Şimdi Ara

[4K UHD 3840x2160 Kullananlar Kulubü] 28'Samsung U28D590D Kullanıcı İzlenimleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
8
Favori
27.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tufanoo

ve düzelttim arkadaki dümeye basılı tuttum fabrika ayarına döndü çince oldu bütün ayarar açıldı

Gecmis olsum hocam cok sevindim duzeldigine.bizim icinde basimiza gelirse solisyon olmus oldu.bende yeni aldim monitoru daha gelmedi.acikcasi cok heyecanliyim.önereceğiniz bisey varmidir acaba ilk etapta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitorü baya arastirdim nette suan fiyat performans bazinda en iyisi kabul ediliyor yakinda almayi dusumuyordum ama sonradan hdmi 2 ozelligi olan tv lerde lag sorunun az oldugu ve almisken buyuk ekranli 4k tv almak daha mantikli gibi geldi

Ama hala test etme imkani olmadigi icin oyunlarda renk kalitesi ve 55 Inc 4k tv de 1080pi nasil olur merak ediyorum sonucta en az 2k da oynaticak bir ekran kartida sart

Samsung 4k 55 inc 6900 model tv 950 euro

Monitor ise 350 euro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

quote:

Orijinalden alıntı: tufanoo

ve düzelttim arkadaki dümeye basılı tuttum fabrika ayarına döndü çince oldu bütün ayarar açıldı

Gecmis olsum hocam cok sevindim duzeldigine.bizim icinde basimiza gelirse solisyon olmus oldu.bende yeni aldim monitoru daha gelmedi.acikcasi cok heyecanliyim.önereceğiniz bisey varmidir acaba ilk etapta.

hocam görüntü muhteşem diyebilirim ama oyunlarda tam anlamıyla 4K oynamak çok zor sistemim çok çok iyi ama medium ayarlarda bile fps 35 40 arası
    özellikle yeni oyunlarda çok zorlanıyorum o yüzden hep 2K ya düşüyorum
  • Monitorun goruntusu renkleri harika, 4k bambaska bisey gercekten, 1080p ye donunce camur gibi geliyor insana.yalniz iy8 bi kart lazim.bende r9 280 var, genrl olarak 40-50 fps anca aliyorum.ayarlar mediumda olacak sekilde.fiyatina göre rakipsiz bana kalirsa.

• Uygun fiyata nerden bulabilirim bu lanet şeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    HB'da 1500 tl civarı hala.
  • bugün aldım monitörü ama ekran kartı hd 7870 mini displayport 2 monitör girişi DisplayPort 1.2 connector vs ile 4k 60 hz olurmu?

• Asus rog Monitor tipten kazanıyor hep

• bu monitor ilgimi cekti
    Resim film internet gunluk kullanım 4K görüntü almak icin MİNİMUM hangi ekran kartına ihtiyacım var
    4K 30 fps
    1080p 60 fps video izlemeyi düşünüyorum
    Oyun falan oynamayi düşünmüyorum

2K mıYoksa 4k monitor mu alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

bu monitor ilgimi cekti
    Resim film internet gunluk kullanım 4K görüntü almak icin MİNİMUM hangi ekran kartına ihtiyacım var
    4K 30 fps
    1080p 60 fps video izlemeyi düşünüyorum
    Oyun falan oynamayi düşünmüyorum

2K mıYoksa 4k monitor mu alsam

Oyun da oynamayacaksanız TN panele ihtiyacınız yok bence, gelin 2k IPS dünyasına bence :) eve sokmam TN panel artık, asus vn247h dan geçtim, ilk başta fark abartı anlamadım ama kullandıkça alıştım renk tonajına, farklı. hd4000 ile 2k takılabiliyorum ben
  • bir haftadır kullanıyorum monitör u gayet memnunum özellikle büyüklük konuaunda pc masasında 28 üzeri büyük kaçıyor. tahmin ettiğimden büyük fark var 24 28 arasi.

renk paleti gerçekten harika 4k wallpaper ile harika gözüküyor

• Mesajım bulunsun.
  • Merhaba Arkadaşlar

1500 tl gibi bir bütçem var oyun oynamayı seven biriyim bu monitörü tavsiye eder misiniz yoksa bu fiyata daha iyi monitörler var mıdır.

İmza da ki sistem yeterli olur mu 4 k lık monitör için duruma göre ileride cf yapabilirim.

Samsung 28" U28D590D 1MS LED 4K UHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkansah

Merhaba Arkadaşlar

1500 tl gibi bir bütçem var oyun oynamayı seven biriyim bu monitörü tavsiye eder misiniz yoksa bu fiyata daha iyi monitörler var mıdır.

İmza da ki sistem yeterli olur mu 4 k lık monitör için duruma göre ileride cf yapabilirim.

Samsung 28" U28D590D 1MS LED 4K UHD

Süper monitör hocam pişman olmasın asla

• Öncelikle başlığa katkıda bulunup fikir ve bilgisini aktaran herkese teşekkürler.

Kullanım amacım asla oyun değil.

Hali hazırda kullandığım 2K ekranı olan Surface Pro 4 var. Yine bu ürünle kullandığım Surface Pro 3 dock station'a SP4 ü bağladığımda görüntüyü 4K olarak yükseltebilmekte.

Yapmak istediğim aslında ağırlıkla web, film-dizi, eposta.

Komik gelecek belki ama sadece PES 2016 yada arada bir bakarım da daha önce kullandığım SP3 de de oyunu sadece ekran kartı nedeni ile 1280x720 açabildiği için sanırım bu monitörde
    1280x720 yi destekler mi bilemedim hadi destekledi görüntü nasıl olur hiç bilemedim :)

Merak edenler için SP4, grafik kartı olarak HD 520 kullanıyor :)

Özetle, 2K bir monitöre geçmeyi düşünürken bu monitörü gördüm ve f/p olarak yukarıda yapacağım işler için kullanabilir miyim ? Kullanabilirsem sıkıntı yaratır mı ?

An itibari ile Asus 21.5" VS228D diye full hd bir monitör kullanıyorum ve öncelikli isteğim daha geniş bir alanda çalışmak.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 15 Aralık 2015; 0:44:53 >

• Arkadaşlar bende bir ihtimal bu monitörden alabilirim,biraz araştırma yaptım ve SAMSUNG'un 4k 1ms olan şu modelide çıktı karşıma ''U28E590DS''.Merak ettiğim konu ise burada incelemesi yapılmış olan ''U28D590D''ile (vs) ''U28E590DS'' arasında ne gibi farklar vardır,yoksa ikiside aynı monitörlermi bilen arkadaşlar bir zahmet merakımızı giderse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rindaasd

Arkadaşlar bende bir ihtimal bu monitörden alabilirim,biraz araştırma yaptım ve SAMSUNG'un 4k 1ms olan şu modelide çıktı karşıma ''U28E590DS''.Merak ettiğim konu ise burada incelemesi yapılmış olan ''U28D590D''ile (vs) ''U28E590DS'' arasında ne gibi farklar vardır,yoksa ikiside aynı monitörlermi bilen arkadaşlar bir zahmet merakımızı giderse :)

Araştırdığım kadarı ile bu kod sadece ülke farklılığında kullanılıyor.

Mesela İngiltere sitelerinde ki aynı ürünün kodu bahsettiğiniz gibi sonu S ile bitiyor.

Yani aslında bir farkları yok.

Samsung bunu telefon grubunda da uyguluyor.

Bu arada ben ürünü 2 gün önce aldım ve oyun bazlı almadığım için çok memnunum.

Gayet güzel bir ürün benim için.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Arkadaşlar bende bir ihtimal bu monitörden alabilirim,biraz araştırma yaptım ve SAMSUNG'un 4k 1ms olan şu modelide çıktı karşıma ''U28E590DS''.Merak ettiğim konu ise burada incelemesi yapılmış olan ''U28D590D''ile (vs) ''U28E590DS'' arasında ne gibi farklar vardır,yoksa ikiside aynı monitörlermi bilen arkadaşlar bir zahmet merakımızı giderse :)

Mesela İngiltere sitelerinde ki aynı ürünün kodu bahsettiğiniz gibi sonu S ile bitiyor.

Saygılarımla...

Çok teşekkür ederim kardeşim sağol cevabın için,oyun için eksi taraflarını keşfettiysen yazarmısın acaba ,1 ms diyor tepkime süresini,yoksa aksi bir durummu var yada yeterlimi değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 21 Aralık 2015; 2:03:06 >

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Çok teşekkür ederim kardeşim sağol cevabın için

Rica ederim, ne demek.

Oyun bazlı almadığım için benim vereceğim bilgiler sağlıklı olmayacaktır.

Daha önceden bu başlıkta almayı düşünürken yazdığım mesajımdaki kullanım şeklimde sadece PEs 2016 oynayabilsem yeter diye düşünüyordum ki
    kullandığım Surface Pro 4 te on board bir ekran kartı olduğu içinde oyunu sadece 1280x720 açabiliyorum ama bana yetiyor :)

Geri kalan işlerim için kullanmaya başladığım 2 gün boyunca keyif aldığımı söyleyebilirim.
    Hatta ekran parlaklığı gözlerimi genel de rahatsız ettiği için her cihazda düşük ayarda kullanırken bu üründe baya bir düşük ayarda kullanmak zorunda bile kaldım :)

F/P olarak gayet yeterli geldi bana açıkçası.
    Tabi bu monitörden ne istediğiniz ile de alakalı.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 21 Aralık 2015; 3:35:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Çok teşekkür ederim kardeşim sağol cevabın için

Rica ederim, ne demek.

Oyun bazlı almadığım için benim vereceğim bilgiler sağlıklı olmayacaktır.

Daha önceden bu başlıkta almayı düşünürken yazdığım mesajımdaki kullanım şeklimde sadece PEs 2016 oynayabilsem yeter diye düşünüyordum ki
    kullandığım Surface Pro 4 te on board bir ekran kartı olduğu içinde oyunu sadece 1280x720 açabiliyorum ama bana yetiyor :)

Geri kalan işlerim için kullanmaya başladığım 2 gün boyunca keyif aldığımı söyleyebilirim.
    Hatta ekran parlaklığı gözlerimi genel de rahatsız ettiği için her cihazda düşük ayarda kullanırken bu üründe baya bir düşük ayarda kullanmak zorunda bile kaldım :)

F/P olarak gayet yeterli geldi bana açıkçası.
    Tabi bu monitörden ne istediğiniz ile de alakalı.

Saygılarımla...

Tekrardan teşekkür ederim cevapların için

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.