Şimdi Ara

[4K UHD 3840x2160 Kullananlar Kulubü] 28'Samsung U28D590D Kullanıcı İzlenimleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
8
Favori
27.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu monitör 4k'da 60 hz, peki 2k da kaç hz arkadaşlar ?
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Hep 60 hangi çözünürlükte olursa olsun.Hdm ile bağlarsanız 4k da 30 hz olur onu söyleyeyim.Sadece displayport ile 4k 60hz alınır.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    HDMI 30hz olduğunu biliyordum da 2K'yı merak ediyordum. Cevap için teşekkürler
  • Valla ben bu monitörü alıp almamak arasında kalmıştım.

Bende tüplü tv var.Odaya monitör almayı düşünüyorum fakat panel bilgim olmadığı için ve 4k diye şaşalı bir monitör duyunca araştırmaya başladım.Buraya girdim mutlaka biri almıştır diye ki arkadaş almış hayırlı olsun tekrardan.

Bende ps3 var.Çok başında durabilen bir adam değilim malum iş güç yüzünden.Fakat oturduğum zaman bf4 kesin 5 saatim gidiyor.Onun için canlı ve akıcı bir monitör arıyorum.30 fps ve 60 fps demişsin aslında moralim bozuldu diyebilirim.Çok bilgim yok bu konularda ama arkadaşın biri şey yazmış;Ne kadar hz o kadar fps tarzı.

yani kararsızım.alıp almamak da.Bir de Asus'un rog modelini gördüm iyice iştahım kabardı diyebilirim.

Yani hocam şunu sorayım;Ps3 ve ps4 multi oyunlar için bu monitör alınır mı?Renk durumu nasıl mesela?Ips panel daha iyi diyorlar dedim ya çok bilgim yok !

Tavsiyelerinizi dinleyebilirim yani.27- 29 inç monitör düşünüyorum

• Bende de samsung 46d7000 Lcd Tv var Kasa yi taktınmı HDMI ıle samsung Lcd Tv goruntuler muhtesem gosteriyor peki bu 4k monitor alınsa bu samsung Lcd Tv den daha mi guzel gosterir bide philips ve LG 4 k Lcd Tv cikardi 2000 TL fiyatlar var bu 4 k monitor mu almak mantıklı yoksa Lcd Tv 4k mı yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

Bende de samsung 46d7000 Lcd Tv var Kasa yi taktınmı HDMI ıle samsung Lcd Tv goruntuler muhtesem gosteriyor peki bu 4k monitor alınsa bu samsung Lcd Tv den daha mi guzel gosterir bide philips ve LG 4 k Lcd Tv cikardi 2000 TL fiyatlar var bu 4 k monitor mu almak mantıklı yoksa Lcd Tv 4k mı yardım

Samsung led tv kullanıyordum arkadasa sattım ve samsung 28''U28D590D aldım,çok memnunum ayrıca tv ile hdmı dan en fazla 30hz görüntü alınıyor ama display port ile bu monitöre bağlayınca 60 hz görüntü alabilirsin
    Çözünürlükte 1920x1080 nin üstüne çıkınca harika görüntüler alıyorsun tabi bu monitöre iyi bir sistem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 20 Kasım 2014; 1:12:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

quote:

Bende de samsung 46d7000 Lcd Tv var Kasa yi taktınmı HDMI ıle samsung Lcd Tv goruntuler muhtesem gosteriyor peki bu 4k monitor alınsa bu samsung Lcd Tv den daha mi guzel gosterir bide philips ve LG 4 k Lcd Tv cikardi 2000 TL fiyatlar var bu 4 k monitor mu almak mantıklı yoksa Lcd Tv 4k mı yardım

Samsung led tv kullanıyordum arkadasa sattım ve samsung 28''U28D590D aldım,çok memnunum ayrıca tv ile hdmı dan en fazla 30hz görüntü alınıyor ama display port ile bu monitöre bağlayınca 60 hz görüntü alabilirsin
    Çözünürlükte 1920x1080 nin üstüne çıkınca harika görüntüler alıyorsun tabi bu monitöre iyi bir sistem lazım

Teşekkür ederim bilgi icin bide bu displayport ne ise yarıyor yanı HDMI dan daha ıyı goruntuler mi veriyor kardeşim bide kaca aldın samsung Lcd monitor kardes bide samsung TV hangı modeli nı kullanıyordun Lcd Tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 20 Kasım 2014; 7:39:15 >

• 1418 TL SAMSUNG U28D590D 28" 3840x2160 1ms 4K Ultra HD Siyah LED Monitör

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103071
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

quote:

Teşekkür ederim bilgi icin bide bu displayport ne ise yarıyor yanı HDMI dan daha ıyı goruntuler mi veriyor kardeşim bide kaca aldın samsung Lcd monitor kardes bide samsung TV hangı modeli nı kullanıyordun Lcd Tv

Hocam displayport'u wikipedi'den bakabilirsin
    http://tr.wikipedia.org/wiki/DisplayPort
    displayport olmadan 60hz kullanamazsın (hdmi 30hz) tv'yi alalı 2.5 sene falan olmustu (Samsung 32'' s5500) tedavülden kalktı bu tv. Ben monitörü vatandan aldım 1700tl'ye
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung/bilgisayar-monitorleri/?opf=p1250530
    cohannan dediği yerden alırsan daha uygun eksenden
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103071
    ben vatanda pc yenilerken bu monitörü görüp ordan aldım acele etmeseydim eksenden alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 20 Kasım 2014; 12:46:21 >

• ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM herkeze tesekkur ederim yorumlar ıcın

• güzel bilgiler ve incelemeler için teşekkürler.
  • Evet arkadaşlar 4 aydır felan kullanıyorum bu monitörü gelelim görüşlerime
    1- 2. Kez servise veriyorum birisi ilk aldığımda ekranın bir kaç kısmında misket büyüklüğünde gölgeler vardı para iadesi alıp tekrar sipariş verdim. 2. Ekranda 3 ay kadar kullandım Son bir kaç gündür ekranın orta alt kısmında kavanoz kapağı kadar bir gölge ve buruşukluk oldu resimleri yarın atacağım ekranı servise verdim 2. Kez bilgisayarsız kalıyorum.
    2. 1450 TL monitör alıyorsun ekranın ayağı bile ayarlanmıyor arkaya öne sağa sola üste alta hiç. Bir şekilde bir ayarı yok sabit kalıyor.
    3. Ekran ayağı şık duruyor resimlerde evde kutuyu bir açıyorsun plastik bir ayak üstü metal renk boyalı 3. Ay Sonunda Sol kısımdan boya atmaya başladı bende.

Olumlu ne var derseniz renk gösterim başarımı iyi. 4k oyun deneyimi gayet güzel. Fakat akıcılık denen olay 144 hz ye alışanlar için kötü.

Ne diyeyim samsung Allah seni bildiği gibi yapsın ucuz mal çıkaracağım diye bu kadar kalitesiz ve hatalı monitör çıkarılmaz. İlk serviste 1 ay ekransız kaldım. Şimdide 1 ayı bulur

• T@M@Y kullanıcısına yanıt
    türkiyede sana sorunsuz 4k yı 1500 e satarlar mı ya :) belli zaten sorunlu olduğu bu aralar samsungun s sini bile duymak istemiyorum ne telefonda ne monitör de.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
    Monitörü aldım.Dpi ayarlarını ne kadar yapsamda bir çok şey çok simge,yazı ve programların arayüzleri çok küçük.Bu problemi çözebilmek için google ı ne kadar altını üstüne katsamda gördüğüm tek şey bundan yakınan onca kullanıcı.Görselde bu problemi görebilirsiniz... :/ Bu sorunu göz ardı etmeyin arkadaşlar.

• Bir kaç güne bu monitörü satın alıcam bende tüm monitörlerin arasında ben burdayım diyor renkleri çok iyi. Ben zaten oyun oynadığım kadar film, dizide izliyorum o yüzden benim için iyi bir seçim olacak ve pg278q'nun yarı fiyatında.
  • dün akşam hepsiburada dan. bitane aldım yarın gelcek. 1080p ararken buna rastladım. 4k maccbookumun retina ekranına eşdeğerse müthiş olcak. xbox one ile kullanıcam.. 55" tv var ama büyük geliyo oyun 23-27 inç te oynanır. bence
  • 55 inç led tv var oyun için büyük ekran deneyimimden sonra 23 inç led tv de devam ettim samsumng 28 inç 4k geldi kurdum oyun için en ideal boyutlar diyebilirim
    xbox one ve macbook pro yu hdmi girişlerinden bağladım.. 2 hdmi soketi olması çok iyi tak çıkar yapmıyorum.

fakat oyunlar için genelde display port önerilir fakat ne ps4 te nede xboxta display port çıkışı yok.. hdmi var.. oyun konsoldan oynanıyr lafını hatırlıyorumda.. hertz için display port gerekmezmi.

ayrıca samsung ht-e455 5+1 sinema sistemi işime yararmı bilmiyorum. yüksek kalitede ses istiyorum. odamda baslarda kaliteli olacak. creative pc speaker larına para vereceğime. 300tl ye home cinema alma fırsatı var fakat kullanan varsa yorum beklerim
  • samsung monitörü bi hafta denedim ve iade ettim. monitörden kurtulduğum için şanslıyım. param boşa gitcekti resmen gereksiz bi monitör..

yorumlarda görüntü kalitesi falan çok mükkemmel bahsedilmiş fakat apple ın retina ekranlarının yanında eziliyor.. yadan bakıldığında sarımsı görüntü oluşuyor..

herneyse PC ile aşırı uyumsuz.. bu monitör se pc monitörüdür fakat pc de çoğu ara çözünürlükleri desteklemeyip.. kendini off konumua alıyor.. sen ne biçim mön.törsünn sana monitör diyenin.. fifa world de iğrenç çözünürlük.. hatta desteklemiyor kapanıyor..

need for speed world te de aynen çzöünürlüğü son ayar yapsakta en dşükte gibi görüntü veriyor. bütün cihazlarda denedim xbox one da uyumlu çalıştı fakat ondada istediğim düzeyde performans alamadım..

1ms yazıyor. 1ms buysa benden uzak olsun.. en dandik oyunlarda bile hareketlerde takılıyor.. laptop ekranından gecikmeli çalışıyor.. laptop ekranı daha çabuk tepkime verirken samsung biraz geç veriyor.

samsung hiç sevmiyodum aldım rezalet ürün.. fiyatıda düşük diye aldandık hiç tavsiye etmem.. gidin lg 40 inç 4k tv alın 1500 e. bu 28 inç hiç bi işe yaramaz.. tv den kötü

• Hocam birşey sora soracağım
    Ben de almayı düşünüyorum bu monitörü.
    Ekran Kartınız nedir?
    Anladığım kadarıyla 980 veya 290x den aşağı denemeyin diye okuyorum sürekli.
    Sli ise 60fps ancak veriyormuş......
    Ben de lg nin 4k hdmi2.0 portuna sahip (60fps) veriyor. 40,42'tv lerine baktım dediğiniz gibi 1800-2000tl.
    Kafam çok karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Hocam birşey sora soracağım
    Ben de almayı düşünüyorum bu monitörü.
    Ekran Kartınız nedir?
    Anladığım kadarıyla 980 veya 290x den aşağı denemeyin diye okuyorum sürekli.
    Sli ise 60fps ancak veriyormuş......
    Ben de lg nin 4k hdmi2.0 portuna sahip (60fps) veriyor. 40,42'tv lerine baktım dediğiniz gibi 1800-2000tl.
    Kafam çok karışık

Merhaba ürünü MacBook pro İntel iris Pro 4k hdmi çıkışlı ekran kartında özellikle 4k video izlemek için yapılmış. oyunlarda Çözünürlük değiştiremedim bozuyo çok özellikle Fifa world nfs world denedim TV'de sıkıntı yok full hd oynuyorum da bu samsungta Çözünürlük desteklemediğinde kendini kapatıyo monitör. saçma.

kafan karışıksa lg 4k 40 inç tv al 1600 lira hemde ince kenarlı. Bu samsung kenarları falan şekli güzel değil fotolarda güzel çıkıyo ayağı bile plastik kaliteli bişey değil pek bidaha samsung almam zaten. 28 inç 4k monitör alacağına 40 ini 4k tv al

Oyun için monitör tavsiye edilsede tv öneririm oyun Performansı gözle görülür bişey değil zaten hdmi ile 30fps ile oynuyosun mal 60. Lg TV'nin 900hz i monitörün 100hz ine eşdeğer verir yani samsung monitörden daha iyi oyun monitörü yapabilirsin tv yi.

1ms demişler yalan bu monitör kaç ms bilmiyorum en az 15 vardır hdmi de görüntü geç tepkime veriyo laptop ekranıyla Eşzamanlı açıkken denedim laptop ekranı tepkimesi çok daha hızlı Samsung geç tepki veriyor yazı yazarken bile farkediliyo gerçi apple ın ekranıyla kapıştırdık ama. oyunlarda ise 1 ms ayarını açtığımda futbolcular arkasında iz oluyor görüntüyü bozuyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.