Şimdi Ara

[4K UHD 3840x2160 Kullananlar Kulubü] 28'Samsung U28D590D Kullanıcı İzlenimleri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
8
Favori
27.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 senedir bu monitörü kullanıyorum da hala halledemediğim basit bir sorun var sizde de var mı acaba,

Monitörü açıp kapadığımda simgeler sola sabitleniyor geri normalde ben sağ tarafa oyun simgeleri ve yabancı dizi kısayollarını falan koyarım. Her seferinde olmasa da çok sık oluyor bu. Bide bazen nette gezerken falan bi bakıyorum simgelerin boyutu falan değişmiş mecbur pc yeniden başlatıyorum. Benden sorunları yaşayan veya yaşayıp çözen var mı ?
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Win 10 mu kullanıyorsunuz?
    Ayni sorun bende de var

Isletim sisteminden kaynaklandigini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7,8 ve 10 hepsinde kullandım bu monitörü sorun hepsinde oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

7,8 ve 10 hepsinde kullandım bu monitörü sorun hepsinde oldu.

Monitor driver yuklediniz mi?
    Tek veya 2 monitor seçeneklerini kurcalamayi deneyin

• Hocam aynı sorun bende de var dediniz bana tavsiye veriyorsunuz anlamadım valla Monitör driveri yüklemedim tek veya 2 monitör ayarlarını denedim pek sanmıyorum çözülebilecek bir şey olduğunu.
  • Ps4 icin naisldir bu monitor?

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Hocam aynı sorun bende de var dediniz bana tavsiye veriyorsunuz anlamadım valla Monitör driveri yüklemedim tek veya 2 monitör ayarlarını denedim pek sanmıyorum çözülebilecek bir şey olduğunu.

çözemedım ben de
    masaustu programı var mıdır bunun ıcın
  • Bu monitöre uygun ekran koruyucusu bulamazmıyız arkadaşlar?
  • Araştırmalarım sonucunda tv ler için ekran koruyucusu satan bir site buldum arkadaşlar, 28'' için hazırda yok ama özel olarak yapacaklarmış,fiyatıda 125 Tl.sitedi budurwww.mobays.com
    bu kadar pahalı bir monitör için değer bence arkadaşlar,sizler ne dersiniz acaba?
  • Bende dün itibari ile bu monitörü vatandan aldım.Bilgisayarda gt650m ekran kartım var ve sitesinde max. Dijital çözünürlük 3840.2160 gözüküyor.Hdmi bağlantıda en fazla 1080p yapabiliyorum çözünürlüğü.4k yapabilmem için ne yapmam gerekiyor,bu dönüştürücüler bir işe yararmı.Yardımlarınız için şimdiden te.

• Merhabalar. Dün itabari ile U28E590DS modelinden satın aldım. Şöyle bir sıkıntım var sizlere danışmak istiyorum. Birkaç tane 4k film indirdim 2160p olarak görünüyordu fakat KM player ile açtığım zaman çözünürlük 1440p oluyor (2560x1440) ve görüntü sıradan bir monitördeki 1080p den pek farklı değil. Acaba kullandığım programla mı ilgili durum yoksa indirdiğim filmlerle mi? Birde nereden film indirebilirim tavsiyeniz var mı?
  • anxius215 kullanıcısına yanıt
    hocam monitörün flicker free si nasıl ?
  • Hocam bahsettiginiz free sync teknolojisi ise nvdia ekran kartim oldugu icin deneyemedim. Titresim olayi mukemmel diyemeyecegim ama cok dikkat etmezseniz goze batmiyor. Suana kadar sadece cs go oynarken 1 2 kez dikkatimi cekti. Genel olarak cok memnun kaldim monitorden.

• sarp_78 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bildigim kadariyla display port cikisini kullanmaniz veya 4k destekli hdmi kablosu kullanmaniz lazim. Ve yine bildigim kadariyla hdmi ile goruntu 30hz e kadar destekleniyor.

tamam hocam.Sağolun.
    İnput lag felan nasıl hocam ?
  • Hocam Mönitörün yanında verilen kabloyu kullanıyorum,o kablo yeterli değilmidir 4k için.

• hocam sıkıntı yaşamadım şuana kadar yani cs go oynamama rağmen yaşamadıysam sanırım sorun yoktur malum 1 ms bile çok şeyi değiştiriyor :). bundan önce benq 2240HE kullanıyordum input lag açısından pek fark göremedim.
    tamam hpcam sağolun.
    peki bir sorum daha var. 28" te oyun oynamak nasıl hani ekranın büyüklüğünün oyun oynarkenki odaklanmanıza felan etkisi oluyormu ?
  • Benim açımdan olmuyor hocam öyle bir sıkıntı yaşamadım ama mümkünse büyük bir masada kullanıp ufak bir mesafe bırakmakta fayda var. Hazır yorum yapmışken genel izlenimlerimi de yazayım almayı düşünen forumdaşlara tavsiye niteliğinde:
    1- 1080p bu monitörde çamur gibi gerçekten o bildiğiniz 1080p olmuyor.
    2- Monitörün gaming modu gerçekten bir harika ama normal kullanımda çok göz yoruyor.
    3- 4k için erken diyor herkes ama ben gtx 970 ekran kartımla çoğu oyunda high ayarlarda 30 fpsyi yakalayabiliyorum. İnanın o görüntü için 30 fps o kadar iyi bir değerki herkesin razı olacağını düşünüyorum fps oyunları hariç. En kötü ihtimalle 2k ve neredeyse ultra ayarlarda çoğu oyunu 60 fpsde oynamak mümkün.
    4- Almak isteyenler kesinlikle öncelikle sistemini güncellemeli. İlk başta bahsettiğim gibi 1080p oynayacaksanız hiç keyif vermeyecektir ve fuzuli bir harcama olacaktır.
    5- Son olarak düşünen arkadaşlar benim düşüncelerime katılıyorsa kesinlikle alsınlar. Fiyatına göre gerçekten harika bir ürün.

• 4K için 27/28 inç monitörler uygun deyil zaten 60 hz alynyyor ozaman gidin büyük ekran 4k tv alyn oda zaten 60 hz veriyor bence daha erken ben gittim LG 34UC 98 monitör aldym 3440 x 1440 çok memnunum 1080 ekran kartyda aldym tom raider oynuyorum film izliyorum keyifle izliyorum(21/9 ekran 60 hz ) sizde 27/28 inç 4k monitöde yazylara büyüteçle bakynca anca görünüyor ....illaki 4K alacaksanyz ya bekleyin veya dedi?im gibi tv alyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 19 Ağustos 2016; 13:09:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.