< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4LT AYÇİÇEK YAĞI 63TL - MİGROS (4. sayfa)
-
-
Evet zamanında gazete kuponu ile telefonlar verildi ama o zamanlar 45 kupon toplamak için aldığınız gazete parası ile zaten telefon alınabilirdi. Örnek olarak 1999 da 1 gazete 150.000 idi altının gramı 3000000 idi yaklaşık. Yani 45 gazete parası ile 2.25 gr civarı altın alınabiliyordu. Şimdi ki dönemi endeksleyebilmek için altını baz aldım. Şuan ki para ile 2 bin e yakın bir tutar çıkıyor. Şuan 45 gün gazeteye vereceğiniz para ile yumurta alamazsınız. Evet ekonomi gerçekten berbat hatta battı hepimiz farkındayız ama saçma şeyler üzerinden örnekler ile göstermeyin bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 18 Şubat 2022; 0:12:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak fırsatlarda her konuya şu siyaseti sokup ortalığı karıştırıyorsun.Git ülke gündemine yaz.Admin olsam sağlam banı çakardım sana...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de senin profiline bakıyorum ama siyasetle ilgili pek bir başlık göremedim. Gerçekleri söylemek apolitik olmaktan hayırlıdır.
ülker bizim market ona ayçiçek 5litre 115 lira
belki almak isteyen olur
gittigidiyorOna Ayçiçek Yağı 5000 ml Ayçiçek Yağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/gida/siviyag/aycicek-yagi/ona-aycicek-yagi-5000-ml_spp_851871
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 18 Şubat 2022; 3:46:17 >
-
İnsanlar temel ihtiyaçlarını bile alamıyor ama sorumlu siyaset falan değil, aman ha beyefendiler (Malum partili olduğunu itiraf edemeyenler) rahatsız oluyor her başlıkta konunun siyasete gelmesinden.
Fiyat artışının sebebi bizim bakkal Murtaza Emmi çünkü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 18 Şubat 2022; 10:20:51 >
Başlıkta yağın kalitesinin ne olduğu dışında her şey yazılmış.
Star gazetesi için konuşuyorum, motorola m3788 model cep telefonu için 30 kupon biriktirdiğimiz dönem gazete fiyatı diğer gazete fiyatları ile aynıydı ve fiyat artırmadılar.
Diğer gazeteler evet kupon biriktirilen dönemde gazete fiyatına zam yapmak gibi, sertifika olayı gibi çeşitli yollara başvurdular.
Örnegin takvim gazetesinin verdiği telefunken müzik seti kuponlarını biriktirirken 250.000 lira ile baslayan fiyat 4.000.000 lara kadar çıkmıştı.Yani kupon biriktirilen dönemde gazeteye sürekli zam gelmişti.
Yani ilk kupon kampanyalarında ki benim katıldığımda onlardan biridir işler gayet düzgün ve hakkaniyetli ilerledi.Sonraki kampanyalarda üstte yazdığım sebepler nedeniyle avantajlı olmaktan çıktı.
Birde
Alıntı
metni:45 kupon toplamak için aldığınız gazete parası ile zaten telefon alınabilirdi. Örnek olarak 1999 da 1 gazete 150.000 idi altının gramı 3000000 idi demişsiniz.
Ben günlük harçlığımın 5'te biri ile gazete alıyordum.
Altının gramı 3.000.000 değil 30.000.000 idi.
1 DOLAR 500.000 lira idi yani 1.000.000 a 2 adet dolar alınabiliyordu.
Bakın buda o yıllara ait dolar tl grafiği:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
onu konuşma bunu konuşma öyleyse forumda ne işin var git yağını en yakın bakkaldan al.
Dün teslim aldık, daha önceden de aynı yağdan kullandık, Belli sertifikalara zaten sahip hiç bir sorun yok, Yudum da kullanıyorum, hiçbir fark göremedim, 5 lik en ucuzu 125 TL civarında, 18 lik bile 411 TL, yemeklerde ve kızartmalatda rahatlıkla kullanabilirsiniz, yağda en ufak hile hurda olsa benim midem de yanma vs. oluyor,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün büyük marketlerin yaptığı gibi çöp olan bir ürünü imha etmek yerine indirim diye halka satıyorlar. Sadece yağ için değil bütün ürünler için geçerli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer konuyu bilemem ama altın için yanlış hatırlıyorsunuz hocam altının gramı 2008 de o fiyatlarda idi o sene evlendim o nedenle cok iyi hatırlıyorum altın grafiğini de bakarsanız görürsünüz zaten 99 senesinde 3000000 olduğunu.
Kısa bir araştırma sonucu,
Evet hocam belirttiğiniz gibi;
Altın fiyatı: 3.000.000 lira imiş.
1 dolar: 550.000 lira
Gazete fiyatı: 100.000 lira
Asgari ücret günlük: 3.960.000
O günlerde asgari ücret çok düşüktü hatırlıyorum ama ona rağmen 1 günlük asgari ücretle 1,32 gram civarı altın alınabiliyormuş.
Gazete konusuna gelirsekte biz zengin bir aile olmadığımız halde günlük harçlığımın 5'te biri ile gazete alıyordum.Bazen 2 nadiren 3 gazete aldığımda oluyordu anlarsınız bulvar, tan filan
Dergi bile alabiliyorduk arkadaş bakın ilkokul talebesindeki zenginliğe
Yanlış anlaşılmasın, okumayı sevdiğimizden.
Demekki alım gücümüz iyiymiş. Paramız dolar karşısında neredeyse 2 kat değerliymiş
Çok değerli, çok başka güzel yıllardı∞
Bu alttaki ucubeyi hatırladınız mı
Ya bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X