Şimdi Ara

4K Ultra Ayarlarda SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar ben bu sistemimi 4K da ultra ayarlarda oynamak için değiştirecem forumda bi arkadaş çok yardımcı oluyor
    sizce bu yeni çıkan Z170 ve 6700K ile mi değiştirim Yoksa 5960X X99 mu yapim
    Ekrran kartını kesin olarak Titan X Sli yapacam ilerde 3. yü alsam 6700K bi sorun oluyormu tavsiyesi olan varmı rica ediyorum yardım edin ona göre sipariş verecem hemen

Monitör samsung U28D590D 4K
    İşemci ...İ7 4790K.....corsair H110 işlemci soğutucu
    Ekran kartı..sapphire R9 295x2
    Anakart...Asus Z97 Deluxe
    Kasa....corsair 760T
    PSU...Evga super nova 1300w
    Hardisk ...WD 3.5" 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm
    Ssd. samsung 256gb 840 pro
    RAm..Corsair 16gb 2400 mhz vengance pro
    DVD asus 24x
    Creavite D200 kablosuz hoparlör
    Razer ouroborOs mouse
    logitech G19 klavye

http://forum.donanimhaber.com/m_91902797/f_//tm.htm#91902797

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    bütçe müsait ise 5960x li sistem kurun

4790K yı 4 tane gtx980ti ile kullananlar var.6700K da aynı seviyede bir işlemci alınırsa sorun çıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheoPhy -- 7 Ağustos 2015; 11:44:13 >
  • bende 5960X diyorum ama çoğu gereksiz diyor bazılarıda 4790 3 tane kart kaldırmaz diyor bi emin olamadım ki yanlış anlamayın bende şaşırdım kaldım yav
  • tufanoo T kullanıcısına yanıt
    bu video da 4790k ile 5960x i karşılaştırmışlar 4 adet gtx780ti ile .4790k ortalama 120 fps verirken 5960x 135 vermiş. Arada öyle büyük fark yok.Tabi oyunlar için söylüyorum bunu.Yani 4790K hertürlü yeter oyun için ama bütçe müsaitse 5960x derim ben

https://www.youtube.com/watch?v=_zGAPtaEVfY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheoPhy -- 7 Ağustos 2015; 12:06:59 >
  • Paranızı çöpe atmayın. Titan X Sli filan nedir. Seçtiğiniz bileşenlerde anlamsız derece gereksiz. Max. bütçe belirtin kesin alacaksanız yardımcı olalım.
  • 6960x bekleyin.
    Forum.donanimhaber.com/m_108131991/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Paranızı çöpe atmayın. Titan X Sli filan nedir. Seçtiğiniz bileşenlerde anlamsız derece gereksiz. Max. bütçe belirtin kesin alacaksanız yardımcı olalım.

abicim bir önceki sitemim ortada kesin alacam zaten ama olan sistemi düzenlemk istiyorum ve artık zırt pırt değiştirmekten bıktım geçen yıl aldım
    ozamanda 4K yı ultra oynayamadım şimdide ve hatta the witcher oyununu 2560 ta medium da oynamak zorunda kalıyorum şimdi ve ilerisi için titan x sli dedim benim okdar bilgim yok o yüzden yardım istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alabileceğinden falan değil hocam laf olsun diye konu açıyolar. titan x fiyatını bilmiyo herhalde.
    vatan da 4350 tl x 2 8700tl yapar oda sadece kart parası bahsettiği işlemci 3700 tl.
    anakart ve işlemci 12400tl yapıyor. o kadar parası olacağını sanmam.
    bende 4k 60fps ultra sistem düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyorum

buda 2014 yılı mayıs ayında açıtğı konu 1 yıldan fazla zaman geçmiş hala alacağım deyip

forumu yemeye çalışıyor aklınca

http://forum.donanimhaber.com/m_91902797/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikıs -- 7 Ağustos 2015; 14:41:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

alabileceğinden falan değil hocam laf olsun diye konu açıyolar. titan x fiyatını bilmiyo herhalde.
    vatan da 4350 tl x 2 8700tl yapar oda sadece kart parası bahsettiği işlemci 3700 tl.
    anakart ve işlemci 12400tl yapıyor. o kadar parası olacağını sanmam.
    bende 4k 60fps ultra sistem düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyorum

Bende düşünüyorum nasolsa bedava
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    2014 mayıs konu açmış 1 yıldan fazla olmuş hala alacak güya. yukarıda linki verdim
  • Hocam sana şimdiki sistemimin fotoğrafını çekip gönderiyorum herkesi kendin gibi bilme yenilerini aldığımda onları atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanoo -- 7 Ağustos 2015; 15:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım istedik başkalarını kötülemeni değil
     4K Ultra Ayarlarda SİSTEM 4K Ultra Ayarlarda SİSTEM

4K Ultra Ayarlarda SİSTEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanoo -- 7 Ağustos 2015; 15:34:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

2014 mayıs konu açmış 1 yıldan fazla olmuş hala alacak güya. yukarıda linki verdim

o linki zaten ben paylaşmıştım iyiki bir yardım istedik
  • şimdi kullandığınız sistemi ne yapacaksınız hocam
  • hocam ram anakart ekran kartı işlemci bunları satacağım ama kimse bi yardımcı olmadı ki ne yapim.niyetim 2 tane Titan X alıp önce denemek onlarıda amazondan sipariş edecem
    bakalım arkadaşlar ne fikir verecekler ona göre hareket ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanoo

hocam ram anakart ekran kartı işlemci bunları satacağım ama kimse bi yardımcı olmadı ki ne yapim.niyetim 2 tane Titan X alıp önce denemek onlarıda amazondan sipariş edecem
    bakalım arkadaşlar ne fikir verecekler ona göre hareket ederim

hocam titan x ile 980 ti arasında 2-3 fpsden fazla fark yok 500 lira artı vermeye değmez. iki 980 t döşeyin keyfinize bakın. ramleri satcağınız zamanda haber verirseniz iyi olur
  • gerçektenmi niye okadar pahalı bu kart.. arkadaş bu 4k da nasıl rahat raht oynarım
    sattığımda sp falan olur burda referansım yok kimse almaz herhalde
  • kartları al test et işlemcin kalsın titan yerine 980ti de alınabilir haa 4k o kadar uçuk bir çözünürlük ki 2 titanx sli ve 5960x ile ile 60 altını yer yer görüyorhttps://www.youtube.com/watch?v=xWnZywPDtHc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Ağustos 2015; 16:35:57 >
  • yav bu titan X 12G 980 ti 6GB bunlar testlerde aynı görünüyor şaşırdım kaldım yav bu testler doğruysa neden Titan x alim abi
  • İsterseniz 50.000 TL harcayın, quad titanx ler 5960x ler alın. 4K ve ultra ayarlarda bir sürü oyunda problemler yaşayacaksınız. Driver problemlerinden tutun fps droplardan stutter e kadar. İstenilen akıcılıkta oyun oynayabilmek için eninde sonunda ya ayarlardan kısacaksınız ya da çözünürlükten. 4K için sistem toplanmaz bence daha çok gelişmesi lazım. Alın adam gibi 1080p 144hz gsyncli monitör gene toplayın canavar bir sistem sürekli ultra ayarlarda 120+ fpslerde su akıcılığında oyun oynayın çok daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 7 Ağustos 2015; 16:43:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.