gönlünüzce olsun.

• cemir7 kullanıcısına yanıt
    İkisine de deneyimledim evet. 4K besleyecek donanımın varsa hiç durma geç. S27A950D renklerinin ne kadar sönük vede piksellerinin devasa olduğunu görünce ben nasıl kullanıyormuşum bu monitörü diyeceksin. NOKTA
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim. Demek ki hala ümit var. Çok sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustypass

Bu bölge ölü gözüküyor. Forumda birkaç kişide vadı onlarda ardarda satışa çıktılar. Bende takip ediyorum biraz gaza gelsem alıcam da ölü burası ölüüü...

:) Evet satışa çıkardık ama aklına takılıp pm atan kimseyi cevapsız da bırakmadık. Benim de bir incelemem var küçük ona da bakabilirsin, aklına takılan bir şey varsa çekinmeden sorabilirsin de
  • Selam Arkadaşlar,

Ürünü oyun haricinde günlük Windows alanında kullanan var mı? Şu an tasarım yazılım vb işleri için 3 adet Full HD ekran ile çalışıyorum. Bu ekranı alıp, ekranı 4'e bölüp, 4 adet Full HD ekran kullanır gibi çalışmak istiyorum. 28"/2 = 14" Full HD ekran gibi olur diye düşünüyorum fakat objeler çok mu bit kadar olur. Gözüm bozulur mu vb gibi sorular geliyor aklıma. Bu amaçla kullanan varsa yazabilir mi düşüncelerini?

Bir kaç sayfa okudum fakat sorumla ilgili bir mesaj bulamadım.
  • arkadaşlar monitörü oyun moduna aldım şimdi neyaptımsa oyun modundan çıkmıyor diğer bütün özellikler kapalı lütfen bi yardımcı olun rica ediyorum
  • rezes kullanıcısına yanıt
    arkadaş sana bişey sorcam SAMSUNG 28" U28D590D kulanıyorsan almayı düşünüyprumda mesela ben o monütörde 4k dehilde 2k oyun oynarsam grafik bozulurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanoo

arkadaşlar monitörü oyun moduna aldım şimdi neyaptımsa oyun modundan çıkmıyor diğer bütün özellikler kapalı lütfen bi yardımcı olun rica ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=_79iC9fIDFI
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

arkadaşlar monitörü oyun moduna aldım şimdi neyaptımsa oyun modundan çıkmıyor diğer bütün özellikler kapalı lütfen bi yardımcı olun rica ediyorum

abicim menü ekranım kilitlenmiş oyun modundan çıkamıyorum hiçbir ayarı değiştiremiyorum parlaklık konstrat vs hiç bir ayar değişmiyor ne olduğunu bilen bi arkadaş yokmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

abicim menü ekranım kilitlenmiş oyun modundan çıkamıyorum hiçbir ayarı değiştiremiyorum parlaklık konstrat vs hiç bir ayar değişmiyor ne olduğunu bilen bi arkadaş yokmu

O zaman garantiye gonderme vakti gelmis gibi gorunuor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bunda başka bir şey var ama anlamadım menüde bazı işlevler de kilit işareti var
  • ve düzelttim arkadaki dümeye basılı tuttum fabrika ayarına döndü çince oldu bütün ayarar açıldı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.