Şimdi Ara

4k ya hangi tıp seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam bence tıptan beklentilerinze göre ilerleyin, bilim mi yapmak istersiniz yoksa sağlam bir doktor mu olmak akademiden ilerlemek mi. sonra ing okuma meselesi var. şehir de seçebilirsiniz. önceliklerinizi belirleyip ona göre ilerleyin. kolay gelsin şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilangyllenhaal -- 27 Temmuz 2020; 21:53:15 >
  • Marmara olmuyor sanırım ama büyük şehir yazmanızı öneririm tıp zaten zorlu bir süreç en azından okudğunuz şehir gelişmiş olunca kafa dağıtmaya eğlenmeye farklı yerlere gidebiliyorsunuz büyük avantaj.İstanbul-Ankara-İzmir sıralamasıyla iyi okullardan yazmaya başlayabilirsiniz
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gazi düşünüyorum da sizce nasıl bir üniversite? Bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyorsebastian

Hocam ben gazi düşünüyorum da sizce nasıl bir üniversite? Bilginiz var mı?
    Gazi iyi ancak şuan gazi üniversitesinden ayrılıp ismi değişti diye biliyorum o puanlarını düşürecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Gazi iyi ancak şuan gazi üniversitesinden ayrılıp ismi değişti diye biliyorum o puanlarını düşürecektir

Alıntıları Göster
    Tıp Fakültesinin isminin değişmesi söz konusu değil. Diğer fakültelerde değişenler var ama Tıp hala Gazi Tıp.
  • Hocam gaziyi yazıp altına istanbuldaki sbü yü yazardım ben olsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben 9 eylülü altına yazmayı düşünüyorum ama emin değilim daha araştırmadım. Sizin bilginiz var mı? Hangisi daha iyi avantajları dezavantajları falan

• Hocam 9eylül de pdö sistemi vardi cok yogun bi sekilde son zamanlarda azalttılar ama yine de sistemin zor olduğu söyleniyor izmir olduğu için siralamalari bu civarlarda yoksa daha da düşük olurdu

• Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum ama gazi 4500 ile kapatmış. Benim 4300 sıralamam var. Geleceğini düşünüyorum. Sizce gelir mi?

• 9 eylül geçen sene entegre sisteme geçti ve pdö de diğer bütün tıplarda uygulandığı kadarıyla komite sonlarında öğrenilen konunun pekişmesi için uygulanıyor. sistemin zor olduğu söylenemez, düzenli çalışan biri rahatlıkla sınıf geçebilir. komite sonu sınavları zaten test şeklinde, pdöde de not bol keseden verilir. uygulamalı sınavlar ve ders içerikleri elbette zorlar ama bu bütün tıplarda var zaten. izmir hakkında zaten bir şey dememe gerek bile yok okumak için ideal şehir
  • Deu tıp 1. Sınıftayım 1 kere bile pdö ye girmedim entegre sisteme geçtik. Pandemi döneminde bütün fakülteler öğrencilerini düşünmeyip online sınavla uğraştırırken bizim okul online ödev sistemini uyguladı. Gaziyi kötülemek istemiyorum ama şimdiki gazi eski gazi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.